Filter

Overzichtelijke gegevens van kandidaten

De gegevens van de kandidaten zijn overzichtelijk. De verschillende mogelijkheden, zoals flirts en matches zijn ook interessant.

Redelijke datingsite

Je kunt in korte tijd veel mensen leren kennen. De site is duidelijk: je ziet meteen een foto en een profiel. Voor mensen die gratis lid zijn, is het niet altijd duidelijk dat iemand niet kan reageren op een interessebericht.

Geweldige site

Goede duidelijke site

Prettige site

Wat voor mij belangrijk is, is dat er mensen van mijn eigen leeftijd te vinden zijn. Weinig fakeprofielen denk ik. De site werkt goed en is overzichtelijk.

Leuk

Fijne datingsite

De site is overzichtelijk. De profielen zijn in mijn ogen echt.

Nog geen hoofdprijs....

Site goed, maar weinig aanbod uit noordelijke provincies.... Vervelend als nieuwe leden zich aanmelden, je dit op je email krijgt te zien, maar vele zonder foto...!!! Kunnen jullie niet eisen, dat er een foto bij moet? Anders geen aanmelding!

leuke datingsite

geen overdage email duidelijke richtlijnen helaas nog geen match

prettige manier om in contact te komen met ongebonden mannen

heb een aantal prettige ontmoetingen gehad, met 2 zeer boeiende mannen meerdere ontmoetingen die helaas niet hebben geleid tot een duurzame relatie. in het begin moest ik er erg aan wennen dat je van elkaar kunt zien of en hoelaat iemand online is. heb soms bewust mijn profiel op onzichtbaar gezet om dat te voorkomen.

het valt mij nog niet mee

ik heb mij opnieuw aangemeld nadat ik eerder na een half jaar was afgehaakt, veel negatieve reacties, mensen die er tijdens een eerste ontmoeting heel anders uitzagen dan op de profielfoto(s). Tijdens mijn niet-actieve periode bleef ik elke dag matches ontvangen, dat begrijp ik niet. Veel matches zijn volgens mij geen matches, mijn zoekgebieden zijn beperkt, ik krijg matches uit het hele land, dat werkt toch niet. Desondanks toch weer aangemeld, ik hoop dat ik nu meer succes zal hebben

Correct en betrouwbaar

50plusmatch handelt naar haar beloften

Teleurgesteld

Heb niet het idee dat veel deelnemers werkelijk op zoek zijn náaar een vriend of partner. Veel reageren niet op berichten. Weinig mensen in de noordelijke provincies.

Prima datingsite

Zie er leuke personen

Zeer betrouwbare site

Na een paar maanden ingeschreven gestaan mezelf uitgeschreven. Uitstekend verlopen . Toch weer opnieuw aangemeld! Ging ook weer prima.

Overzichtelijk,zonder poespas, prettig.

Het is makkelijkom een account aan te maken en vervolgens in contact te komen met anderen. Veel gelijkgestemden.

Overzichtelijk en duidelijk!

Heb nog geen match maar wat niet is kan nog komen! Merk wel, dat als ik reageer de heren al vaak bezet zijn. Blijf het proberen!

Een eerlijke betrouwbare site met beschaafde leden

Mijn ervaring is hier heel goed. De enigste site die ik aan kan bevelen bij mensen.

Goed.

Prettige site, overzichtelijk, betrouwbaar.

Best aardige site, overzichtelijk en makkelijk te vinden hoe en wat.

Jammer genoeg hebben we deze sites vandaag ter dag nodig om iemand te leren kennen. Dat op zich is al lastig. Met deze site is niks mis. Je moet letterlijk en figuurlijk geluk hebben.

Nog niet zo lang maar wel alles goed geregeld

Vorige lidmaatschap was kort maar alles wel duidelijk en helder. Goede communicatie.

Goede duidelijke datingsite

Alles werkt naar behoren als je ergens op klikt

Voldoende ‘keuze’, maar soms verouderde foto’s of omschrijving.

Ik heb enkele leuke contacten gehad, helaas meestal niet de klik die je niet via de mail maar juist tijdens het contact hoopt te voelen. Vaak wederzijds gelukkig. Geen nare ervaringen.

nog geen contacht met een leuke vrouw . 6 mnd lid .

niet fijn en goed . wel betaalt lid

Al ooit eerder op deze site geweest, daarna een relatie gekregen en nu weer terugrug

In het verleden heb ik hier leuke contacten kunnen. Toen ik daardoor een relatie kreeg heb ik mijn abonnement opgezegd. Omdat de relatie toch helaas uit is gegaan kom ik vanwege mijn goede eerdere ervaringen toch weer terug

Gewoon goed, oprechte site, serieuze deelnemers, helder en duidelijk!

Ik heb meerdere ervaringen en deze site is prettig, helder, duidelijk, veel mogelijkheden.

393 Dorsvloerweg 393

Bergschenhoek 2661 MN