geweldig

we werden goed, vriendelijk en met flinke kennis van zaken geholpen door Jasper. bij het ophalen van de fiets 2 dagen later werden we ook vriendelijk geholpen, en omdat het onze 1ste ebike was, werd alles rustig en relaxed doorgenomen. snapte je het niet, werd het nog een keer uitgelegd. bij thuiskomst bleek dat er geen handleidingboekje bij de fiets zat. maar dat komt wel bij de 1ste servicebeurt. eerst wennen aan de fiets en ander stuur (ik ben weer even een vrachtwagenchauffeur qua sturen), dus wat ruimere bochten nemen. dat wordt wel minder als we vaker gaan fietsen (met mooi weer natuurlijk) al met al ben ik spinnend tevreden met 12GO.

super snelle en goede service en duidelijke communicatie

Super klantvriendelijken service

Goed advies en aflevering van de fiets

Op een druilerige doordeweekse winterdag was het niet echt druk in de winkel, verkoper nam de tijd om te luisteren naar mijn wensen en gaf goede adviezen. Veel 'proefritjes gemaakt op de indoorbaan en uiteindelijk de keuze kunnen maken. Na de aankoop van de fiets ging de aflevering vlot, was wel even wachten, maar de fiets kon gelijk mee naar huis. Erg blij met mijn nieuwe fiets, deze fietst heerlijk, alles werkt prima.

Gave klantreis!

Wat bij binnenkomst lastig leek te zijn heeft Johan binnen 48 uur gerealiseerd. Op donderdagavond was de gewenste fiets onverwachts eerder binnengekomen. De doos werd achter uit het magazijn gehaald om de kleur te kunnen zien. Geheel vrijblijvend kon ik zaterdagochtend de opgebouwde fiets al komen bekijken. Na besluit om fiets af te nemen prima geholpen met accessoire keuze en afstelling. Complimenten voor Johan!

Bij de 12Gobiking denken ze goed mee!

Ik had een regenjasje artikel besteld via de webshop van 12Gobiking. Per ongeluk had ik aangegeven dat ik het artikel zou ophalen in de winkel. Niet handig want ik woon 30 km verderop. 12Gobiking gebeld en ze konden de bestelling meteen omzetten, naar 'ophalen bij een Post NL punt bij mij in de buurt'. Goeie service dus!

Erg behulpzaam

De fiets van onze zoon moest nagekeken worden. Wij dachten aan een winterbeurt en hadden deze vooruit gepland. Op de dag van de afspraak toen ik de fiets kwam brengen kreeg ik het advies om beter een kleine beurt te doen omdat de fiets kwa kwaliteit toch minder was dan we dachten. We waren nu de helft minder kwijt dan als we de winterbeurt + evt extra kosten hadden moeten betalen! Bedankt voor dit advies, nu kunnen we het bespaarde bedrag straks uitgeven aan een net iets duurdere nieuwe fiets.

Goed advies, fijne fiets!

We werden snel geholpen, vakkundig advies kregen we, wat we wel en beter niet konden kopen. Ook de afhandeling verliep vlot!!

Goed en vakkundig geholpen

Snel de nieuwe fiets kunnen ophalen Goede uitleg gehad

Wat een service!

One way to go to Moordrecht, want daar vind je 12GO Biking. Via mijn werkgever een leasefiets mogen regelen en binnen 24 uur liep... nja.. fietste ik weg bij 12GO Biking met een blinkende elektrische bakfiets. En wat fietst hij lekker. Natuurlijk al een proefritje mogen maken op de fietsbaan die ze hebben. Altijd handig.. vooral met een bakfiets. Door mijn vriendin en ik goed gekeurd en we kunnen niet wachten om lekker te gaan fietsen met de kleine. Super bedankt nog voor de goede service en zeker voor herhaling vatbaar. Daarnaast ook voor de mensen die een fiets zoeken en goede service willen ontvangen dan ben je bij 12GO Biking aan het goede adres!

Indrukwekkend goed geolied werkend bedrijf.

Goed, deskundig en vriendelijk geholpen op alke afdelingen van het bedrijf. Proficiat!

