Beschadigde velgen na bandenwissel

Nadat er 4 nieuwe banden op mijn auto zijn gelegd, zijn er 2 velgen fors beschadigd. Ook zaten er vette handafdrukken en vette smeer op de lak op het spatbord van de auto, en er is met een vieze overal in gereden. Beslist geen aanrader dit bedrijf.

kleine beurt: vergeten en daardoor nodeloos langer gewacht

Ik kom al jaren bij jullie vestiging in Leiden, maar helaas vandaag voor het laatst. Ik had keurig gereserveerd voor een kleine beurt om 8 uur; meldde me op tijd en bleef ter plaatse terwijl ik werkte op mijn laptop. Na 2 uur merkte ik dat de auto weer buiten stond op een andere plaats en ik informeerde of-ie misschien al klaar was. Ik was zeer verbaasd toen bleek dat-ie nog helemaal niet behandeld was. Schijnbaar was de opdracht van frontoffice naar backoffice niet doorgegeven. Kortom: twee uur voor niets gewacht en vervolgens nog 1,5 langer moeten wachten. Excuses wel gemaakt ("sorry: we hebben nieuw personeel") en of ik nog terug wilde komen voor ruitenwissers. Ik merkte dat ik flink pissig was geworden en heb besloten niet meer terug te komen. Jammer, maar gelukkig zijn er voldoende alternatieven. Misschien reden voor een verbeterpunt in de wijze van verwerking van opdrachten?

Sabotage bedrijf

Wij hebben helaas aan dit bedrijf gevestigd in Assen de ervaring mogen opdoen dat een simpele APK ons aardig op kosten/ongemakken geleid. Bij de eerste APK bleek er roest in de dorpel en is ons een bij hun bekende adres geadviseerd. Er was spraken van een rem verschil van 35% op de vooras ook was de richtingaanwijzer aan de zijkant rechtsvoor defect. Wij hebben bij onze monteur (erkend) de reparaties laten verrichten, echter geeft onze monteur aan dat het rem verschil een opmerkelijk verhaal is, wellicht zat er een beetje lucht in de remleiding op het moment van APK verondersteld hij want er waren geen directe gebreken te constateren. Wij hebben de remblokken laten vervangen, de richtingaanwijzer zouden wij bij profile laten doen het ging enkel om alleen een lampje van een paar euro. Bij de herkeuring bleek het rem verschil nog steeds aanwezig en was het simpel vervangen van een knipperlichtlampje uitgelopen tot een kabelbreuk de kabel zou achter een afgesloten ruimte los liggen. Ik heb de keuringsmeester in aanwezigheid van de frontoffice medewerker gevraagd waar het rem verschil aan te wijten was, zo concludeert deze meester dat het vervangen van de rem schrijven voldoende moet zijn. Deze ontdekking werd gedaan 3 dagen voor het aflopen van de APK, er werd mij vanuit service oogpunt direct een offerte overlegd ter hoogte van €300,-. Wij zijn met deze gebreken naar onze monteur terug gegaan, op advies van de keuringsmeester hebben wij de rem schrijven vervangen. De knipperlicht verlichting is hersteld waarbij onze monteur het opmerkelijk vond dat deze kabel leek te zijn afgeknipt, aannemelijk is gemaakt dat de kabel in een afgesloten ruimte ligt en dat dit enkel alleen heeft kunnen plaatsvinden door de knipperlicht te demonteren. De auto is na de bovenstaande herstelwerkzaamheden goedgekeurd. Na de goedkeuring ben ik opheldering gaan vragen. Ik heb de rem schijven zoals afgebeeld getoond, deze rem schrijven zijn zoals afgebeeld gedemontee

Pluspunten

Echt servicegericht, met prettig en zeer vakkundig personeel. Met alleen mijn mailadres een hele goede banden en velgenofferte gemaakt, waarbij na plaatsing ook nog eens gratis op elke band een bout werd vervangen door een boutenslot.

Geen enkel negatief punt gevonden.

Pluspunten

Ria Diphoorn mannen bedankt voor de goede service ,ook namens mijn man .wij raden iedereen aan om naar Profile Car & Tyreservice gaan klant vriendelijk ,lekker bakkie koffie staat ook altijd klaar . vriendelijke groeten Henk Ria Diphoorn Hoogeveen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

In de mailtje staat een apk voor 29,95 (ALL-IN). eindelijk moet 57,95 op tafel liggen. Dus wees voorzichtig!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijke baliemedewerker.

