Goede service en communicatie

Een deel van mijn bestelling was niet op voorraad bij de leverancier. Dus ik kreeg de keuze of dit onderdeel te annuleren of te wachten met daarbij de verwachte levertijd. Ik had ervoor gekozen te wachten tot het leverbaar was het nadere deel van de bestelling kwam netjes op tijd en de nalevering kwam ook netjes binnen de aangegeven verwachte leverdatum. Met ook een bericht vooraf dat het pakket verzonden werdt.

Goede service top product

12Gobiking leverde een top product voor een mooie prijs met uitstekende service. De volgende dag mijn bestelling in huis.

Prima service, alles volgens planning

Prima service, alles volgens planning Fiets loopt weer als een zonnetje

Snelle verzending en goede service

Mijn bestelling had ik binnen een dag in huis. Ook de volgende bestelling (een maat groter) werd snel bij mij bezorgd. Retourneren was erg makkelijk en het proces werd duidelijk uitgelegd.

mijn algemene ervaring na de eerste haperingen waren zeer goed !!

door dat ik zelf wat foute maakte bij 2 bestellingen heeft Rien het uistekend goed gemaakt., Mijn dank gaat daarom ook uit naar hem !!

Ruime keuze met super ruim parcours om te testen.

Verkoop ging goed, wel wisseling van verkoper wat het wat lastig maakte. Bij aflevering ervaarde ik wat minder interesse.

Mooie fiets precies binnen ons budget

Verkoper dacht goed mee ! Bij de uiteindelijke aflevering was uitleg wel heel beknopt, dat kan wat uitvoeriger.

Zeer correcte en vlugge bediening. Thanks

perfecte service

gekochte zadel paste niet goed. Ondanks gebruik (hoe anders bij een zadel) was retourneren geen probleem en terugbetaling zeer vlot.

Vriendelijke, snelle service!

Mijn nieuwe racefiets werd super snel rijklaar thuisbezorgd. Aanrader!

Groot assortiment, prima prijzen en zeer behulpzame en efficiente klantenservice.

Inmiddels al redelijk wat besteld bij 12Gobiking. Ik ben er bijzonder tevreden over. Voor vragen en advies werd ik telkens heel goed en vriendelijk geholpen. Verzending is vlot. Ook de retourprocedure van een slecht passend kleding stuk (te klein besteld) verliep vlekkeloos en snel.

Snel en betrouwbaar!

Binnen 1 werkdag bezorgd. Goede kwaliteit producten.

Geen fiets gekregen maar wel geld retour ontvangen

Ik had een fiets via de website besteld maar daarna kreeg ik te horen dat de fiets in de gekozen kleur niet te krijgen was. Wel een aanbod voor een andere kleur ontvangen maar die vond ik niet mooi. Het geld zou teruggestort worden op mijn rekening. De reactietermijn is heel snel dus ik heb wel een goede ervaring met dit bedrijf. Maar jammer dat ik de fiets niet kon krijgen terwijl deze wel op de website aangeboden werd.

Zeer goed geholpen

Personeel geeft goede uitleg duidelijk verstand van zaken

De service is direct en heeft kwaliteit

Snelle levering!

Product de volgende dag in huis. Erg snelle levering!

uitstekend

----

Heel tevreden

Fiets geleverd thuis, juist 1 probleem trappers zaten er niet bij maar die had ik dag nadien al met post dus super. Van de fiets ben ik ook heel tevreden, zal het zeker aanraden aan kennissen van mij TOP

Perfecte service

Perfecte service in samenwerking met PostNl!

Nog even afwachten......

Beide Pegasus Tecaro staan nu in reparatie. Toeval wil dat van beide e-bikes de naven moeten vervangen. Olielekkage. Ons is verzekerd dat dit niet onze schuld kan zijn en aangezien de fietsen nog geen jaar oud zijn en hun eerste beurten hebben gehad zal dit onder garantie vallen. Er is contact opgenomen met de leverancier van de naven. 12GO wacht nu op tegenbericht. Dit kan een langdurige kwestie worden, tot 3 weken, wat natuurlijk erg jammer is. Zeker met dit mooie weer. We hebben wel ieder een leenfiets gekregen, maar ja, je zit toch het liefst op je eigen fiets. We houden de beoordeling dus nog even neutraal. Afhankelijk van de afhandeling zal dat natuurlijk gecorrigeerd worden. Met Aanbevelen? op ja geven we 12GO, gezien de beperkte keuze in antwoorden op deze vraag, voorlopig nog het voordeel omdat we over het algemeen een goed gevoel hebben bij de medewerkers.

Perfecte en razendsnelle service

De voorbije 2 weken hebben we 2 bestellingen geplaatst bij 12gobiking.nl. Telkens hadden we de bestelling de dag erna al in huis (in België)! Ook het contact met de klantendienst verloopt heel vlot. Je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Ruilen is ook nooit een probleem! We raden 12gobiking.nl zeker aan!

prima geholpen, bestelling volgens afspraak bezorgd!

Komen afspraken na

Goede communicatie erg tevreden

Gewoon GOED

gewoon GOED

Grote keuze, scherpe prijzen

In vergelijking met andere winkels, veel keuze, mooie kortingen, snelle levering, goede klantenservice.

Grote Esch 1005

2841MJ Moordrecht