Filter

Pluspunten

Voormij de enige plezierige datingsite. Helaas nog geen partner gevonden..

Pluspunten

heel correct, alleen heb ik iets vreemds ontdekt op de site en dat is dat iedereen ""inwonende"" kinderen heeft. Bij nadere controle bleek dit bij mij ook te zijn, waarna ik opnieuw mijn profiel heb verbeterd c.q. gewijzigd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik vind het een speld in een hooiberg en voor velen is het een snoepwinkel. Al die jaren dat ik op deze site sta zijn er nog zovelen die er ook al jaren opstaan. Dus mijn conclusie is dat het hele daten ( misschien op onze leeftijd) slecht werkt. Tevens zeer commercieel is daar het sterk in prijs is gestegen. Te weinig gegadigden?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ze luisteren naar de opmerkingen die je hebt en proberen daarmee hun service en zoek gemak te verbeteren

Pluspunten

Door subtiele veranderingen in het profiel wordt je goed gepresenteerd

Pluspunten

Wordt veelal door beschaafde mensen gebruikt !

Pluspunten

Prima! Voldoet naar behoefte van zeer grote groep 50+ ""klanten"".

Pluspunten

Prima dating site, 1 jaar betalend lid geweest, als niet betalend lid vallen vele opties weg. Vrij kostbaar, opletten dat na afloop van de abonnementsperiode niet automatisch wordt verlengd en afgeschreven. Daar zou wat meer/duidelijker op gewezen moeten worden door 50plusmatch

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk !!

393 Dorsvloerweg 393

Bergschenhoek 2661 MN