Snel en zeer overzichtelijk.
Ok
Keurig geregeld jullie staan voor je deelnemers en doen wat jullie beloven
Geen slechte ervaring met deze app
Ik ben op zoek naar een relatie en 50plus lijkt mij een betrouwbare en serieuze manier
erzicht Reviews Over 50plusmatch.nl Reviews 100 • Gemiddeld TrustScore 3,5 uit 5 3,3 GEVERIFIEERD BEDRIJF In de categorie Volwassenen dating service 50plus match.nl Bedrijfsactiviteit Bekijk alles Geclaimd profiel Heeft 85% van zijn negatieve reviews beantwoord Reageert binnen 24 uur op negatieve reviews Reviews 3,3 100 in totaal 5 sterren 30% 4 sterren 28% 3 sterren 14% 2 sterren 7% 1 ster 21% Zeer slechte ervaring! Zelf 1 ster is al teveel. Mijn (betalend) lidmaatschap duurde slechts twee dagen waarvan ik één dag online was. De redactie heeft mijn profiel onverwachts op non actief gezet. De eerste keer werd het vrij snel opgelost en was mijn profiel weer actief. Niet lang daarna werd mijn profiel opnieuw offline gehaald met de melding dat MIJN PROFIEL NIET VOLDOET AAN DE VOORWAARDEN. Na herhaaldelijk contact te hebben gezocht via het klachtenformulier en email met de vraag waarom mijn profiel niet voldoet aan voorwaarden, kreeg ik geen duidelijk antwoord. In plaats daarvan werd mij een email verstuurd over herroeping van het lidmaatschap. Nota bene alsof ík een herroeping heb aangevraagd! NEE, ik wilde slechts een antwoord op mijn vraag waaráán en waarín mijn profiel niet voldeed! Er werd ongevraagd een herroeping in werking gezet terwijl ik dat helemaal niet wilde! Intussen had ik een paar leuke contacten gemaakt op die ene dag dat ik online was. Helaas werd het abrupt afgebroken doordat ik offline werd gehaald. Deze contacten weten nu niet waar ik ben gebleven. Zeer teleurstellende ervaring, sterker nog, ik voel mij opgelicht want het lidmaatschapsbedrag wat teruggestort wordt, is in mindering gebracht met 1 maand lidmaatschap (ik was slechts één dag online!!) EEN WAARSCHUWING voor degenen die overwegen om betalend lid te worden, je kan zomaar offline worden gezet nadat je betaald hebt! Klachten worden niet serieus genomen, emails niet goed gelezen en antwoorden op je vragen krijg je niet. Waardeloze service!
Neemt u aub even contact met ons op, dan kijken we hoe we dit het beste kunnen afhandelen.
Veelal ouder dan 50 jaar. Dat is wel jammer maar verder nog even aankijken. Zou behalve de melding in beeld van een nieuw lid de site aan 60 plus mensen wel aanbevelen
Als je kiest voor anoniem surfen krijg je geen meldingen meer in beeld.
De site is prima te volgen is duidelijk en er staan veel profielen op heb nog geen nep meegemaakt
Sommige profielen zijn niet echt of al verwijderd. Personen reageren niet. Of jullie reageren zodat je denk dat iemand je leuk vindt . Maar het is dan de bedoeling dat je weer een abonnement neemt.
Als leden verwijderd zijn, zijn zij niet meer zichtbaar op de site. Helaas is niet iedereen zo aardig om te reageren. Wij reageren nooit uit naam van een ander lid. Met dit soort praktijken houden wij ons niet bezig.
Heb er leuke ontmoetingen door gehad.
IK heb goede ervaringen met de meeste heren op de site, Er waren er echter een paar die, ondanks mijn aangegeven leeftijdsgrens, contact opnamen omdat ze vielen op oudere vrouwen. Dat vond ik hinderlijk.
Voor mij is dit de fijnste datingsite. Nadat ik reviews las heb ik een weekend via een actie van AOW.nl kunnen testen. Dat was een goed proefweekend. Ben daarna meteen lid geworden. Het fijne is dat wanneer je even wilt pauzeren op de site daat dat zondermeer kan. Ten opzichte van andere datingsites heeft deze veel voordelen.
Via deze dating site heb ik al eerder een leuke vrouw ontmoet maar deze relatie was maar voor korte duur. Ik probeer het weer opnieuw want krijg aardig wat reacties.
Zeer positief
Veel actie met deze datingsite, heel weinig fake profielen
Prima goed verzorgd en vele mogelijkheden.
Is prima bevallen!!
Mijn ervaring is zonder meer goed , site is overzichtelijk en makkelijk aan te passen .
Er wordt echt werk gemaakt van de site!
Bijzonder wat voor mannen allemaal langskomen op mijn profiel
De site is overzichtelijk opgezet. Contact leggen of weigeren gaat eenvoudig. Heel prettig.
Als matige roker soms lastig om iemand te vinden die gelijkgestemd is. Met wat meer tijd en aandacht lult het toch.
Prettig om te gebruiken.
Echte leuke contacten. Alleen helaas nog geen match.. Ben benieuwd hoe de m/v ratio is..?
Dat is ongeveer 50/50
Ik begin net....
Dorsvloerweg 393 393
2661 MN Bergschenhoek
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Dating voor 50-plusssers.