Filter

Pluspunten

Betrouwbaar en veilig

Pluspunten

prima data

niets te verbeteren

Pluspunten

Heb geen ervaring met andere datingsites, maar ervaar 50Plusmatch als erg gebruikersvriendelijk, overzichtelijk en betrouwbaar.

Een systeem invoeren dat leden direkt kunnen zien in welk deel van het land je woont vóórdat ze je profiel aanklikken. Hiermee wordt irritatie bij zowel de bezoeker als degene die wordt bezocht voorkomen, omdat het vaak voorkomt dat de (gewenste) woongebieden niet overeenkomen.

Pluspunten

Eerlijke site met heldere informatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Betrouwbaar en heel erg overzichtelijk.

Heb ik op dit ogenblik niet

Pluspunten

Betrouwbare site, makkelijk te begrijpen, snelle service. Lekker rustig en overzichtelijk, geen reclame en toeters en bellen.

Bij "iemand vind je foto leuk" kan een iemand die niet lid is, niet zien wie dat was. Dan hoeft deze optie ook niet bij het profiel van een niet betalend lid te staan. Betalende leden die deze optie gebruiken hebben hier nadeel van.

Pluspunten

Veilige site, geen risico op 'besmetting' PC Duidelijke profielen van kandidaten uit mijn leeftijdscategorie. Fijn en veilig mailsysteem Leuke tips in de mail Fijne site!!!

Chat-programma laat niet zien wanneer de ander aan het typen is waardoor de reactie vaak achteraf komt.

Pluspunten

overzichtelijke site met veel leden

Pluspunten

Over het algemeen goed. De site is helder.

Ik merk dat de rubriek 'ik zoek', meestal niet ingevuld wordt. Wat is dan de zin van deze rubriek? In 'wie ik wil vinden' wordt deze gegevens (immers) wel verteld.

Pluspunten

overzichtelijk en discreet

geen verbeterpunten

Pluspunten

Het werkt perfect. Je krijgt direct een mailtje als iemand reageert op je profiel en zelf kun je ook heel makkelijk direct reageren.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Kan niet zo heel veel vertellen over deze website. Zier er goed en klantvriendelijk uit. Heb er een maand opgezeten. Diverse dates gehad waarvan één waarmee ik verder ga.

De chat. Dat is echt hopeloos. Althans mijn ervaring. De helft van de berichten komen niet door, of als je berichtje wil versturen komt je oude bericht tevoorschijn. Dan moet je die eerst helemaal verwijderen voordat je een nieuw bericht kan maken. Dat was wel irritant

Pluspunten

Prima overzichtelijke site, veel profielen in je eigen leeftijdscategorie.

je kan niet zien of iemand jou heeft toegevoegd als zijn/haar favoriet.

Pluspunten

50Plusmatch is een zeer handzame datingsite. Bovendien is er zeer een ruime keuze aan deelnemers.

Pluspunten

Naar mijn mening ,allemaal serieuze leden geen betaalde diensten e.d.

Misschien wat meer laagdrempelige bijeenkomsten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heldere site met leuke profielen

Niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke profielen met prima beschrijving

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ben nog te kort op de site om een uitgesproken mening te hebben. Tot zover nog geen klachten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Bedrag voor lidmaatschap per maand afschrijven en niet in 1 keer. (b.v. 3 mnd. trekt U meteen 44 euro af) vind ik zeer dom.

Pluspunten

makkelijk zoeken en duidelijk

opschonen van oude data

Pluspunten

Overzichtelijk, correct

Als je op HBO of WO zoekt, krijg je toch MBO geschoolden in beeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eerlijk en betrouwbare site

Als je christen bent en je selecteer daarop. Komen er roch mensen in beeld die atheist zijn oid.. min puntje

393 Dorsvloerweg 393

Bergschenhoek 2661 MN