Altijd tevreden over het service niveau van deze winkel ondanks de grootte.

Vriendelijk, mooie service

Bestelling van fiets Trek voor dames, stond in voorraad op jullie site. Was uiteindelijk toch niet meer te verkrijgen. Jullie hebben ons een mooie oplossing aangeboden. Ook dameszadel op de fiets geplaatst. Dochter tevreden. Jammer dat de pedalen er niet bij waren bij de levering. Deze gaan jullie per post versturen. Voorlopig nog niet ontvangen.

Voor herhaling vatbaar!

Als ik onderdelen of accessoires zoek van het merk Bontrager voor mijn Trek fietsen, kom ik 9/10 keer uit bij 12GoBiking. Mooie produkten voor nog betere prijzen! Mij gaan ze dus vaker zien;-)

Helemaal de moeite waard

Na professioneel en eerlijk te woord te zijn gestaan heb ik even later probleemloos mijn fiets op kunnen halen. Aanbod is ruim en de prijs is goed.

Fiets en onderdelen supersnel geleverd, super service ook na verkoop! Topwinkel

Snel geleverd en tevreden over de fiets.

1 min punt, het stuur zat niet goed vast, toen ik weg fietste zakte het stuur tijdens het nemen van een hobbel. Jullie hebben het gelijk vast gemaakt. Groet Igor

teleurstelling

levering perfect, maar op de doos staat artikel in reclame en lagere prijs en toch reken je de volle pot aan.

Bestelling geplaatst en binnen 1 dag de juiste artikelen op de juiste plaats afgeleverd!!

Gemakkelijk zoeken op website Winkelwagen duidelijk, controle prima, bestelling en afrekenen zonder problemen Duidelijke bevestiging ontvangen Binnen 1 dag het bestelde materiaal binnen, op juiste adres en zonder verdere problemen Gewoon zoals altijd bij 12goBiking!!!

Snel correct top

snel geleverd

Producten goed en snel geleverd

Supersnelle levering

Snelle levering. Goede prijzen. Alleen site kan misschien iets duidelijker. Zo nestelde ik een combi deal. Twee buiten en binnenlanden maar achteraf bleek dat het 28mm banden waren die niet passen. Mijn fout natuurlijk maar het kan wat duidelijker worden aangegeven.

Perfecte service!

Perfecte service

Hulp team goed, misverstand die kon bereden worden

Alle hulp en communicatie verliep vlot Maar als er een fiets op het net staat en die koop je dan aan voor meer dan 6000€ en dan plots na een week maar te horen krijgt dat hij er eigenlijk niet is... Dit zou best voorkomen.

Steeds correct

Al mijn gedane bestellingen zijn correct en stipt afgeleverd. Als er iets niet meer is, wordt er een mooi alternatief voorgesteld.

Goede service, snelle reacties en denken mee!

Op afstand moest een fiets worden gekocht en 12GO heeft een groot assortiment fietsen & accessoires. Vragen over een samengestelde fiets met accessoires werd snel en vakkundig beantwoord, alsook de vraag over de framemaat. Levering keurig in lijn met de afspraak. Ook toen bleek dat geen bel was gemonteerd terwijl die er wel op hoort te zitten, perfect opgelost.

Prima artikelen en Goede service

Supersnelle leveringen!

Vandaag besteld en morgen in huis mag je best letterlijk nemen met 12GObiking, paar x besteld, elke keer dag erna toegekomen. Super producten, breed assortiment, kort omschreven; voor elk wat wils. Aanrader!

Snelle levering, grote voorraad en goede service

De levering was snel verzonden dnaar de bezorgdienst, ondanks de drukkere periode. Één artikel zat niet mee in de verpakking, maar werd diezelfde dag nog recht gezet, verstuurd en volgende dag ontvangen. Goede service!

snelle service

snel netjes geleverd

Snel en goed

Iets verkeerd geleverd maar was de zelfde dag nog hersteld

Verkeerde levering

Fiets was inorde, schoenen verkeerde maat geleverd. Bidonhouders pas 2 weken later ontvangen na zelf nog eens te bellen.

Schitterend

Ik heb de fiets gisteren pas besteld en is dus nog niet geleverd, hierover kan ik niets vertellen. Maar het telefonisch contact voor info en de bestelling verliepen zonder problemen.

Prima service! Ondanks de drukte goed geholpen

Erg tevreden over het advies bij aankoop van mijn nieuwe racefiets en toebehoren. Ondanks de drukte in de winkel werd er toch goed de tijd voor je genomen.

Zeer snelle levering

Volgende dag was de bestelling als geleverd, zeker in deze tijden is dit niet evident. Als ik dan toch 1 opmerking mag geven, het artikel was reeds uitgepakt en zat niet meer in de plastic zak, deze zat los bij in de doos en de helm zat al volledig onder het stof, maar dit hebben we mooi afgestoft en is in orde.

Grote Esch 1005

2841MJ Moordrecht