2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Groot assortiment.

Voorraad status op de website is misleidend. Fietsen die overal al zijn uit verkocht staan hier gewoon op voorraad. Pas als je de fiets hebt bestel krijg je bericht dat hij niet meer leverbaar is. En proberen ze je een alternatief aan te bieden. Nu al twee keer mee gemaakt. En wat denk je? De betreffende modellen staan na een halfjaar nog nogsteeds op voorraad. Hele vervelende manier van verkopen het is wel even meer dan 1000 euro wat je weer een poosje kwijt bent. Ook zou ruilen gratis zij. Klopt maar dan moet je nieuwe bestelling wel minimaal 50 euro zijn. Kortom veel misleiding.

Pluspunten

Je wordt fijn en gericht geholpen

Zou het niet weten

Pluspunten

Mooie aanbiedingen, snelle levering

Pluspunten

Groot assortiment fietsen, snelle levering en prima service

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

behulpzaam en deskundig personeel in de winkel

slecht vakmanschap bij assembleren nieuwe fietsen. 1 x nieuwe fiets besteld en bij monteren schijfrem draad in draadbus kapot gemaakt. Bij 2de nieuwe racefiets een moer voor de steekas scheef gemonteerd waardoor de steekas niet meer ingedraaid kon worden.

Pluspunten

De telefoniste (Eline) heeft mij zeer goed geholpen met mijn bestelling. Ik had een ordernummer nodig om op een retourformulier te zetten en kreeg online mijn bestelling er niet door

Online heb ik (nu al 2x) een probleem met mijn bestellingen afronden. Als ik van het winkelmandje verder wil gaan, blijft het systeem denken en kan ik niets mmer invullen. Misschien kan hier naar gekeken worden hoe dit kan. Het is fijn als online bestellen soepel gebeurd. Het is ook dat ik een retourbestelling perse wilde doen, anders was ik afgehaakt en naar een andere winkel gegaan.

Pluspunten

Snelle en accurate levering.

Geen voor zover

Pluspunten

Pluspunten

Positief dat er een (iets duurder) alternatief werd voorgesteld omdat het bestelde item niet meer kon geleverd worden. Snelle levering. Stevig verpakt.

Pluspunten

Je wordt vlot geholpen. men houd zich aan de afspraak.

Graag meer duidelijkheid dat de service beurten niet gratis zijn. Zelf kwam ik er pas achter nadat ik de fiets aanbetaald had.

Pluspunten

goede info / vlotte levering

Pluspunten

Snelle levertijd en op tijd geleverd Product dat andere webwinkels niet aanboden Duidelijke foto's Gebruiksvriendelijke website

Pluspunten

Goede en snelle bezorging van bestelde product

Pluspunten

nice

stock doesn't correspond numbers on the website

Pluspunten

Groots opgezet maar toch niet aslof ik een pakhuis inloop. Leuke medewerkers die ook verstand van zaken hebben. Mooie materialen, voor elk wat wils.

De aanbiedingen en overjarige materialen en kleding mogen scherper afgeprijsd worden.

Pluspunten

Snelle levering voor de juiste prijs.

Pluspunten

goede service. duidelijk.veel op voorraad

cappucino automaat

Pluspunten

Heel klant vriendelijk en goede service!

Pluspunten

super prijs en snelle levering

Pluspunten

Mooie showroom, prima advies,vriendelijk personeel

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke site, mooie producten

Verzendkosten betalen als ik niet een ander product bestel. Ik moet dan eerst 6,95 verzendkosten betalen en het wordt daarna teruggestort als ik gelijk een andere bestelling plaats. Dit vind ik omslachtig en erg administratief. Zowel voor klant als voor bedrijf.

Pluspunten

Snelle levering. Product ook echt op voorraad

Niets was gewoon goed.

Pluspunten

Medewerkers zijn klantvriendelijk. Denken mee om probleem op te lossen. Komen bel afspraken na

Grote Esch 1005

2841MJ Moordrecht