Filter

Pluspunten

Betrouwbaar en gebruiksvriendelijk

Het zou handig zijn als je kunt zoeken op afstand van je woonplaats Als niet betalend lid zou het fijn zijn als je het profiel/foto kunt zien van degene die je liked.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettig dat het alleen voor 50plussers is. Bij de vraag of ik dit bedrijf zou aanbevelen, twijfel ik. Als er wat aan de verbeterpunten gedaan wordt dan zou het zeker een Ja zijn. Nu geef ik een kleine Ja.

De foto's op de homepage zijn veel te klein. Je moet iemand echt bekijken wil je zien hoe hij er uit ziet. Dan loop je het risico dat je gelijk een berichtje van die persoon krijgt omdat je hem bekeken hebt, terwijl dat niet je bedoeling is. Ik ben nu na 3 maanden betaald lid geweest te zijn, gratis lid. Maar nu kan ik echt niets meer. Ik kan ook geen berichtjes lezen en dat is voor de persoon die het berichtje stuurt niet zo netjes. Er moet toch iets zijn waardoor je de afzender kan laten weten dat je het berichtje gelezen hebt, maar bijv. niet kan beantwoorden maar alleen een interesse terug kan sturen. De prijs vind ik redelijk (er zijn goedkopere zoals RP), maar niet dat het in 1 x afgeschreven wordt, want dan is 60euro toch best pittig!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel leden

Ik zou de commentaren iets beter monitoren, is een (voor)keuzelijst met positieve opmerkingen mss handiger dan quiz vragen. Bijvoorbeeld .. ik vind je leuk maar ik durf niet goed .. Ik vind je leuk maar je woont zover weg .. ik vind je leuker zonder snor .. gewoon humoristische voorzetjes .. ik heb ze niet nodig maar veel anderen wel denk ik.

Pluspunten

Geen valse beloften

Inzichtelijk maken wie er heeft gereageerd, pas bij abonnement zichtbaar

Pluspunten

Geen contact gehad, maar ik vermoed dat het ok is

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dit is een goede actie! Vaker doen!

De kosten kunnen zeker lager, Mensen niet afschermen als je geen betalend lid bent, zit er een leukerd bij, zullen de mensen sneller betaald lid worden.

Pluspunten

Laagdrempelig in alle opzichten

Zou verplicht moeten zijn om sowieso een foto te plaatsen en zeker recente foto's daarnaast mijn ervaring die zeker niet afwijkt van andere sites indien je belangstelling krijgt als 57 jarige dame vaak heren > 65 jaar hoor dit vaker van singel vriendinnen van mijn leeftijd wellicht hier een x een artikeltje over schrijven....

Pluspunten

Alles werkt snel en goed

In vergelijking met andere aanbieders vrij veel afgeschermd voor gratis leden. In combinatie met vrij hoog tarief wellicht een behoorlijke drempel om an te melden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Simpele website.

veel te duur

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is een heldere en duidelijke site. Je krijgt sne antwoorden op vragen...

Niets

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijk, redelijke prijs.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

pluspunten: u helpt klanten om betere respons te krijgen

relatief duur

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijke website

Bij geen betalend lidmaatschap wel bij de de like's een foto laten zien. dan ben je sneller geneigd om betalend lid te worden denk ik,

Pluspunten

Ruime keuze, duidelijke contacten

geen

Pluspunten

vind deze 50 plus wel goed en vooral makelijk

vind houden zo makelijk voor iedereen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

weinig

verlaag de de contributie per maand naar een betaalbaar bedrag voor mensen met een kleine tot zeer kleine beurs. 30€ per maand is belachelijk veel.

Pluspunten

Goede verhouding vrouwen/,mannen Nog geen fake profielen tegen gekomen Overzichtelijk Goede menu's

Chatfunktie valt soms stil Geen sorteermogelijkheid naar afstand van de woonplaats Reglement voor foto's zou moeten worden aangepast. Niet alleen foto's van het gelaat maar ook van de gehele persoon en derden toegestaan als hun gezicht niet herkenbaar in beeld is

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijke site

Pluspunten

Goede datingsite.

Tja, kunnen zien hoeveel mensen er totaal lid zijn. Ook wat betreft zoveel mannen en zoveel vrouwen.

Pluspunten

Laagdrempelig. Ook als gratis lid redelijk wat mogelijkheden om te daten. Makkelijk in te vullen. Foto’s makkelijk toe te voegen. Overzichtelijke indeling.

Als gratis lid wil je ook graag een foto zien van degene die je profiel heeft bezocht.

Pluspunten

Correcte handelingen en behandelingen.

Pluspunten

Duidelijke site.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Maakt een bijzonder eerlijke en oprechte indruk

De prijs voor een volledig lidmaatschap

393 Dorsvloerweg 393

Bergschenhoek 2661 MN