gas en elektra prijzen zij verschillend met het kontrakt van energie direct(iets duurder)
Pluspunten
goede gesprekstechniek en duidelijke uitleg
Verbeterpuntenzijn er niet
Bedankt voor uw beoordeling!
Dit is wat aanbeveling betreft aan en bij derden een perfectie in klantvriendelijkheid- geduld bij een hernieuwde uitleg aan een niet-begrepen vraagstuk door de medewerkers /sters van Consumind een 10Plus. Alles doet wat klantvriendelijkheid warm aan m.vr gr R Nap (een 82 er!!!!!!
Wij zijn heel erg blij om te horen dat u zo positief bent over ons! Bedankt voor de beoordeling.
Pluspunten
Volhardend in benadering klant
VerbeterpuntenNiet teveel pushen om contract af te sluiten. Tempo van gesprek contractvoorwaarden verlagen. Cliënt kan info dan niet verwerken.
Bedankt voor uw feedback.
Pluspunten
Pzrima!
Bedankt voor de reactie.
Pluspunten
Het gesprek betreffende het doorlopen van het contract duurt wel erg lang. Zeker omdat het contract wordt opgestuurd en men nog 14 dagen tijd heeft om het alsnog te wijzigen of te stoppen.
VerbeterpuntenZie bovenstaande
Pluspunten
Telefonisch medewerker bracht de informatie duidelijk en helder over.
Pluspunten
Duidelijke en correcte behandeling.
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Pluspunten
Overzichtelijke vergelijkingen
VerbeterpuntenMinder 'agressieve' benadering van potentiële klanten
Bedankt voor de feedback.
Pluspunten
Deze medewerkers staan je goed te woord en zijn niet opdringerig en berijd om te luisteren naar wat jij wil zeggen.
Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Pluspunten
Die jonge man die mij geholpen heeft was zeer vriendelijk en heeft alles heel goed uit gelegd.Prima medewerker.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Pluspunten
Zeer prettigeve en efficiente en duidelijke afhandeling.
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Zeer vriendelijke medewerker aan de telefoon.
Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Pluspunten
Ze letten zelf op wanneer er verlengt moet worden, terwijl ik dat, als klant, grif vergeet. Prima!
VerbeterpuntenDie ellenlange (verplichtte) gesprekken houden die op band moeten en heel erg onpersoonlijk zijn.
Bedankt voor uw reactie, zoals u al aangeeft is dit helaas verplicht.
Pluspunten
Zij komen erg vriendelijk over.
Bedankt voor uw positieve reactie!
Pluspunten
Vriendelijke wijze van aanbod doen, vriendelijke mederwerker
VerbeterpuntenPas bij het voorlezen van de afspraken werd me duidelijk dat het om een DRIE-jarig i.p.v. een éénjarig contract ging. Was me niet duidelijk geworden in het voorgesprek en is uiteindelijk ook een reden om af te zien van het aanbod.
Bedankt voor uw beoordeling, wij betreuren dat u dit zo heeft ervaren. Graag zouden wij een nieuw aanbod doen voor een 1-jarig contract.
Pluspunten
Vriendelijk en deskundig personeel. Ze leggen alles op een duidelijke, rustige manier uit en zijn behulpzaam. Goede bereikbaarheid.
Bedankt voor uw reactie!
Medewerkers zijn niet op de hoogte van cashback bijdrage bij EnergieDirect wanneer er een contract opnieuw wordt afgesloten. Een zeer slechte zaak waardoor wij €160,- korting mislopen.
Geachte heer van der Lede, Wij betreuren dat u niet tevreden bent. Bij een verlenging van een contract zit inderdaad geen cashback actie, indien u graag gebruik wilt maken van deze actie dient u contact op te nemen met EnergieDirect.
Pluspunten
Keurig netjes te woord gestaan ,goede uitleg .
Hartelijk dank voor uw beoordeling.