siper

Snelle levering en probleempje snel opgelost

Supersnel

's Avonds besteld en 's anderendaags in huis op zaterdagnamiddag. Perfecte service!

Zeer tevreden!!!

Prijs service en kwaliteit gewoon super.

Snelle, zorgvuldige levering van het bestelde. Bravo!

Overzichtelijke 12GO-site, mooie producten en een zorgvuldige en snelle levering van het bestelde,

Altijd goed en snel

Makkelijk bestellen. Goeie spullen.

Aardig personeel

Ondanks de lopende band uitstraling is het personeel klantgericht en vriendelijk. Grote zaak, mooie spullen. Al het personeel is ter zake kundig.

TOP

TOP

Snelle levering!

Supersnelle levering en alle 4 bestellingen tegelijk.

Als ik een fiets nodig heb, koop ik bij 12GO. Ik denk niet eens aan rondkijken!

Mooie fietsen, duidelijke communicatie, eerlijk, goed bereikbaar, extra service, fijne aflevering. Prijs in orde en je vindt er wat je zoekt. Geen idee waarom je elders zou kopen/kijken!!!

Correcte prijs, ondanks de omstandigheden geleverd in 2-3 dagen!

Positief!

Prima meegedacht om de juiste keuze te kunnen maken

Top een fijne afspraak kunnen maken in deze corona tijd!

12GO denkt extra goed mee. Dank jullie wel!

Er bleek een klep van mijn fiets niet te passen. Gebeld en de volgende dag was er een nieuwe klep!

Fantastisch, alles perfect geregeld.

Kundige adviseurs, duidelijk, eerlijk en servicegericht. Winkel perfect ingericht, ondanks maatregelen ivm corona.

Mooie racefiets aangeschaft

Ruim aanbod van racefietsen, kleding en accessoires in een fijne en overzichtelijke winkel. Behulpzaam personeel om een zelf tot een keuze te komen tot aanschaf van een racefiets en accessoires. Na 1 uur was de racefiets in elkaar gezet en met accessoires aangebracht. Vervolgens werd de fiets afgesteld en kreeg ik de benodigde uitleg t.a.v. gebruik van de racefiets. 'S middags al een rondje gereden op mijn nieuwe racefiets. Wat een een fijne fiets!

Precies wat je van een leverancier verwacht!

Het artikel had een lange levertijd, maar onverwacht snel werd de bestelling geleverd. De klantenservice reageerde heel plezierig bij mijn navraag wanneer het product kon verwachten. TOP!

Topservice!

Zie hierboven: gewoon top!

Ik ben goed geholpen bij 12go biking, ik had niet het gevoel dat ik gepusht werd om snel te besluiten. Twee keer terug geweest om rondjes te fietsen en daarna pas een keuze gemaakt. Erg tevreden en de fiets was ook snel klaar!

Goede verkoper en top voorlichting

Ik kwam langs om een fiets ter reparatie aan te bieden en per toeval, kon ik gelijk een MTB kopen die ze toevallig nog op voorraad hadden. Mijn zoon is helemaal in de wolken met zijn MTB. Bedankt!

Super snelle levering hoedje af

Zondag besteld en maandag thuis (België) dikke duim omhoog :-)

Mijn ervaring met mijn online bestelling is zeer positief! Bedankt

SuperService!

Zaterdag 14 november mijn Pegasus e-bike gebracht voor de allereerste onderhoudsbeurt na de eerdere aankoop bij 12GO Biking in Juni eerder dit jaar. Perfect geholpen! Tot de volgende keer!

geduld en duidelijk afspraken

Na een foutje in de verzending Bij de Transporteur hebben jullie alles in het erk gezet om het artikel nog te kunnen Leveren met duidelijke communicatie en plots na 6 weken was het pakje aangekomen nogmaals dank

Keurig geholpen

Persoonlijke behandeling.