Pluspunten
Vlot en duidelijk
Hartelijk bedankt voor de goede cijfers, daar zijn we erg blij mee! Hopelijk kunnen we ook nog helpen te besparen op andere producten!
Ik klikte per ongeluk op accepteren of zoiets . Ik wou kijken naar de voorwaarden enz. Dat heb ik ook tegen de medewerker gezegd. En hij zei bedankt voor het accepteren. Ik ben er gewoon ingeluisd. Zodra ik tijd heb om te anuleren doe ik dat. Ik ben nou niet thuis
Wat jammer dat u het gesprek als onprettig heeft ervaren! . Omdat alle gesprekken worden opgenomen, is dit gesprek nog eens opgevraagd en beoordeeld. Helaas kunnen wij uit het gesprek niet opmaken dat u de aanvraag bevestigd heeft, ook is er niet te horen dat onze collega u bedankt voor het accepteren.
Pluspunten
Actief wervend
VerbeterpuntenMedewerker was wel zeurderig. Stelde de zaken te rooskleurig voor.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Pluspunten
Heldere en duidelijke uitleg .
Bedankt voor uw waardering. Goed om te horen dat u onze service als prettig heeft ervaren. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust nog eens contact met ons op!
Pluspunten
Goed gesprek gehad met de meneer die mij belde, als alles klopt wat hij mij vertelde dan ben ik zeer tevreden
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Zulke mooie cijfers waarderen wij enorm! Gefeliciteerd met uw nieuwe energiecontract en besparing.
Pluspunten
Duidelijk
VerbeterpuntenAlleen klopt het niet wat medewerker zei volgens mij met boete die ik vanuit Eneco krijg 2x€125 Dit zou allemaal door energie direct geregeld worden zonder dat ik hieraan iets hoefde te doen. Maar volgens mij moet ik dit wel zelf gaan regelen maar goed
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Indien u vragen heeft over de boetevergoeding kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice [email protected] of telefonisch via 030 7009 727.
Pluspunten
Zeer snelle en correcte Telefonische afhandeling.
VerbeterpuntenWeet ik niet.
Bedankt voor uw waardering. Fijn dat we u hebben kunnen helpen met een overstap en dus ook een mooie besparing!
Pluspunten
zeer correct
Verbeterpuntengeen enkel
Fijn dat u blij bent met ons advies en gefeliciteerd met uw besparing. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer van dienst zijn!
Pluspunten
Goede info en service. Vriendelijke en hulpvaardige medewerkers. Ik ben prima geholpen.
Fijn dat we u hebben kunnen helpen. Bent u op de hoogte van het feit dat we ook kunnen kijken naar besparingen op het gebied van telecom, verzekeringen, private lease, hypotheken en leningen?
Pluspunten
kwam rustig en vertrouwd over en liet mij ook 'uitpraten en vragen stellen'. prima dialoog.
Pluspunten
consumind.nl heeft mij een mooi energie voorstel gedaan en heb daarmee ingestemd en het is heel goed verlopen. Ik ben ook zeer vriendelijk geholpen.
Pluspunten
netjes geholpen en ik neem aan dat ze er verstand van hebben dus heb ik hun aanwijzing maar gevolgd
Pluspunten
De twee medewerkers zijn een zeer goede aanwinst voor uw bedrijf. Beleefd en weten waar ze over praten. Alles keurig en vlot geregeld.
Pluspunten
Ik werd vriendelijk aangesproken en er werd goed uitgelegd waarom hij belde ! Ook mijn vragen werden goed beantwoord..rustig en begripvol.
VerbeterpuntenAan bovenstaande heb ik niks meer toe te voegen.
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenniet doordramen als ik nee zeg en toch een contract af sluit waar ik niet om gevraagd heb.
Wat jammer dat u het gesprek als onprettig heeft ervaren! . Omdat alle gesprekken worden opgenomen, is dit gesprek nog eens opgevraagd en beoordeeld. Helaas kunnen wij uit het gesprek niet opmaken dat onze collega opdringerig overkomt.
Valse voorlichting op basis van foute aannames!!
Jammer dat u ons contact zo ervaren hebt. Naar aanleiding van uw verbeterpunten hebben we contact gehad en gaf u aan dat u het vervelend vond om zelf een goedkoper contract te hebben gevonden dan wij u konden bieden. Helaas kunnen we daar niets aan doen, energiebedrijven bepalen zelf welke aanbiedingen ze doen en op welke website ze dat doen. Ons doel is een passend contract met een besparing.
beter informeren