Pluspunten

Ondanks de drukte in de winkel wordt echt de tijd genomen om de juiste fiets voor jou uit te zoeken. Prettig dat je meerdere fietsen kunt uitproberen binnen in het filiaal. De fiets was besteld echter de datum van afleveren werd verlaat door een afkeuring in de fietsenfabriek. Wij zijn continue netjes op de hoogte gehouden met betrekking tot de aflevering. De communicatie is prima.

Ga zo door!

Pluspunten

Bestelling snel binnen, bestelling lijkt vooraf goed te zijn gecontroleerd, niets mis mee en veilige betaalafhandeling middels IDEAL.

Pluspunten

Prima producten en supersnelle levering.

Heel jammer dat er nog verzendkosten worden berekend.

Pluspunten

duidelijke site eenvoudige bestelling snelle levering

Pluspunten

Verzorging van de bestelling was goed ondanks de drukke feestdagen.

Pluspunten

Vriendelijk behulpzaam

Pluspunten

duidelijke website en snelle levering

Pluspunten

Snelle verzending. Er was een artikel vergeten, maar na 1 telefoontje was het opgelost en de volgende dag had ik het in huis.

Ga zo door

Pluspunten

Goede prijs kwaliteits verhouding

Pluspunten

Snelle service en prettige website. Ook snelle en prettige reactie bij vragen over product via e-mail. Adequaat gehandeld ! Toppers

Pluspunten

Bestelling goed afgeleverd

Nederlandse tekst bijleveren oa bij schoonmaak pakket

Pluspunten

Goede prijzen en snelle service als ik weer iets voor mijn fiets nodig heb weet ik waar ik moet zijn

Pluspunten

Ruim aanbod.. Concurrerende prijzen. Snelle levering

Pluspunten

Levering was zeer snel en compleet.

Grote doos voor erg klein product. Een enveloppe met noppenfolie was beter geweest. Dan had het zelfs met magazine ook nog gepast door de brievenbus.

Pluspunten

Goede klantenservice. Zowel in de winkel als online. Veel (achtergrond)informatie te vinden op de website. Op het gebied van productinformatie tot handige tips. Gewoon een compleet verhaal!

Geen. Gewoon lekker blijven doorgaan op deze koers!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime sortering produkten. Ruimte om binnen fietsen te proeven à la Rose te Bocholt. Als daar ook het mtb parkoers bijkomt is dat echt top.

Na een bezoek aan uw shop rond oud en nieuw januari 2019 viel het mij op dat spots in de winkel (te) veel in het pad gericht staan waardoor het licht schuin van boven je ogen invalt kijkend naar producten in de schappen of rekken. Als je op dat maar enigzins het begin van migraine of gerelateerde hoofdpijn hebt is dit zeer hinderlijk. Dit is voor mij een reden om de fysieke winkel niet zo snel meer te bezoeken. Het gaat vooral ook om de beleving in een shop.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging, overzichtelijke site

Het product bleek niet de juiste maat en soort handschoen (zelf verkeerd besteld). De andere handschoen was niet meer in de juiste maat, dus zijn we naar de winkel gegaan. Ik vind het jammer dat de 5 euro verzendkosten (al vrij hoog) niet bij het tegoedbedrag worden meegerekend.

Pluspunten

Zeer kort op de bal spelen.

Dienst na aankoop voor mensen die ver van het bedrijf wonen?

Pluspunten

Snelle levering. De maten kloppen. Ook fijn dat er ECHT grote maten zijn (overschoenen voor schoenmaat 50, regenkleding xxxl)

Pluspunten

Service met een hoofdletter. Jammer genoeg wel drie keer terug voor hetzelfde maar uiteindelijk heeft André het perfect opgelost. En dat allemaal als service.

Goed luisteren naar wat de klant vertelt en dit ook op schrijven in het systeem.

Pluspunten

Snelle service, netjes verpakt én enthousiaste klantbenadering.

Pluspunten

Online is het een prettige winkel

SRAM kettingbladen toevoegen

Pluspunten

Ruime stock

Pluspunten

Werkelijk alles is positief aan dit bedrijf, ze helpen je aan alle kanten als er iets is en lossen het heel keurig en professioneel op!! En wat een vriendelijke mensen! Allemaal behulpzaam en vriendelijk.

Niks, de enige tip die ik kan geven is ga zo door!!

Grote Esch 1005

2841MJ Moordrecht