Bijzonder wat voor mannen allemaal langskomen op mijn profiel
WAARSCHUWING: aan betalende leden van 50plusmatch: Regelmatig liegen leden omtrent hun leeftijd! 15 december 2024 werd ik door een man benaderd uit Amstelveen, zou 71 jr oud zijn. Hij vroeg mij of wij elkaar konden ontmoeten. Antw., dat ik deze mnd geen tijd had en het mogelijk januari 2025 zou worden. Hij vroeg of hij mij even mocht bellen. Ik stond dat toe, tijdens dat gesprek vertelde hij plots dat hij van 1946 is, is dus 78 jaar ipv 71 jaar! Bijna een 80 jarige! Vertelde hem dat ik dat werkelijk schandalig vond dat hij zo enorm liegt wbt zijn leeftijd en dat ik het hierbij zou laten. Hij antw.: we waren net wat a/h opbouwen en jij gaat toch niet voor zo’n kleinigheidje ons fijn contact laten schieten? Noemt het een kleinigheidje - wat zal hij mogelijk nog meer gelogen hebben? Je zult maar als vrouw tijd en de moeite hebben genomen om hem te ontmoeten, dan kom je daar achter. Wat zal die vrouw zich rot voelen, incl. zonde van haar tijd! Begrijp nu ook waarom hij geen profielfoto van zichzelf had geplaatst (mogelijk zichtbaar geweest zijn ware leeftijd). Verder kost de 50plusmatch veel kostbare tijd. Heb duidelijk in mijn profiel staan, dat ik alleen reacties wil hebben uit Noord-Holland. Dagelijks krijg ik zgn nwe matches doorgestuurd, woonachtig in Groningen/Friesland/Brabant/Limburg e.d. Daar heb ik niets aan, de afstand gezien mijn woonligging is veel te ver. Moet iedere x deze mannen verwijderen, zodat de lijst met mogelijke interessante kandidaten klein en overzichtelijk blijft. Getuigt niet van een goed/modern in te stellen computersysteem bij 50plusmatch!
De site is overzichtelijk opgezet. Contact leggen of weigeren gaat eenvoudig. Heel prettig.
Als matige roker soms lastig om iemand te vinden die gelijkgestemd is. Met wat meer tijd en aandacht lult het toch.
Prettig om te gebruiken.
Echte leuke contacten. Alleen helaas nog geen match.. Ben benieuwd hoe de m/v ratio is..?
Dat is ongeveer 50/50
Ik begin net....
snel en goed
Makkelijk contact zoeken, profielen duidelijk, dus een fijne site om te zoeken naar een contact op wat voor mogelijkheid dan ook.
Niet makkelijk op mijn leeftijd. En ook nog in combinatie met een fulltime job. Ik heb inmiddels in mijn profiel de afstand aangepast. Voorheen was ik van mening als het ware liefde is maakt afstand niks uit. Nou in de praktijk werkt dat niet voor mij. 2 dates gehad. 1ste absolute flop. 2de duurde 3 intense weken. Ik weet het nog niet…. Mijn lidmaatschap liep af. Ik heb toch nog wel een maand ‘bijgetekend’.
Het werken met 50 plusmatch is heel makkelijk. De opzet is leuk met bijvoorbeelde de interviewvragen.
Heel veel succes!
200%
Jammer dat je per dag niet meerkuntswipen
Niet betalend lid zijn was aardig maar
Goeie site duidelijk en overzichtelijk . goede resultaten
Normale datingsite voor normale mensen.
In eerste instantie kreeg ik berichtjes van mannen die niet aan mijn leeftijd voldeden maar later werd dat beter nadat ik in mijn omschrijving had geschreven dat ik niet naar mannen van of boven de 70 jaar zocht...
Ik vind het een leuke site, leuke dames in eigen leeftijdscategorie. Jammer dat het er op lijkt, dat veel vrouwen niet meer actief gebruik maken van de site en dus ook niet reageren op interesse of berichten.
Bedankt voor je review! Niet actieve leden worden automatisch verwijderd.
heel gemakkelijk
Ik vind het een goede datingsites
Snelle reactie en er wordt goed bijgehouden als er vervelende mensen jouw benaderen
Ik vind het allemaal perfect gaan. Alleen woon ik in noord Holland en reageren mensen uit Limburg, wat ik veel te ver vind. Terwijl er in m’n profiel staat dat ik ‘t liefst in m’n buurt wil. Maar daar zal niets aan te doen zijn. Je hebt van die mensen. Verders is ‘t TOP!!!
Door goed opgemaakte profielen kun je gelijk zien of je raakvlakken en interesses deelt. Goed opgezet, chatten nu ook makkelijker.
Leuk contact via de mail en app verkeer. Eerste ontmoeting met koffie drinken was er een klik. Maar de volgende ontmoeting werd ik ‘besprongen’. Heel naar Later weer leuk mailcontact en telefonisch met een andere man. Zo zie je dat het niet aan de site, maar aan de persoon ligt.
vind weinig reacties helaas en weinig info
We willen u graag helpen. Neemt u even contact met ons op?
Dorsvloerweg 393 393
2661 MN Bergschenhoek
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Dating voor 50-plusssers.