Snelle levering.

Snelle levering van andere maat. Retouren direct terugbetaald.

Prima service en afhandeling

Probleem opgelost met goede service

Afstelling van versnelling was niet goed meer na 2 dagen fietsen. Na afspraak bij onderhoudsafdeling goed opgelost.

Snelle en goede service!

Fietsschoenen en nieuwe pedalen besteld bij 12gobiking. Toen bleek dat de door mij bestelde kleur niet voorradig was werd ik direct gemaild en werd mij een alternatief geboden. Een dag later had ik de spullen binnen! Dankjulliewel

De bike fitting was heel leuk, leerzaam en professioneel. Fietsen gelijk aangepast! Ik ben zeer tevreden.

Supersnelle en kundige service.

Mooie mtb gekocht met eerlijk advies. Fiets werd direct rijmelaar gemaakt en onderdelen netjes gemonteerd incl. Accesoires ik ben super tevreden en de fiets trapt heerlijk!

Slecht

Mijn zadel met mij niet gecontroleerd, geen uitleg van de fiets. zadel zat niet vast! Kinderstoeltjes erop gepleurd. Laatste keer dat ik ooit nog een fiets hier koop! Mijn fiets is geen kleinigheid ik heb zomaar 2000 euro uitgegeven. Zo een slechte service

Alles naar wens verlopen

Kan niet beter!

Supersnelle levering met een perfect product. Dus wederom een zeer goede aankoop.

Grote keus aan fietsen met deskundig advies en snelle service

Op het fietsparcours verschillende fietsen uit kunnen proberen. Nadat mijn keus voor een fiets gemaakt was kon ik hem al snel gebruiksklaar ophalen. Al mijn 'oude fietsaccessoires' werden netjes voor mij op de nieuwe fiets gemonteerd. Alleen kwam ik er thuis achter dat ik over het hoofd had gezien dat er geen slot op de fiets zat. Bij aflevering even gezamenlijk de fiets nalopen wat er wel/niet opzit had mij deze verrassing bespaard.

geweldige winkel

snelle levering en adequate afhandeling van een vraag

Goede service met uitstekende kwaliteit

Ik ben supergoed en snel geholpen met mijn vragen. De prijs/kwaliteit verhouding is prima. Mijj fiets was nergens goedkoper Levering was foutloos en zelfs een gratis bidon gekregen;) Ik ga hier voor een volgende fiets zeker weer kijken!

Prima geholpen.

Personeel weet waar ze over praten. Prima geholpen bij het kopen van een fiets en bij behorende spullen.

De bezorging van 12gobiking is een drama

Het bestellen en betalen op de website ging nog als een trein, maar de bezorging is een drama. Al 5 keer hebben ze aangegeven dat ze langskomen, maar nog steeds heb ik ze niet gezien. Dagenlang kan je thuis blijven om op je spullen te wachten, maar ze komen gewoon niet opdagen. Waar blijven mijn spullen?????

Prima geholpen

Prima geholpen en dezelfde dag de fiets op kunnen halen. Super! Jammer dat het zadel tijdens het eerste ritje op 20km van huis los kwam te zitten en dat we geen steeksleutel mee hadden. Was een vervelend ritje naar huis.

Tweeledig

Eerste verkoper was niet gefocused en had weinig tot geen verstand van de specificaties van de fiets die we bekeken. De tweede verkoper had iets meer informatie paraat en luisterde goed en kwam veel betrouwbaarder over. Al met al voelde het een beetje als de mediamarkt; massaal en jonge gasten die een bijbaantje doen. Ik wist niet dat dit het concept was dus vandaar dat de verwachtingen niet helemaal overeen kwamen. Het concept op zich werkt wel prima kwa snelheid, service en prijs!

Super winkel met ontzettend groot assortiment. De werknemers hebben veel kennis in huis.

Wij kochten laatst onze eerste fiets bij 12gobiking, het advies, de verkoop en betaling gingen redelijk snel. Alleen het overdragen van de fiets waar nog een standaard slot en spatborden aan moesten worden bevestigd duurde nog eens 1,5 uur. Oké wat moet dat moet maar graag hadden we van te voren een indicatie gehad. nu zaten we maar te staren naar die buzzer.

Uitstekende service.

MTB schoenen besteld. Binnen een dag binnen. Helaas ze waren te klein. Retourformlier ingevuld en een maat groter besteld. Drie dagen later had ik het geld terug. Klasse!

Fiets walhalla

Mijn dochter en ik hadden al op de website uitgezocht welke fiets zij wilde. Dat was maar goed ook want het aanbod is enorm in de winkel. We werden erg vriendelijk geholpen en een van de medewerkers ging alle accessoires af zodat we niks misten. De fiets werd in elkaar gezet, accessories erop gemonteerd en na 1,5 uur stonden wij met een prachtige fiets buiten.

Keuze te over, kennis goed en wat een service

De begeleiding van interesse naar keuze tot koop is uitstekend! Testen geen probleem en men neemt de tijd. Prijzen zijn concurrerend. En binnen 2 uur liepen we met onze fiets afgemonteerd en al naar buiten. Fantastisch!!

Prima zaak, ruime keuze, goed advies

Ruime keuze, goed advies, wel lang wachten voordat fiets klaar was (2,5 uur) beetje vreemd dat het slot verkeerd gemonteerd was. Thuis zelf maar even hersteld. Verder geen opmerkingen. Mooie zaak.

Aandacht, goed advies en service

De keuze tussen een electrische fiets en een "gewone" fiets was voor mij toch een drempel. Na advies en testrit gekozen voor een hybride fiets, een fiets tussen stadsfiets en een racefiets in. Natuurlijk mis je de ondersteuning van een electrische fiets en moet je weldegelijk op de pendalen. Dagelijks gebruik, afstanden en gezondheid hebben voor mij de doorslag gegeven.

prima geholpen maar aflevering kan echt beter

Racefiets voor mijn zoon bij jullie gekocht. Kilometer teller helemaal verkeerd aangesloten en verkeerd ingesteld. Naar 3 keer fietsen een lekke band van binnenuit spaak door het velglint heen. Band nu geplakt maar ventiel sluit niet meer af.Ik heb een speciale pomp en kan mijn eigen wielen wel oppompen maar die van mijn zoon niet. Raar toch kan ik na 3 keer fietsen hier naar de fietsenwinkel. Kan nu waarschijnlijk nieuwe binnenband kopen hoop niet dat dit met het achterwiel ook gebeurt. Ik snap dat een lekke band kan krijgen(geen probleem)maar als het velglint er niet goed omheen zit gaat hij echt lek.

2 prachtige fietsen gekocht maar niet onder indruk van meting.

De aankoop van de 2 fietsen was prettig. We werden goed geholpen door mensen die verstand van zaken hadden. Er werd gezegd dat de racefiets beneden goed aangemeten zou worden door iemand die daar veel verstand van had. Ik werd geholpen door een jong jochie die er niet heel veel verstand van leek te hebben behalve de basis. De hoek van mijn knie werd gemeten en voor de rest werd er niks gemeten of aangepast. Heb er nog naar gevraagd maar er werd gezegd probeer maar even zo en anders kom je even terug.

Goed geholpen

Grote Esch 1005