Beetje jammer dit...
Total ranking op basis van :
Afname 3 fietsen (2x Trek, 1x Merida), alle drie via levering.
2x Trek bleken bij navraag aan 12GO onjuist gemonteerd te zijn qua rembediening (achter met linker hendel) en 1x Trek bleek eveneens nauwelijks te kunnen remmen (geen bite).
Kosten om dit alles goed te krijgen zijn voor de klant (!?!)
Aan de balie bij de werkplaats aangekomen om de fietsen te over te dragen voor reparatie wordt ik bijna weer naar huis gestuurd door de medewerker in het kader "dit hoort zo, alle sportieve fietsen zijn zo, dit kunnen wij niet herstellen, anders noteer ik dat u wilt dat wij alles kapot knippen, ik ga niet in discussie, mijn collega neemt over".
Collega ziet geen probleem/uitdaging en neemt fietsen in ontvangst.
Bij ophalen zijn de remmen en de bediening netjes (en) in orde.
Verzoek was eveneens om bij 2x Trek de bestaande cassette om te wisselen voor een cassette die minder tandjes heeft dan 13 op het kleinste blad.
Helaas is dit NIET gedaan.
Merida tip top in orde, alleen de voorrem een beetje bijstellen (onder garantie, geen kosten).
Voorafgaand aan het moment van het inbrengen van de fietsen is er divers mailcontact geweest aangaande pijn en wenspunten.
Positief gevoel aan over gehouden maar bleek in praktijk een rookgordijn ;
- belachelijk gedrag personeelslid werkplaats bij aanlevering
- klant financieel opdraaien voor herstel montage error
- wens (cassette's) niet uitgevoerd ondanks bevestiging van mogelijkheid via mail door werkplaats.
Toch wel een teleurstellen gebeuren voor een klant die al wat jaartjes bij jullie €€€ spendeert.