Correct en snel

Zoals het hoort 😉

Goede service waarbij vakmanschap en service, communicatie voorop staan

Bij de werkplaats werd ik conform afspraak geholpen. Een klein nadeel was dat de body van het achterwiel niet voorradig was en ik twee maal naar Moordrecht moest rijden. Hierover werd geen uitspraak gedaan mbt de factuur terwijl er bekend was welk type fiets of ik had.. Het wiel was trouwens conform afspraak op tijd klaar!!! Daarnaast bij het uitzoeken van een nieuwe fiets zijn we keurig te woord gestaan en was er begrip voor het feit dat we geen"spijkerbroek " kwamen kopen gezien de prijs. Top organisatie!!!

Erg goede service

Binnen 3 weken schoenplaatjes kapot. Zonder probleem nieuwe opgestuurd gekregen 👍🏻

Alles prima geleverd

Service, service en nog meer service.

Ik was op zoek naar nieuwe MTB schoenen. De verkopers hebben hun uiterste best gedaan om mij mer een passend paar weer weg te laten gaan. 8 paar schoenen gepast, stand van de voeten bekeken, lengte voeten gemeten, vorm van de voet bepaald. Onvermoeibaar en steeds met aandacht is er toch een passend paar gevonden. Goed advies en dito service en ik hebnooit het gevoel gekregen dat ik op x moment een keuze moest maken.

Goed product, goede prijs en levering conform afspraak. Prima!

Goed product, goede prijs en levering conform afspraak. Prima!

Duidelijk, snel en fijne service

Bezorger was flexibel en heeft tijdens een wachttijd (ik was even opgehouden) de accesoires gemonteerd: Super.

Waardeloos

4 bouten besteld welke op voorraad zouden zijn. Bleken er maar 3 te zijn en de 4e op nalevering. Wel afhaalbericht gekregen. Helaas kunnen we hierdoor de fietsen niet meenemen met vakantie of moeten 2x rijden wat veel tijd en brandstof kost. Bout van € 2,99.

Prima service en goed klantcontact

In de uitverkoop een broek en jack besteld. Helaas was het jack niet meer leverbaar. Vervolgens een mail ontvangen met een alternatief jack als suggestie voor dezelfde prijs. Het was helaas niet helemaal wat ik zocht, maar fijn dat er wordt meegedacht en gezocht wordt naar oplossingen. Erg tevreden

Snelle service super

Zadel nodig direct besteld en keurig ontvangen zonder extra kosten.

Slechte uitleg bij verkoop

Een week of 6 geleden hier een nieuwe fiets gekocht, de Merida Speeder 2019. wat kleding en de Garmin EDGE 830. Voor een totaalbedrag van € 2800,00. De fiets en de kleding zijn fantastisch. De Garmin EDGE 830 is mij achteraf aangesmeerd. Niet de juiste informatie gehad bij de aankoop. Ben nu een paar keer terug geweest overigens keurig geholpen. Maar dan nu ook zeker ervan overtuigd dat de Garmin EDGE mij is aangesmeerd. Heel jammer, veel geld besteed en ik mag het verder uitzoeken.

Het enige wat niet ging zoals aangegeven was de bezorging. In dit geval was er gelukkig net iemand thuis maar ik had expres 3 dagen later opgegeven maar het product werd eerder geleverd.

Goed is misschien niet het juiste woord.

Wat een groot assortiment en wat een oppervlakte, echt ongekend. Heel vriendelijk en goed geholpen door een rijsende ster genaamd Julian. Die zich niet te groot voelde bij twijfel even een collega in te schakelen. En daar wordt ik blij van.

Top product uit topwinkel

Een e bike gekocht maar deze beviel niet maar kon zo een ander uitkiezen van het zeer vriendelijke personeel!

Zeer kundig geholpen.

Deskundig en vriendelijk geholpen en snel en compleet de fiets rijklaar aangeleverd. Klein detail, maar verbeterpunt is het aanbrengen van de fietsmand op de fiets. Dat was met de tie-rips op verschillende manieren gedaan. Verder helemaal goed!

Goede en snelle service

Na een verkeerde levering ben ik vriendelijk en goed geholpen. Volgende dag al de juiste bestelling binnen gekregen.. topp!!

uitstekend geholpen

uitstekend geholpen

Professioneel

Website helaas niet actueel: je verneemt dat een besteld item niet meer besteld kan worden. Wel goede emailcommunicatie. Goede klantenservice. Vriendelijk personeel. Wachttijd voor afmonteren fiets liep langer dan verwacht op basis van emailcommunicatie. Had de indruk dat men er pas aan begon na betaling ter plaatse. Toebehoren kopen vooraleer je de fiets in handen hebt, is niet zo logisch. Zo ben ik een fietsstandaard vergeten.

