Filter

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Blijf zo doorgaan en de hoop die ik heb om een leuke vrouw te vinden komt via jullie vast dichter bij en als deze vrouw dan uit friesland komt is dan helemaal geweldig? ik mag dan ook wel zeggen ga op deze weg door met uw bedrijf u bereikt dan vast een hele groep mensen die nog singel zijn die u vast en zeker aan een vrouw of man kan helpen.ik wens u veel succes met uw bedrijf, Ga zo door.

Graag zou ik in dien mogelijk een verlaging zien in de prijs is dat op dit termijn mogelijk of te zijner tijd?

Pluspunten

Betrouwbare datingsite

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Overzichtelijk, mooie site, toegankelijk en zonder poespas.

Ik zou ze zo snel niet weten

Pluspunten

Groot aantal leden, staat goed bekend bij consumenten programma's, dat is zeker fijn idee

Kwaliteit en formaat van de fotos kunnen beter, de zoek mogelijkheden zijn beperkt, kan bv niet zoeken op woonplaats of hobby's ........ en veel leden zijn geen betalend lid, zodat mail contact dan niet of zeer moeizaam verloopt. Als je bij betalen niet goed oplet dan wordt er bij het aflopen van je tijd, vervolgens automatisch geld van je rekening afgeschreven, dat is geen fijn gegeven (lijkt op dat gebied wel een foute sportschool)

Pluspunten

Overzichtelijk; duidelijke richtlijnen en prijzen. Fotobeleid is goed Mailing correct

Overzicht van degenen die het laatst hebben ingelogd per leeftijd en niet alleen de laatste 50 binnen je eigen zoekcategorie. Als je even er buiten wilt gaan, moet je eerst de leeftijd in je eigen voorkeuren gaan veranderen. Ik vind dit jammer. voor de laatste verandering was dit aspect veel beter.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Divers aanbod van kandidaten.

Fundaters onderscheiden van serieus zoekenden door een aparte site te creeeren.

Pluspunten

Een betrouwbare datingsite waar geen Facebook account voor noodzakelijk is.

Pluspunten

Ben al lid geweest bij vier andere dating sites, ik vind dat jullie het beter doen, met de vr. gr. van Arnold

Pluspunten

In de profielen kan je heel veel over jezelf kwijt en over anderen lezen. Leuke layout van de webpagina, duidelijk ook. leuke extra's zoals filmpjes plaatsen, things to share. Goede server waardoor pagina's snel laden. Geen nepprofielen.

Jammer dat je niet alle foto's achter elkaar kan bekijken doordat de optie volgende foto ontbreekt, zeker een verbeterpuntje. Ook vind ik de foto's aan de kleine kant als je ze aanklikt, zou van mij wel groter mogen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ben eigenlijk pas aangemeld,hoop er het beste van

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

geen vervelende dingen op de site gemaakt en maak ook alleen gebruik vd aanbiedingen

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site, vooral na de laatste vernieuwing

Pluspunten

Alle punten heb ik als positief ervaren

???

Pluspunten

Makkelijk en overzichtelijk

Heb ik niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nog niet echt iets over zeggen. Heb me nog maar net als niet lid aangemeld. Kan nog geen echte mening daar over geven.

Dat je als je net komt kijken proberen je geen foto's kan zien. en geen berichten die je ontvangt kan lezen. Dus nog geen goed idee hoe of wat.

Pluspunten

Ze zijn eerlijk en niet duur

Pluspunten

Zeer gebruiksvriendelijk, veel functionaliteiten! En dat alles voor een zeer betaalbare prijs!

Pluspunten

Heel betrouwbare site. Had binnen veertien dagen een klik.

Pluspunten

zeer grote kans op een match ,en zeker als je volledig je profiel invult..

Pluspunten

Prettige dating site die een duidelijke doelgroep heeft: 50Plus! Prijs- kwaliteit klopt, gewoon betaalbaar!

Pluspunten

goed, nog geen negatieve dingen meegemaakt.

Pluspunten

Tot nu toe prima, af en toe een leuk aanbod voor lidmaatschap. Toegankelijke site.

Pluspunten

overzichtelijk, leuke foto 's van de "kandidaten" goede matches te combineren. Hele leuke match points De beste reclame is de mond tot mond reclame, een aanrader. prima

Ik zie geen verbeter punten

393 Dorsvloerweg 393

Bergschenhoek 2661 MN