Na bezorging door PostNL kwam er nog een verwarrend (phishing?) bericht van PostNL over niet betaalde verzendkosten waardoor het pakje niet afgeleverd kon worden....

Prima product! Snel bezorgd!

Voor herhaling vatbaar!

Leuke avond gehad bij het aankopen van een nieuwe MTB!

Na al enige tijd opzoek geweest te zijn naar een nieuwe MTB, heb ik bij 12GO een mooie TREK gekocht. De medewerker kon mij zeer goed informeren over de voor- en nadelen van verschillende modellen/afmontages, wat voor mij de doorslag gaf in de uiteindelijke keuze. Daarnaast vond ik het op donderdagavond erg prettig omdat je merkt dat het personeel ook echt de tijd voor je neemt en met je meedenkt. Wanneer je een budget voor een fiets in gedachten hebt probeert het verkopende personeel modellen te zoeken die rond deze prijs liggen en je niet naar een veel duurder model te laten kijken. Ik vind dit persoonlijk erg prettig. Ik zou mijn volgende fiets daarom zeker weer bij deze winkel gaan uitzoeken!

Omslachtige retourprocedure

Persoonlijk vindt ik de retour- en terugbetalingsprocedure zeer omslachtig. Verder wordt er blijkbaar ook geen rekening gehouden dat de verzendkosten voor een retour vanuit België hoger liggen. Retour procedure vereenvoudigen.

Web winkel

Kan wat duidelijker met de voorwaarden bij een omruiling fiets. Verder prima servicelijn.

fijne broek

mooie broek, degelijk materiaal. fietst lekkerder dan andere (goedkopere) broeken

Veel moeite om een fout bezorgd product te ruilen!

Normaal gesproken ben ik heel tevreden over de service van 12GoBiking, maar dit keer ging het helemaal mis! Ik had een Tacx besteld, maar ik ontving het verkeerde product. Na telefonisch contact met de Klantenservice werd mij geadviseerd het foute product retour te sturen en een nieuwe bestelling te plaatsen. Hier vervolgens een hele tijd mee bezig geweest én het niet misselijke bedrag van 799 euro nóg eens betaald. Daarna het pakket van 26 kilo naar het postkantoor gesleept en verstuurd. De volgende dag kwam het nieuwe artikel binnen.. Was het een reeds geopende verpakking! Dus wederom terugsturen. Weer opnieuw bestellen en weer naar het postkantoor met een loeizware doos. De dag erna eindelijk het goede product ontvangen. Al met al heeft deze fout van 12 GoBiking mij een hele hoop tijd en moeite gekost, terwijl het juist leuk zou moeten zijn om nieuwe spullen te bestellen. Dit keer dus echt een slechte ervaring.

Perfect geholpen! Super advies!

Fijn personeel, behulpzaam en weten waar ze het over hebben👍

Prima winkel voor als je precies weet wat je wilt, oplevering laat te wensen over

Omdat ik de nodige ervaring heb wist ik precies welke ATB mijn keuze was dus verkoopbegeleiding was niet echt nodig. Opmeten, nog wat accessoires en vervolgens afrekenen ging allemaal uiterst soepel. Het was een gewone doordeweekse ochtend en niet veel business/bezoekers dus ik wilde wel wachten op de montage en aflevering. Daar ging het helaas mis omdat na 2 uur wachten ik masr eens ben gaan informeren omtrent de status. Oeps...technisch probleempje dat blijkbaar nogal wat denkwerk vergde want de fiets hing daar te hangen zonder dat er iets werd ondernomen richting de klant (ik dus). Kan gebeuren natuurlijk en uiteindelijk na 2,5 uur kreeg ik mijn verse fiets overhandigd maar beste 12GO, sein voortaan je klant even in als iets tegenzit.... de koffie was trouwens oké hoor....😉

Goede communicatie

Directe en zeer persoonlijke service !

Snelle opvolging van een paar probleempjes met de bestelling. Zeker een reden om nog eens iets bij Go12 Bike te bestellen ! Bedankt Pieter !

Altijd vriendelijk en snel geholpen . Goede service

Erg prijzig

Tijdens het vervangen van de achternaaf zijn gelijktijdig de remblokjes vervangen. prima maar nu na enkele weken rijden met matig werkende achterrem ben ik terug gegaan en nu bleek dat de remolie vervangen moest worden. De kosten hiervan 43 euro!!! Nu dat is erg prijzig boven op de eerdere gemaakte kosten.

Eerdere positieve ervaring teniet gedaan door lange levertijd en verkeerde aflevering.

