Reactie van het bedrijf
Dag Lizzy, wat fijn dat je hier een zeer uitgebreide, maar niet kloppende beoordeling geeft :)
Zondag 2 juni hebben we je bestelling ontvangen, zonder een bestand/logo. Maandag 3 juni hebben we om een logo gevraagd, die we uiteindelijk maandag de 10e juni hebben ontvangen. Je gaf in die mail, waarbij je het logo mailde, aan of er een inschatting gemaakt kon worden van de verwachtte leverdatum. Op de website wordt ook aangeven circa 12 werkdagen voor de levering. We mailen het proefje en horen niets van je, tot donderdag 20 juni, wederom in de mail geef je aan dat de drukproef telefonisch akkoord is gegeven bij mijn collega, enkel vragen we altijd om dit in de mail te bevestigen wanneer je telefonisch akkoord geeft. Deze bevestiging ontvingen wij 20 juni en gaf je aan dat je ze 6 werkdagen later nodig had. Direct heb ik je laten weten dat dit niet mogelijk was met deze tasjes. Ik heb je andere tassen, die bij onze spoeddrukkerij liggen aangeboden, mooiere tasjes, dikkere kwaliteit en een betere opdruk, de meerprijs inderdaad € 200,- ook voor de spoedkosten. Dit wilde je niet want wij konden niks liet je me telefonisch weten, we konden niet eens snel leveren of iets voor je doen. Terwijl ik je een heel mooi alternatief had aangeboden. Je ging wel naar een ander die het wel snel kon óf langzamer zei je nog :)
Afijn heel erg jammer dat dit zo is gelopen en dat we je niet hebben kunnen helpen aan de mooie tasjes. Hopelijk heb je nog iets gevonden voor het uitdelen de 29ste. Wij wensen je een fijn evenement. Met vriendelijke groeten, Natascha-PrimaRelatiegeschenken