Pluspunten
Goede communicatie na aanloop van het gesprek, duidelijkheid en vriendelijk.
VerbeterpuntenDe aanloop was stroef.
Bedankt voor uw waardering. Fijn dat we u hebben kunnen helpen met een nieuw contract!
Pluspunten
Heel fijn dat zij in de gaten gehouden hebben wanneer mijn contract afliep.
Hartelijk dank voor uw feedback!
Pluspunten
Meedenken
Bedankt voor uw feedback! Wij proberen inderdaad zoveel mogelijk mee te denken in de situatie van de consument.
Pluspunten
Fantastische snelle afhandeling!!!
VerbeterpuntenZou ik niet weten
Wat fijn dat u het zo heeft ervaren! Wij hopen u ook in de toekomst van dienst te mogen zijn.
Pluspunten
Aardig en hulpvaardig personeel, en houden zich aan de afspraken
Fijn dat u blij bent met ons advies en gefeliciteerd met uw besparing. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer van dienst zijn!
Pluspunten
Vriendelijk contact met zelfs herkenning n.a.v. een eerder contact!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Pluspunten
Duidelijke uitleg, ook na meermaals vragen.
Wat fijn dat u het zo heeft mogen ervaren! Onze taak is om u zo goed mogelijk te adviseren dus ook om naar uw vragen te luisteren.
Pluspunten
Snelle afhandeling van aangevraagde verzekeringen
Bedankt voor uw waardering. Goed om te horen dat u onze service als prettig heeft ervaren. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust nog eens contact met ons op!
Pluspunten
Deskundig en klantvriendelijk
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Zulke mooie cijfers waarderen wij enorm! Gefeliciteerd met uw nieuwe energiecontract.
Pluspunten
lodewijk claassen prima medewerker cijfer 10
Hartelijk bedankt voor de goede cijfers, daar zijn we erg blij mee! Hopelijk kunnen we ook nog helpen te besparen op andere producten!
Pluspunten
Het herhaaldelijk bellen van klanten.
VerbeterpuntenProberen om contact te houden met dezelfde personen. Wordt de ene dag gebeld door persoon x, dan wordt je de volgende dag gebeld door persoon y, terwijl terwijl persoon x had beloofd persoonlijk weer contact op te nemen.
Bedankt voor uw feedback. Het kan bij drukte soms zo zijn dat er bij de overdracht iets wordt doorgegeven dat een persoon terug gebeld moet worden. Ook kunt u aangeven dat u terug gebeld wil worden door desbetreffende persoon.
Pluspunten
De aanbieding
VerbeterpuntenDeze medewerker was TE drammerig!!
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij vinden het erg jammer dat u Consumind op deze manier ervaren heeft, dit is zeker niet hoe wij willen overkomen, onze excuus. Wij zullen dit met de desbetreffende medewerker oppakken. Met vriendelijke groet, Klantenservice Consumind.
Pluspunten
Goede uitleg over de producten, en goede afwikkeling van de uiteindelijke keuze, heb Consumind aan diverse aanbevolen.
Hartelijk dank voor uw complimenten! Wat fijn om te horen dat u Consumind zo ervaart. Hier doen we het voor.
Pluspunten
ik vind het eerlijke en positieve mensen altijd vriendelijk en staan je open en goed te woord dus prima wat mij betreft
Wat fijn dat u Consumind zo ervaart! Hartelijk dank voor uw compliment!
Pluspunten
vlotte service
Pluspunten
snelle reactie, goede uitleg.
Verbeterpunteneen waterval aan "snelle" informatie waardoor ik bijna afhaakte..
Bedankt voor uw waardering en uw feedback!
Pluspunten
Ik ben erg tevreden.
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Zulke mooie cijfers waarderen wij enorm! Gefeliciteerd met uw nieuwe energiecontract en besparing.