Filter

Makkelijk navigeerbare site

Positief

Prettige site

Gemakkelijk, overzichtelijk en je ziet wat er gebeurt.

Overzichtelijk!

Net opnieuw lid maar in het verleden prima resultaten.

zoals verwacht

Duidelijke site Goede indeling "Veel" reacties

Een datingsite zonder toeters en bellen

50plus match is gewoon een goede datingsite voor 50plussers. Met andere woorden een goede datingsite zonder toeters en bellen, waarvoor je weer moet betalen. Voor verbetering vatbaar vind ik de zoekfunctie. Daar zouden wat meer mogelijkheden in mogen zitten om betere matches te vinden, zoals bijvoorbeeld het selecteren op onderdelen die je in je profiel kenbaar maakt als karaktereigenschappen, leeftijd, specifieke afstandsklassen tot de match die je maximaal wilt overbruggen.

Prima dating site

Goede ervaringen

Duidelijke sites, alles is intuïtief.

De sites werkt duidelijk en het wijst zich vanzelf. De commercieel getinte emails voor abonnement verlenging zijn best irritant maar kun je gewoon negeren (dus 4 uit 5 sterren)

Ik vind de site niet prettig werken.

Ik krijg af en toe een aanbieding dat ik voor een jaar lid kan worden en dan een jaar cadeau krijg. Als ik daarop in wil gaan en doorklik dan is die mogelijkheid er niet meer. En die andere aanbiedingen wil ik niet want vind ik te duur. Daarom ben ik nu een maand lid voor 5 euro. Ook een aanbieding, maar ik zeg 'm wel tijdig op want anders wordt mij bijna 30 euro per maand in rekening gebracht.

Tot nu toe slecht.

Totaal geen resultaat!

Genoeg aanbod

Er zijn genoeg leden. Toch in mijn leeftijdscayegorie niet zo van die vlotte mannen. Tja die lopen niet zomaar los rond... De site werkt niet handig via een mobiel. Wil ik een berichtje sturen dan is het zicht rond scrollen ontzettend lastig. Ook krijg ik ondanks filter ook profielen te zien bij matchen die daarbuiten vallen. En ik baal dat veel oudere kandidaten toch reageren ondanks wat ik aangeef rond wie ik zoek.

Een gebruiksvriendelijke site met veel serieus zoekenden.

De 50plusmatch site is wat betreft mijn ervaring de best werkende site. Merkbaar zijn er meer serieus zoekende leden dan op veel andere sites. Helaas zijn ook hier leden die niet reageren. Dat zegt echter veel over deze mensen en niets over deze site. Misschien is het beter de standaardteksten weg te halen, deze werken contra productief. Ik heb wel het idee dat bij het zoeken lang niet alle leden zichtbaar worden die minder dan een 100% match laten zien. Tenslotte is het een gebruiksvriendelijk site wat na de recente verandering verder is toegenomen.

Weinig actie vanaf de kant van de mannen.

Er zijn veel kijkers maar nauwelijks reacties via een bericht. De standaard berichtjes krijg je wel maar op persoonlijk berichtje krijg je weinig respons. Jammer dat je niet kunt zien of iemand het gelezen heeft. Profielen zonder foto vind ik niet kunnen. Ik vind dat het onpersoonlijk is als je iemand niet mag zien.

Site met goéd overzicht.

Géén resultaat.

Toegankelijke gebruikersvriendelijke website

Het is makkelijk om een profiel aan te maken, je aan te melden en te reageren.

goede overzichtelijke site

Goede ervaring met alle mogelijkheden.

Duidelijke en prettige site

Ik heb al verscheidene leuke dates gehad via 50 Plusmatch. Helaas nog niet de ware gevonden. Site is overzichtelijk en betrouwbaar.

Toegankelijk en overzichtelijk

Uitstekende site met echte mensen, gemakkelijk contact maken.

Zeer correcte site zonder fake profielen

Vele jaren datingsites ervaring hebben mij geleerd dat 50plusmatch de allerbeste datingsite is van alle datingsites

Leuk site!

Goed ingedeeld en eenvoudig, helemaal goed!

Overzichtelijke eerlijke site

Goed overzichtelijk en kan per maand beslissen om op te zeggen of te verlengen. Dit is duidelijk en makkelijk te doen. Overzichtelijk zoeken. Indien je informatie wilt dan krijg vrij snel antwoord.

Leuke site

Goede duidelijke site, met verschillende mogelijkheden om mensen te leren kennen, bv de quiz.

Een site waar je snel vind wat je zoekt

Tit nu tie zeer tevreden.

Mooie site, ruim aanbod

Al jaren een leuke site waar ik af en toe lid van ben

Duidelijke, overzichtelijke datingsite

Fijn dat er een datingsite is voor 50plussers. Deze site is overzichtelijk, duidelijke zoekfunctie en vooral het levenswaarde profiel vind ik een goede aanvulling. Dit zegt toch iets meer over iemands persoonlijkheid.

Prettige site

Mijn ervaring met deze site is positief, duidelijke uitleg, prettig voor mensen van 50 jaar en ouder

393 Dorsvloerweg 393

Bergschenhoek 2661 MN