Pluspunten

Hele goeie service! Ze nemen uitgebreid de tijd voor je en zo kan jij je beste keuze maken. Ook de service was super goed en snel! Ik ben heel erg tevreden!

Pluspunten

Kok Bedden te Putten heeft service erg hoog in haar vaandel staan. Dat hebben wij onlangs nog mogen ervaren, want door het advies van de heer H. Kok slapen wij nu nog beter dan voorheen. De aangedragen oplossing werd overigens ook nog gratis uitgevoerd, wat voor ons helemaal een verassing was. Kok Bedden te Putten is volgens ons dan ook een winkel die de klant nog centraal stelt en met de klant meedenkt. Ofwel: TOP en van harte aanbevolen.

Zo door blijven gaan.

Pluspunten

Slaap nu al enkele jaren op een boxspring van Kok Bedden en we zijn nog steeds erg enthousiast. Aart-Jan heeft ruim de tijd voor ons genomen bij het uitzoeken en ons van goed advies voorzien. Dit ging tot aan de keuze van het dekbed waar we absoluut geen spijt van hebben. Een dekbed die koel in de zomer is en warm in de winter. Van de verstelbare stand maken de kinderen ook graag gebruik als ze bij ons op bed nog even tv kijken voor het slapen gaan. Kortom we slapen heerlijk en hebben nog steeds na enkele jaren nu erg veel plezier van onze aankoop. Bedankt voor het goede advies destijds en we wensen jullie goede zaken! Hartelijke groeten, Marjolein en Joram.

Pluspunten

Via deze gebruiksvriendelijke en moderne website zijn wij in de winkel van Kok Bedden te Putten gekomen. Daar ontdekte wij dat naast deze website een winkel bestaat met medewerkers die het vak verstaan. Je merkt dat verkoop van bedden al jaren tot de corebusiness van Kok behoort. Samengevat; goed advies, vriendelijk en deskundig personeel, focus op de wensen van ieder individu. Wij hebben hier vanmorgen met een goed gevoel geïnvesteerd in onze nachtrust.

Geen suggesties.

Pluspunten

Recent een matras gekocht! Goed geadviseerd en snel geleverd. Top!

Pluspunten

Leuke taem, groot assortiment, kwaliteit, mooie winkel.

Kan niks verzinnen.

Pluspunten

Overzichtelijke winkel en goed geadviseerd. Ik kwam voor een nieuw kussen, totaal geen idee wat voor één. Na een goed gesprek met de verkoper heb ik uiteindelijk een heerlijk kussen gekocht.

Dorpsstraat 16 20

3881BD Putten

Over Kok Bedden

Kok Bedden is een Nederlandse specialist in hoogwaardige bedden en slaapoplossingen. Het assortiment omvat boxsprings, matrassen, beddengoed en slaapkameraccessoires, met een focus op comfort, kwaliteit en design. Kok Bedden biedt maatwerkoplossingen en persoonlijk advies om klanten te helpen bij het creëren van de perfecte slaapomgeving. Met een showroom en online aanwezigheid richt het bedrijf zich op een uitstekende service en een goede nachtrust voor elke klant.