Snelle en duidelijke overstap

Het overstappen naar een andere energieleverancier is erg snel en duidelijk verlopen. Het telefoongesprek met medewerker Jasmijn was erg prettig. Zij legt het duidelijk uit en is erg vriendelijk.

In alles netjes en correct afgehandeld

Ik ben goed geholpen

Prettige en goed advies ontvangen.

be;eefde ervaring

Vol geduld kreeg ik uitleg en de telefoniste bleef beleefd

Goed en deskundig advies

Er werd op een goede manier gewezen op de diverse alternatieven en mogelijkheden om over te stappen naar een andere energieleverancier

goed advies.

snelle reactie, duidelijke chat. Vriendelijke mevrouw.

Zeer goede en deskundigen uitleg over mijn nieuwe energie contract. Zeer snel contact opgenomen

Duidelijke heldere uitleg over de overstap

Erg goed

Alec was goed. Alleen bedrijf was hij voor werkt minder

Ik ben vorig jaar contract aangegaan met de voorwaarden Als prijsdalingen er zijn zal ik geïnformeerd worden en mag ik kosteloos overstappen. - ik ben niet geïnformeerd - het is niet kosteloos. Dus wat is dan de waarde van dit contract als jullie afspraken niet nakomen?

Fijn contact

Er werd meegedacht en geluisterd. Heel fijn contact ondanks mijn slechte bereikbaarheid die dag heeft hij mij toch nog te pakken gekregen, met een heel fijn resultaat.

Ik ben heel goed geholpen door de desbetreffende medewerker. Heel erg enthousiast, vriendelijk en zeer ervaren. Geeft hele goede informatie helemaal top! Klant staat voorop en dat een heel belangrijk ding! Dat tref je niet vaak!

Telefonisch contact,perfect

Ik heb meerdere keren gebeld met vragen,altijd goed geholpen,niet opdringerig,heel netjes en vriendelijk

very good

nothing special to say.

Ben goed geholpen en duidelijk te woord gestaan

Ondeskundig gedrag

Mijn ervaring met Tim de Bruin zie ik als ondeskundig gedrag, omdat hij mij om mijn bankrekeningnummer vroeg. Mijn bank benadrukt dat ik geen bankgegevens mag uitdelen online. En het duurt mij te lang dat er iets op gang wordt gezet.

Duidelijk en overzichtelijk

Het oplezen van de diverse richtlijnen en bedragen ging te vlug voor mij als senior zijnde.

goede service

Zie onder beschreven

prettig en elkaar de tijd geven om meningen te delen. Duidelijk uitleg. Het blijft toch gissen wat de toekomst brengt

Subliem

Communicatief dik in orde. Begreep meteen wat ik wilde en heeft gelet om mijn leeftijd een deel overgenomen , zodat alles heel glad en snel verliep. Ben zeer tevreden .

Was waardevol

Ben heel tevreden. Aardige man aan de telefoon. Hij adviseerde mij goed hetgeen uitliep in een driejarig contract. Klein minpuntje: hij had het contract later moeten laten ingaan omdat ik nu bij mijn oude leverancier veel moest bijbetalen ivm winterperiode. Heb het later zelf geregeld.

Prima voorlichting

Vriendelijk en goed geholpen

netjes maar niet correct

Na afsluiting van het contract kreeg ik bericht van Energiedirect dat het 3 jarig contract alleen voor nieuwe klanten is. En ik ben al klant bij enbergoedirect en kan dus alleen met 1 jaar verlengen. U maakte hiervan geen gewag. kortom het kan dus echt beter

prettig gesprek

Deskundigheid van Jasmijn is groot en ze presenteert het duidelijk en neemt daar ruim voldoende tijd voor. Je voelt je daardoor niet onder druk gezet, wat soms wel eens kan gebeuren met dit soort gesprekken. Goed voorstel gedaan waar ik blij mee ben.

Kobaltweg 11

3542 CE Utrecht