Pluspunten
Ik ben goed geholpen. Alles op de site verwees zich zelf.
VerbeterpuntenVoor mij is het nu alleen onduidelijk van wie ik nou die bol.com cadeaukaart krijg.
Bedankt voor uw waardering. Fijn dat we u hebben kunnen helpen met een overstap en dus ook een mooie besparing! De bol.com bon ontvangt u gewoon via onze klantenservice per mail, zo'n 4 tot 6 weken nadat u het contract hebt geaccordeerd.
Pluspunten
alles word goed uit gelegd de genen die ik aan de lijn had wist waar hij het over had en liep ook mee op de pc voor de informatie te zoeken een topper!!!!
Afspraak nakomen
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat we u hebben kunnen helpen. Weet u dat wij ook voor u kunnen bekijken of u zou kunnen besparen op het gebied van telecom, verzekeringen, hypotheken en leningen?
Pluspunten
Vriendelijk en zeer duidelijke uitleg over wat goed is voor de client.
VerbeterpuntenGeen.
Fijn dat u blij bent met ons advies en gefeliciteerd met uw besparing. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer van dienst zijn!
Pluspunten
Goede uitleg over energieprijzen
Pluspunten
mij er aan herinnerd dat mijn contract in mei verlopen is, was ik heel blij mee, want zelf had ik het niet door.
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Zulke mooie cijfers waarderen wij enorm! Gefeliciteerd met uw nieuwe energiecontract.
Pluspunten
Consumind heeft mij weer benaderd omdat de 2 jaar abonnement bij energie direct zou aflopen en bevolen mij heel vriendelijk aan om nu voor 3 jaar vast met een vaste lage tarief interesse zou zijn aan mijn kant ik vind dit fijn dat deze zeer nette medewerkers mij op de hoogte houden bij deze! Voor mij is Consumind een aanbeveling waardig vrij om zelf te beslissen zonder geen enige druk van verkoop praatjes !
Goed om te horen dat u tevreden bent met onze service. Dit waarderen wij enorm!
Pluspunten
heb ik op het moment niet maar kan altijd beter
Verbeterpuntennee heb ik ook niet
Hartelijk bedankt voor de goede cijfers, daar zijn we erg blij mee! Hopelijk kunnen we ook nog helpen te besparen op andere producten!
Ze praten je die hoek in die zij willen. Hij zei tegen mij: kijk naar die offerte en klik nu verder: en toen was ik al aangemeld. Dit vind ik schofterig. Om deze reden meld ik me ook af
Erg jammer om te constateren dat dit terecht is. Wij hebben de medewerker dan ook een officiele waarschuwing gegeven want dit is niet de werkwijze die Consumind wil hanteren. We hebben u via de mail al bericht, maar hierbij nogmaals onze excuses. Met vriendelijke groet, Klantenservice Consumind
Pluspunten
ben pas klant dus weet nog niets, wél dat het gesprek goed was met medewerker Dickie Girwar groet, Els vd Hooff
Bedankt voor uw waardering. We geven uw compliment door aan de financiële assistent die u heeft gesproken. Prettig weekend alvast!
Pluspunten
had een vraag en werd snel terug gebeld
Fijn dat we u hebben kunnen helpen met onze dienstverlening. Weet u dat we ook kunnen adviseren op het gebied van verzekeringen, hypotheken, kredieten en telecom? We helpen u graag!
Pluspunten
Het is fijn dat ze meedenken en kijken hoe je kunt besparen op verschillende terreinen. Er werd mij veel duidelijk o.a. over energiebedrijven en hun prijzen. Er werd een belafspraak gemaakt, dat vond ik prettig. Ik hoefde niet op het moment zelf tijd te maken en kreeg ook nog bedenktijd na die belafspraak.
VerbeterpuntenNiet opdringerig worden.
Pluspunten
Men werkt actief naar nieuwe klanten en gaan voortvarend te werk.
Verbeterpuntenofschoon dit niet de bedoeling is wordt wel in het vooruitzicht gesteld dat het allemaal beter maar vooral voordeliger zijn is nog steeds de evaluatie te snel omdat de mogelijk positieve ervaring pas later duidelijk wordt. Nu zijn het misschien wel loze beloftes over wat later anders blijkt. het aanbieden van het product wordt door geduwd.
Bedankt voor uw beoordeling. De tarieven in uw nieuwe contract worden vastgezet voor de periode waar u voor heeft gekozen. Een contract is een contract en daar dient de leverancier zich dus aan te houden. Mocht u nog vragen hebben dan zitten onze financiële assistenten voor u klaar. We zijn bereikbaar op 030-7009727.
Pluspunten
Maakt de mensen attent op deverschillen in energie prijzen.
VerbeterpuntenGa zo door, maar niet elke week een email sturen dat wekt irritatie op.
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Zulke mooie cijfers waarderen wij enorm! Gefeliciteerd met uw nieuwe energiecontract en besparing. Als u zich wilt afmelden voor de nieuwsbrief dan kan dat via onze klantenservice.