Heb een nieuwe fiets besteld in de veronderstelling dat ik die ook direct geleverd zou krijgen. Dit heeft echter 10 weken vertraging opgelopen omdat de fabrikant de productie had uitgesteld. Ik snap dat dat lastig is, maar ik koop de fiets niet bij Cube, maar bij 12gobiking. Toen de fiets eenmaal binnen was, is er een afspraak gemaakt voor bezorging. Ik heb die dag vrij genomen, maar de fiets is door een fout niet geleverd. Ik kwam hier overigens pas achter nadat ik nog twee uur extra wachten zelf contact heb opgenomen met de koerier. Afgelopen donderdag is de fiets uiteindelijk nog een keer bezorgd. Nu zat er maar één fietstas bij i.p.v. twee! Al met al ben ik dus niet tevreden hoe het hele proces verlopen is. De reden dat ik nog twee sterren geef is waardebon die ik gekregen heb ter compensatie van een vrije dag die ik voor niets heb opgenomen en de bereikbaarheid van medewerkers. Desalniettemin slechts twee sterren voor de algehele ervaring....

Goede, kundige service

Goede service en vriendelijk personeel dat met je meedenkt. Fiets werd gelijk rijklaar gemaakt, zodat we niet terug hoefden om fiets op te halen. Enige kleine minpuntje is dat het wachten op rijklaar maken wat lang duurde en rommelig verliep.

Snelle vlotte levering

Prettig

Blad aangeschaft, goede info. Kan misschien nog meer fiets artikelen in worden vermeld (zoals Biketotaal en of AGU) nog meer fietstassen ed. Groet

Prima kwaliteit, redelijke prijs en supersnelle levering

Goede ervaring, zeker aan te bevelen.

Zeer positief!

De site is helder en mijn bestelling kwam snel binnen. Toen het toch geruild moest worden (door ons eigen toedoen) werd duidelijk beschreven hoe dit ging. Ik had de nieuwe bestelling na een dag binnnen en binnen een paar dagen het geld terug van de oude bestelling.

nieuwe fiets, klein probleem, direct gefixed!

je verwacht dat bij een nieuwe fiets alles perfect is, maar als er dan toch iets is, wordt je top geholpen (geen wachtrij, maar even een monteur die weet hoe het zit).

Beetje teleurgesteld

Beetje teleurgesteld over het aflever klaarmaken van mijn nieuwe mtb. Fiets afgehaald op de vestiging werd prima geholpen en kreeg duidelijke uitleg. Echter bij thuiskomst kwam ik er achter dat schakel kabel niet goed afgesteld was schakelde niet verder als 9. Kabel dus te slap. Ook de kabel van de lock out niet goed en dan ook nog het stuur scheef. Dan vraag ik me af wat voor aflever monteur der aan gewerkt heeft. Beetje jammer had der zo’n goed gevoel bij.

Topservice!

Alleen jammer dat het zo ver weg is.

Snel en vakkundige hulp en advies.

In de winkel werd ik snel geholpen. Ik kreeg van de verkoper goed advies over hybride fietsen. Er werd goed gekeken naar mijn houding op de fiets. Vervolgens werd ik door iemand anders vakkundig geholpen met het uitzoeken van de assecoires. Bij het afhandelen van het financiële gedeelte, kreeg ik goed advies en uitleg over het fietsplan. Mijn fiets was na de goedkeuring van de werkgever snel gemonteerd. Bij het ophalen was het druk in winkel, maar werden de assecoires snel gemonteerd. Bij het overdragen kreeg ik nog goede informatie over het onderhoud van de fiets. Hartelijk dank voor alles.

Prima hulp bij aankoop fiets

Goede adviezen en uitstekende prijs

Jammer niet goed

Afgelopen zaterdag 2 fietsen gekocht voor totaal € 4.000,- De verkoper heeft aangegeven dat we de fiets direct mee kunnen nemen. Nadat we ruim een uur hebben gewacht werden we geroepen. Helaas kon met het mandje niet installeren. Hiervoor moest een extra beugeltje van € 60,- worden gekocht. De fietsen worden uitgelegd en daar bleek de accu leeg te zijn. Moesten we weer 30 minuten wachten om naar huis te kunnen. Nu blijkt dat de fiets steuntjes niet vast zitten en de kinderstoel is verkeerd geïnstalleerd. Nu weer een afspraak om het e.e.a. te herstellen. Jammer dat dit nodig is. Verkopers hebben wel goed geholpen bij de verkoop. Door dat het druk was heeft dat wel wat meer tijd gekost. Maar dat is wat mij betreft niet negatief.

Grote Esch 1005

2841MJ Moordrecht