Zeer fijn geholpen en ruime keuze

Zeer fijne verkoper die ondanks de drukte ruim de tijd nam mij te helpen ,ook diverse opties aangegeven die binnen mijn budget vielen en daar een goede keuze uit kunnen maken ,erg fijn dat je de fiets dan ook direct mee kunt nemen al was dat wachten wel wat aan de lange kant 1 uur 45 min en er hoefde eigenlijk niets extra te gebeuren aan de fiets ,werd wel netjes verteld dat dat komt omdat ik de fiets ter plekke had gekocht en dus niet op afspraak en dat afspraken voor gaan en daar heb ik dan ook alle begrip voor en ben dus dik tevreden. Ze zullen mij zeker vaker zien bij 12go .

Goede service prijs wel om hoog gegaan

Goede service.

Veel aanbod, mooie winkel, maar rauwe randjes in het geheel verpesten de beleving

In concept een prachtige winkel met groot oppervlak, ruim aanbod en keus. Capaciteit is enorm schat ik zo. Ik kwam voor een MTB, en had al een voor selectie gemaakt. Ook de voorraad gecheckt van te voren op de site, echter bij nabellen bleek hier niets van te kloppen Eerste dikke min en in deze tijd niet meer nodig. Vervolgens een vriendelijke verkoper voor de fiets, maar wordt het afgeraden om de fietsen uit te proberen (zijn niet volledig afgemonteerd en vallen dus sowieso tegen), gaat de beleving weer... Ook word er geen voorstel voor een andere fiets gedaan of iets breders bekeken, aansturen op een koop. Na de fiets worden we doorgestuurd naar een andere verkoper voor de accessoires (???), ook niet echt hoe ik het voor me zie. Al met al prima lui, maar nogmaals: de koopervaring... Kassapersoneel erg vriendelijk. Bij aflevering blijkt er een beschadiging/productiefout in de lak van de voorvork te zitten. Eerst wordt het afgedaan als vuil, later als iets dat kan gebeuren en waarmee ik moet leven, maar na wat aandringen alsnog toegegeven dat dit niet hoort en extra korting gekregen. Maar alweer: de beleving. Waarom moet het moeilijk? Daarnaast, terwijl deze discussie plaatsvindt gaat mijn fiets (al betaald voor) 4 keer terug naar de werkplaats, waarbij het personeel met iedereen een praatje maakt, mijn vering en remmen nog eens testen, lekker de vering nog es induwen, remmen nog eens flink intrekken... Tuurlijk hij moet het kunnen hebben, maar dat is wel mijn fiets. Kortom, achteraf redelijk resultaat, maar 0 beleving en prut ervaring. Zonde

Goede service, afmontage matig

Ik heb mijn MTB 4 weken geleden gekocht en ben heel blij mee. Goede service en ophalen van de fiets ging ook heel soepel. Na wat ritjes gemaajt te hebben door de bossen, merkte ik elke keer dat het afstellen van de achter derailleur niet goed is gedaan. En ook halverwege een rit de tocht moest afbreken. Dit hebben ze dan kosteloos hersteld, maar vooral balen dat je met een nieuwe fiets hier last van hebt. Daarnaast zit nu na 4 weken de kabel los om mn voorvork vast te zetten los. Dus kleine dingen waarvan je verwacht dat die bij de afmontage gecontroleerd worden, zijn niet helemaal goed gechecked. Cijfer op basis van de goede service!

Erg goed geholpen

Ik kwam naar de winkel met veel vragen, deze zijn allen beantwoord en ik ben met de perfecte fiets vertrokken!

Mooie winkel, professionele organisatie!

Vriendelijk en deskundig personeel, mooie en grote showroom. Fiets werd geleverd en op maat afgesteld. Prettige ervaring met 12GO Biking.

Ervaring duidelijk aanwezig

Tijdens mijn bike-fitting netjes geholpen, duidelijke uitleg gehad en mijn fiets behoorlijk aangepast. Zadeldrukmeting goed uitgelegd en zichtbaar gemaakt via het scherm. Ervaring was duidelijk aanwezig.

Grote Esch 1005

2841MJ Moordrecht