Filter

Pluspunten

Mijn bevindingen van 50plusmatch zijn een geweldige site Er zijn zoveel mogelijkheden ,erg leuke voorgeprogrammeerde teksten naar iemand versturen)niet alleen interesse berichtjes.. En dan de muziek die men bij het profiel kan plaatsen, dat vind ik echt uniek van deze site, dat ben ik nog nooit tegen gekomen Daarom beveel ik deze site van harte, aan allen die opzoek zijn Vr gr Masja38

Pluspunten

Lekker duidelijk en degene die geen lid zijn kunnen toch reageren wanneer je hun een bericht stuurt! Én ze kunnen mijn bericht lezen! Ik vind het heel onbehoorlijk zoals Parship dat doet: mensen kunnen je een bericht sturen en weten niet dat je het in het geheel niet kunt lezen (!) én dat antwoorden al helemaal niet mogelijk is. Hun leden worden voor de gek gehouden zonder dat ze het weten én degeen die zij schrijven wordt afgedaan als een onbehoorlijk, niet reagerend mens. Treurig! Erg goed dat foto's geprint kunnen worden.

Printversie verzorgen, zodat je nog eens rustig de gehele correspondentie kunt overzien.

Pluspunten

eerlijke site, serieuze kandidaten

iedereen zou eigenlijk gelijk bij de inschrijving een foto moeten toevoegen en liefst in de camera kijken, dat scheelt oor de zoekers een hoop verschil.

Pluspunten

Heldere informatie. Geen moeilijke handelingen. Overzichtelijke plaatsingen. Vermoedelijk betrouwbaar.

Geen.

Pluspunten

serieus naar mijn idee (maar wie ben ik) geen nep-profielen van mijn leeftijd

kan niks bedenken

Pluspunten

Deze site is niet opdringerig. Maar heb wel met gratis fake persoon in het buitenland contact gehad, ze maakt gebruik van foto's van een modellen bureau. Mogelijk een Nigeriaan in Dubai !!!! Heren en dames let goed op!

50+ zou een berichtje kunnen zenden als op een eerste contact na 14 dagen nog niet is beantwoord. Het is beter iemand te laten weten als je geen interesse te hebben dan geen bericht. Het afwijzen is wederzijds en geen misdaad, maar een recht.

Pluspunten

Je wordt in alle opzichte serieus genomen op deze site. Fake personen ben ik hier niet tegen gekomen, terwijl dit op andere soortgelijke sites we het geval is.

Pluspunten

Alleen maar positieve punten: behalve dat mensen hun gewicht weer zouden moeten vermelden.

Heren nemen geen iniatief (op een enkeling na). Ze reageren vaak niet op 'n berichtje, hoe aardig ook. Ze zijn slecht gekleed.

Pluspunten

Heb al enige malen gehad dat ik een bericht kreeg maar niet kon lezen omdat door jullie het bericht al was verwijderd omdat degene die het bericht gestuurd had geen member meer was! Kan dat niet blijven staan tot het bericht gelezen is?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel, overzichtelijk en gemakkelijk te kiezen

slechte kwaliteit qua scherpte van het beeld op de site en vooral de te kleine foto's Te ingewikkelde methode om foto's te kijken waardoor een gedeelte van het profiel verdwijnt. deze beoordeling is gedaan vanaf een laptop, ik heb geen ervaring hoe dit allemaal gaat met een smartphone.

Pluspunten

duidelijkheiod

de snelheid van de gegevens

Pluspunten

Weinig spam , goede aansluitende profielen .

Server snelheid of MB's opvoeren . Gisteren avond zeer moeilijke communicatie , berichten bleven hangen of kwamen niet aan bij de ontvanger . Van de ontvanger berichten ontvangen die weer niet beantwoord konden worden , m.a.w. de afzender verstuurde , ontvanger wacht en krijgt geen berichten binnen . Afzender krijgt een bericht van de ontvanger , beantwoord deze maar de ontvanger krijgt deze weer niet , heel vervelend .... vooral als je op het punt staat een1e afspraak te plannen. tegenpartij krijgt dan onbedoeld het gevoel dat de ander afhaakt dan wel geen interesse toont ...

Pluspunten

Duideliijke site.. op een pagina overzicht van kandidaten..betrouwbaar door geselekteerde kandidaten..

standaardteksten aanvullen indien deze gestuurd wordt door een gratis lid...de tekst is erg onpersoonlijk, maar wordt meestal gestuurd als iemand geen bericht kan sturen...

Pluspunten

Betrouwbaar, klantgericht, duidelijke regels die door 50PlusMatch correct maar niet rigide worden toegepast, dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Ruikt minder naar geld dan andere datingsites. Meer reacties van serieuze (en toch humoristische ;-) kandidaten in mijn regio en in mijn situatie: Bingo.

Bij scrollen in het zoekenscherm valt het beeld na een paar pagina's in stukjes uiteen. Zou overigens ook aan mijn laptop kunnen liggen.

Pluspunten

DANK VOOR DE SNELHEID VAN HANDELEN. IK HEB HET ALS ZEER PRETTIG ERVAREN

Pluspunten

Ik vind het een hele goede site Goed over zicht Er zitten ook geselecteerd mannen tussen Er wordt op tijd gezegd dat je moet betalen of anders Gratis lid Ik kom zeker terug als het uit zou zijn met me vriend

Wat mij op viel als je op de lijst keek van de mannen Dat vaak de zelfde foto weer in een andere lijst stond Van die persoon Jammer

Pluspunten

Ben erg tevreden over deze site

Pluspunten

Prima .Best veel contacten gelegd. Meestal heel positief.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vind het zwaar onbeleefd, dat na het verstrekken van een berichtje, ondanks daar naar gevraagd, MEN NIET DE MOEITE NEEMT ,om een reactie te geven. BELEEFDHEID VERWERFT VÉÉL EN. ONBELEEFDHEID BEDERFT VÉÉL.Vind ook het gedoe met die cadeautjes onzinnig, geldklopperij dus. karlakowil

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel gebruiksvriendelijke site!

Pluspunten

Uitstekende service,duidelijkheid en veiligheid staan voorop.

Pluspunten

Wat ik van 50plus jammer vindt dat er veel vrouwen op staan die van een man misbruik maken ,en je meld dat bij 50plus . Maar je hoord nooit er meer iets van ,ik heb dat al drie keer mee gemaakt echt jammer van 50plus

Pluspunten

ik zou liever betalen voor elk contact dan 3 maanden met geen contact

393 Dorsvloerweg 393

Bergschenhoek 2661 MN