Filter

Pluspunten

Een serieuze site waarbij ik niet het gevoel krijg dat er nepprofielen zijn aangemaakt. Ook vult een ieder zijn profiel iha voldoende in, en niet zoals bij Rel.Planet, waar bijna iedereen vertel ik je later kan invullen, dit lijkt nl. nergens op!

Ben een tijd niet actief geweest, zou op dit moment even niets weten, maar ik zal nu eens opletten, of ik verbeterpunten zie.

Pluspunten

overzichtelijke site, af en toe leuke aanbiedingen

vaker die leuke aanbiedingen ;)

Pluspunten

veel informatie, veel nieuwe leden, goed telefonisch bereikbaar, veel foto's te plaatsen/te bekijken.

jammer dat er bij geen interesse bericht geen neutrale optie staat, je kunt kiezen uit 4 opties maar soms is geen van de 4 van toepassing .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

niet al te groot met deelnemers het noemen van plaatsnaam

het lijkt wel of sommige dames al enige tijd niet aanwezig zijn geweest. ik ben pas lid, maar het lijkt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemakkelijke site

Die matches hoeft voor mij niet,klopt vaak niet. Als je gratis lid bent,kun je alleen reageren met lullige vragen. Het noorden is slecht vertegenwoordigd

Pluspunten

Prima, makkelijk te navigeren website. goede prijs/waarde verhouding. prettige contacten met de helpdesk.

Zelf werd ik na enige tijd benaderd door de helpdesk met de mededeling dat ik geen en-profile foto's kon plaatsen als profielfoto. Die foto werd ook uit mijn profiel verwijderd door de helpdesk. Maar kennelijk worden de heren niet aangesproken op hun foto's. Er staan opvallend veel mannen en profile; ergens in de achtergrond en/of met zonnebril op de foto, als ze al foto's plaatsen. Misschien moet daar ook wat beter op gelet worden?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

bij uit schrijven en mn account verweideren wil ik mn bedrag terug

Pluspunten

Ik geef dit bedrijf negen punten

Ik zie op dit moment geen verbeterpunten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Men is snel en probeert te helpen/ begeleiden bij het zoeken naar een partner.

het aantal ingeschreven potentiële partners is in de Randstad ver oververtegenwoordigd. Met name in de provincie moet men actiever worden, evt een vestiging overwegen.

Pluspunten

Een nette en redelijk overzichtelijke site.

De vormgeving van de site is ietwat gedateerd... maar dat zijn de klanten ook :-). De 'ijsbreker' wordt in het bericht aan de ander niet als zodanig aangegeven en lijkt in eerste instantie op een 'gewoon' persoonlijk bericht waardoor de humoristisch bedoelde vragen van de ijsbreker soms flink verkeerd kunnen vallen... en je wat uit te leggen hebt. Voor verbetering vatbaar qua duidelijkheid! Een nieuwsbrief met tips en succesverhalen ontbreekt.

Pluspunten

Relaxed en duidelijk

Als je geen lid (meer) bent kan je erg weinig!

Pluspunten

Duidelijke site .. Raak niet gauw de weg kwijt . Persoons gegevens lijke veilig te zijn

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk te gebruiken.

Aanbevolen matches kloppen vaak helemaal niet. Vooral wat betreft opleiding en regio.

Pluspunten

Duidelijke lay out

Het kunnen zoeken naar partners binnen een straal van 20-30 km. Nu kun je alleen de provincies invoeren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vrij efficiente site

i p v gepensioneerd zouden de leden hun beroep moeten invullen spijtig van gedateerde foto's, of foto's me zone bril of hoed

Pluspunten

ben net betalend lid, dus moet dit nog ervaren

Zoeken binnen een bepaalde straal vanaf je eigen woonplaats Als lid de keuzemogelijkheid hebben om je foto's voor alleen leden zichtbaar te maken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

komt open en eerlijk over. Duidelijk

favorieten op laptop is erg klein uitgevoerd en niet erg overzichtelijk. op de tablet wel!! Afstand zoeken is wel prettiger als je op de grens van verschillende provincies woont

Pluspunten

Makkelijk te bedienen programma

Grotere fotos lijkt me prettig

kan beter

Pluspunten

Wat ik fijn vind is dat de site duidelijk is en eerlijk. Veel actieve leden.

Ik zou graag op afstand willen zoeken. Wat zegt een provincie?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

overzicht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site

Pluspunten

Contacten blijven anoniem

393 Dorsvloerweg 393

Bergschenhoek 2661 MN