Uitgebreide keuze en een snelle levering

Ik heb al meerder keren een bestelling geplaatst bij 12gobiking waaronder onderhoudsproducten. Telkens goede service en correcte levering. Prijs/kwaliteitsverhouding ook goed.

Jasje geruild top service

Jasje besteld via internet, was te klein. Dus in de winkel wilde ik maatje groter passen. Werd ik erop gewezen dat het misschien beter was ander jasje aan te schaffen met kleur zodat ik zichtbaarder was. Fijne service. Vriendelijk en professioneel personeel.

Al voor de 2 de x besteld en steeds tevreden . Alles goed op tijd en ook netjes omgeruild . Top.

Heel erg tevreden.pracht bedrijf

Heel erg tevreden pracht bedrijf

Helemaal goed.

Terug sturen van niet passende kleding geen probleem. De verzend kosten worden ook vergoed. Prima dus. Gr. Klaas.

fijne ervaring

Een knappe service. En heel tevreden van de aankoop.

Prima Jack voor prima prijs

Craft jack sterk afgeprijsd gekocht tijdens de black-friday dagen. Ondanks de drukte de andere dag al bezorgd. Top!

Het was top

Had van de week gebeld, over mijn bestelling, dat het klaar stond in de winkel. Had weer teruggebeld erover, dat ik niet kon komen naar Moordrecht. En de medewerker had de bestelling op track en trace geplaatst.

Goede oplossing en toch ontevreden

Mooie fiets gezien en langsgegaan in de winkel. Met de verkoper naar verschillende fietsen gekeken en de verschillen besproken, keuze gemaakt. Later blijkt dat de keuze geen compact groep heeft, wat wel de standaard is. Dat verschil had wel even benoemd mogen worden! Contact opgenomen met de klantenservice: probleem zou kostenloos opgelost worden, eventueel door middel inruil van de fiets. We spreken een tijd af dat ik me in de winkel. Bij aankomst in de winkel weet het personeel van niets en biedt mij allerlei dure oplossingen aan. Na wat gesteggel kan ik een tweedehands compact op mijn gloednieuwe fiets laten zetten tegen arbeidskosten. An sich een goede oplossing wat mij betreft, maar gewoon niet wat er met de klantenservice besproken werd. Vervolgens mag ik uren wachten tot er plek is om de onderdelen in de werkplaats te laten wisselen, terwijl ik een afspraak had gemaakt over wanneer ik me zou melden met dit probleem. Ik trek ook een ster van mijn beoordeling af omdat 12go biking bij intentie tot goede beoordeling naar Kiyoh linkt, maar als er een probleem is kom je bij een intern systeem klachtensysteem uit. Dat geeft een vertekend beeld op Kiyoh. Wees gewoon eerlijk en laat mensen eerlijke reviews plaatsen.

Snelle service, erg klantvriendelijk.

Enorm snelle service in een drukke periode! Artikelen ingewisseld en het retourbedrag stond binnen een paar dagen terug op mijn rekening, samen met de verzendkosten

Super bedrijf

Goed produkt en snel afgeleverd

zeer goede service en snelle levering hier blijf ik klant

12go biking is een aanrader voor iedere fiets liefhebber, lage prijs en zeer snelle levering

Lekker snel geleverd

Snel geleverd zoals afgesproken

Snelle levering. Duidelijke site

Ik kon snel een keus maken. Producten worden snel geleverd.

Een topproduct, dat merk je op het eerste gezicht.

Zwaar, maar dat geeft een extra solide indruk. Gemakkelijk aan te brengen en te gebruiken. Twee zware elektrische fietsen passen er op zonder bijsturen. Ik vergat een overloopstekker 7-polig naar 13-polig mee te bestellen, maar dat is natuurlijk mijn eigen fout.

Overzichtelijk en duidelijk

Heb de bestelling nog niet binnen maar dat heeft meer te maken met de drukte bij PostNL dus weet nog niet hoe mijn bestelling ga ontvangen... maar het bestellen ging makkelijk

Afhandeling garantie vlekkeloos

Probleem met Garmin Edge werd na enkele dagen opgelost door nieuw apparaat. Top!!

De bestelling komt al de volgende dag.

Toch een maat te klein gekocht. Geen probleem. Meteen een nieuwe besteld en de andere retour gestuurd.

Geweldige om bij jullie te winkelen

Hulp en advies van het personeel top Vanaf de verkoop van een nieuwe fiets tot aan de aflevering gewoon goed.

Alles dik inorde

Ook snel geleverd

Schitterend

Top service, snel een proper levering.

goede snelle levering

snelle levering en duidelijk waar neer het pakketje komt

top!!!!

fantastisch, zeer goede communicatie, alles zeer snel ,vriendelijk afgehandeld en geleverd, kortom , een aanrader!!!

Zeer snel en goed geprijsd

Goede producten voor een goede prijs en snel thuis bezorgd.

Beter kan niet

razend snel geleverd aan een zeer democratische prijs

Grote Esch 1005

2841MJ Moordrecht