Goed geholpen tijdens de oriëntatie voor de keuze nieuwe MTB of eigen MTB upgraden.

Nagekomen wat is beloofd!

Pakket was precies volgens planning geleverd. Daarnaast voldoet de fietsverlichting uitstekend.

Prima service en product

Ik kocht een BBB fietsverlichting op 12GO biking. De dag erna werd deze al thuis geleverd. Ik ben heel tevreden over deze fietsverlichting, geeft voldoende licht.

Behulpzaam & meedenkend

Afgelopen heb ik mijn fiets eindelijk ontvangen na een wachtperiode van 6 (!!) maanden. Dit is een hele tijd, gelukkig kon ik gebruik maken van een leenfiets. Dit was uiteraard erg fijn, als was het fijn geweest als er aan het begin een beter beeld geschetst was van de levertijd in plaats van elke 4 weken telefonisch contact te hebben. Desalniettemin, was de manier waarop ik telkens tewoord gestaand werd uiterst vriendelijk. In de winkel werd mij verteld dat ik zou moeten betalen voor de leenfiets. Gelukkig bleek dit en misverstand te zijn, en was dit niet het geval. Ook hier waren de medewerkers behulpzaam en dachten ze mee aan een

Black Friday FSA MTB wielset fantastisch koopje !!

Helaas heb ik bij de zending niet de in de originele advertentie vermelde tubeless velglinten en ventielen aangetroffen.

Vlotte levering

Wielershirt besteld in de outletverkoop. Mooie prijs voor een shirt. De bestelling kwam binnen de aangegeven levertermijn binnen. Levering was prima te volgen via de mail.

zeer prettig geholpen door mensen die er verstand van hebben en met passie praten over de producten

onderhoudsbeurtje. Alles prima en efficIënt geregeld

Mijn fiets, een flyer, kreeg zijn 1e onderhoudsbeurt. Inplannen werkt goed, bevestiging ontvangen, keurig op tijd geholpen en alle dingetjes verholpen met toelichting. Ik blij.

Het gaat er mee door

Twee ibikes trek eerste beurt accu gaat stroef hebben dit gemeld na de beurt blijkt dat deze nog stroef gaat opgelost door silicone aan te brengen . Ik weet dat de servicebureau excl matr is maar om nu voor een beetje olie ook al geld te vragen gaat wel erg ver € 75 is echt niet goedkoop voor een beurt aan nieuwe fietsen. Al met al houden we er geen tevreden gevoel aan over. Vr gr Fam freeze

Niet leverbare producten op site

Er staan veel mooie producten op de site. Na bestelling en betaling ontvang ik een mail dat het product niet leverbaar is (tot februari) en wordt een alternatief aangeboden. Teleurgesteld zoontje, geen fiets voor zijn verjaardag.

Scherpe prijzen. Snelle levering. Super service bij klachten.

Tot op heden erg tevreden met bestellingen en producten. Zelfs bij een garantieklacht super service.

Snelle levering, maar tot 2x toe het niet bestelde geleverd. Was blijkbaar verkeerd ingeboekt. Kan de onderdelen retour sturen en geld terug krijgen. Helaas hebben ze de Shimano xt m8000 shifters klemband niet op voorraad.

Zeer snelle bezorging

Goede prijs en snelle levering

Prima bedrijf Snel antwoord op mail Goede levering Scherp in prijs Zeer tevreden

goede afhandeling

zeer tevreden.

prima service en snelle levering!

Kreeg bedrag keurig teruggestort bij retour, plus de verzendkosten.

Goed onderhoudswerk maar wel een beetje lang....

Eerste onderhoudsbeurt aangemeld. Verwachting 1 uur max maar duurde al met al 2,5 uur.... Kwaliteit werk prima maar na een uur verwacht je toch even een berichtje dat het wat langer gaat duren.....zeker als je al een uur in de auto hebt gezeten en dan dus midden in de files terug moet!

Ik ben altijd zeer tevreden. Super snelle service En levering. Als ik wat nieuws zoek voor mijn fiets of wat betreft kleding is dit de online webshop die ik als eerst bezoek.

Goeie spullen, vreselijk marketingapparaat

Een giga hoeveelheid spam zonder dat ik me heb aangemeld voor de nieuwsbrief. Meerdere mails met aanbiedingen per dag. Zeer agressieve vorm van marketing

Super afgehandeld

Mijn bestelling was kwijt geraakt bij PostNL en na telefonisch contact is de bestelling gelijk opnieuw gestuurd en de dag erna ontvangen. Uitstekende service.

Gewoon goed!

Bestelling verzonden als afgesproken. Gewoon goed! Aanrader!

Topservice

Leuke spulletjes aan scherpe prijzen. Heel tevreden over service. Meteen antwoord gekregen op mijn vragen. Super!

Gemakkelijk en snel

Nooit eerder gehoord van 12gobiking. Vanuit Google op de site gekomen voor een mooie aanbieding winterjack voor de MTB. Snel en eenvoudig besteld, op de hoogte gehouden van de leverdatum en keurig op tijd geleverd.

Goed geholpen door de helpdesk

Bestelde fiets was precies zoals verwacht

Bestelde was zoals verwacht. Fietst prima. Helemaal tevreden. Bedankt!!!

Grote Esch 1005

2841MJ Moordrecht