Zeer goede ervaring top service

Zeer goede ervaring goed advies gekregen voordat ik naar de winkel in Moordrecht gegaan ben(vooral omdat ik in Belgie woonachtig ben. Zeer behulpzaam in de winkel zeer klantvriendelijk, een echte aanrader om een fiets hier aan te kopen. De testbaan is een een waardevolle aanwinst.

Geweldige service

Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Niets was teveel. Er werd zelfs nog koffie voor me gehaald terwijl ik moest wachten omdat er een cassette gemonteerd moest worden. Ik zal hier zeker nog vaak terugkomen.

100% tevreden

Kreeg wat ik besteld had.

Goed geholpen

Wij zijn goed geholpen. De medewerker heeft ons verschillende opties laten zien en was zeer geduldig terwijl onze dochter rondjes aan het fietsen was op de testbaan.

Fast and informative service

They helped me fast and professionally to choose a new bike. There is variety of bikes to choose, also you can ride them before purchasing one.

Flexibele en meedenkende medewerkers

Goede sevice, matige koffie. De onderdelen voor de reparatie van de oude fiets lagen op de balie, onder het wachten op de onderdelen hebben we een mooie vervanger gevonden na wat indoor testritten op een trek marlin 6. Een nieuwe fiets is het dus geworden.

Vriendelijk

Positief!

Goed kunnen vergelijken

Het is fijn dat je verschillende fietsen kunt proberen en daar ook advies over krijgt.

Prima winkel

Ik had van te voren al uitgezocht wat ik wilde dus was de aankoop zo geregeld. Kon wachten op de afmontage, duurde 2 uur, maar je kunt er prima verblijven of werken. Prijs technisch zeer interessant.

Geduldig, meedenkend en adviserend.

Verkoper Erik Beekhof heeft ons/mij op een zeer prettige manier geholpen aan een, naar mijn eerdere mening veel te dure, fiets. Daar wilde ik eerst niets van horen, maar uiteindelijk was duidelijk dat ik in deze klasse viel, als ik mijn wensen wilde terugzien in een nieuwe e bike. Meer bereik met de accu en de mogelijkheid om op heuvels flink bij te springen. Dhr Beekhof heeft mij beslist niets opgedwongen. Hij benaderde ons/ mij op een persoonlijke manier en dacht mee. Had veel geduld en het was duidelijk dat hij echt een leuke baan had. Bij aflevering kwam hij nog even naar beneden om de puntjes op de I te zetten.

Slecht.

Deze winkel wil wel verkopen maar een eerste gratis service beurt. Kost 60€. Dit was geen Afspraak.

Ik ben bij t aankopen van een helm goed geholpen, kreeg een duidelijke uitleg in verschillen tussen de helmen.

Zeer behulpzaam en top service

We zijn nauwkeurig geadviseerd en geholpen bij zowel de fiets als assecoires. Ondanks late tijdstip of toezegging dat fiets gelijk klaargemaakt werd zodat we hem dezelfde avond konden meenemen. We waren even weggegaan en toen we terugkwamen bleek de werkplaats net dicht te zijn. Personeel heeft ons alsnog geholpen toen we iemand buiten aanspraken. Kortom; zoek je een fiets; hier moet je zijn!

Heel efficiënt!

Ik heb online de fiets uitgezocht en daarna gevraagd of ik de fiets mocht reserveren om te testen in de winkel. Dat ging allemaal vanzelf. De medewerkers hielpen me er goed bij en na een korte tijd kon ik de fiets al testen in de winkel. Nadat ik hem had goedgekeurd heb ik gevraagd of ik de fiets thuis bezorgd kon krijgen, allemaal zonder probleem en de week erna werd de fiets al bezorgd. Heerlijk!

Ter zake kundig, klantgericht en vriendelijk

Verliching lag klaar bij afhalen. Jammer genoeg bleek thuis dat apparaat haperde. Gemeld en per omgaande bericht dat ik het om kon komen ruilen. Service zoals ik hier gewend ben.

Grote Esch 1005

2841MJ Moordrecht