PRO-filialen mogen blijkbaar na een onderhoudsbeurt geen pechhulpverzekering afsluiten, alleen PREMINUM-filialen. Maar dat stond nergens op de online afsprakensite bij mijn aanvraag. Op profile.nl gemeld maar na een week nog steeds geen reactie. Heb ook geen afgevinkte onderhoudslijst (zie profile.nl, grote en kleine beurt) meegekregen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Relatief dichtbij huis Sommige diensten zijn goedkoper dan elders

Klantgerichtheid is ver onder de maat; er worden toezeggingen gedaan die nooit worden nagekomen, je maakt een afspraak op een bepaald tijdstip en als je dan na verloop van uren belt om te vragen hoe lang het nog duurt blijkt dat ze nog moeten beginnen. Dat is iedere keer weer zo. Één keer schade, overduidelijk van de brug, maar de monteur bleef bij hoog en bij laag beweren dat er niets was gebeurd. Ze laten je soms eindeloos wachten aan de balie.

Pluspunten

De vestiging op de Neonweg in Amersfoort is wat mij betreft een perfect visitekaartje. Het begint al bij Patrick, de man achter de receptie. Hij is vriendelijk en voorál oprecht oplossingsgericht. Elke keer weer. Ook de monteurs zijn altijd bereid om uit te leggen wat ze doen en hebben gedaan. Daarnaast geven ze vaak extra advies, zónder "verborgen agenda" wat bij sommige andere garages bedrijfsbeleid lijkt. Ik vertrouw ze. En een garage die te vetrouwen is, lijkt soms moeilijk te vinden.

Laat Patrick binnen Profile Tirecenter workshops/trainingen geven in klantvriendelijkheid. Omgaan met mensen/klanten is een talent. Hij heeft dat.

Pluspunten

Makkelijk afspraak online, tijdens het uitlijnen van de taxi, heelijk kopje koffie gedronken en de krant gelezen. Taxi rijdt weer als nieuw. Prima werk en geweldige service.;

Pluspunten

Perfecte vriendelijke goed gekwalificeerde medewerkers! Snelle service en tot grote verrassing worden de banden en velgen in een speciale wasmachine gewassen! Dit nog niet eerder meegemaakt. Scheelt ook in het balanceren. Complimenten!!!!

Geen !

Pluspunten

had problemen met mijn wielbouten en die zijn meer dan uitstekend opgelost door een zeer hulpvaardig en vakkundig medewerker van profile kossen alkmaar. Je wordt snel geholpen en ze maken een betrouwbare indruk. Nogmaals zeer bedankt voor de super service.

Pluspunten

goed behandeld en als u komt staat de koffi klaar

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

een tijdje de APK-autobon gehad

Bij twijfel onderzoeken of je genoeg "vakman" bent en zo niet, dan bijscholen. Recent mijn AUDI-80 (1987) voor een APK aangeboden bij profile tyrecenter te Bennekom. Auto afgekeurd op te hoge CO2 waarde. Werkplaatschef en 1ste monteur konden geen reden geven waarom de waarde te hoog was toen ze onder de motorkap keken. Na eigen onderzoek bleek dat de gemeten CO2 waarde ruim onder de norm was omdat mijn AUDI een NIET geregelde kathalysator heeft en de monteur “vergeten” was om de kathalysator te bekijken waar dus geen sonde op zit en zij beiden ook niet konden zien dat er een gewone carburateur op de motor zit. Ben ik nou bedonderd? Zijn dit nou monteurs die je moet vertrouwen? Hier kom ik nooit meer! Een excuus is nog niet aangeboden. En dat verwacht ik eigenlijk ook niet meer.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle afspraak voor APK, via GROUPON een coupon gekocht voor een 50 punten en APK check. Bij aankomst wilde ik er op wachten, wat ze afraden i.v.m. dat het wel even kon duren, auto afgekeurd (KIA Picanto met 90.000 km uit 2006) dimlicht links had een ander lichtbeeld! het lampje moest vervangen worden. En de twee zij richtingaanwijzers gaven vanaf boven gezien een beetje wit licht? Ook weer een kwestie van twee lampjes vervangen, kosten €30,81 voor deze 3 lampjes vervangen. Zoeken, zoeken en nog eens zoeken, er is altijd wel wat te vinden, niks verdienen op GROUPON dan maar op een andere manier iets zoeken, deze problemen hoor ik vaker als je aan de balie staat en meeluistert naar klachten van andere klanten. Jammer Profile Tyrecenter Nooteboom Schiedam

Vriendelijker klanten te woord staan, en meer interesse tonen!

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers, goed geholpen!

N.v.t.

waarom word die van mij die ik gisteren geplaatst hebt,er niet opgezet?en andre wel ?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Geen vakmensen, slecht advies. Heb 3 dagen rondgereden om het juiste onderdeel te krijgen. Een andere vestiging van Profile gaf weer een ander (tegenstrijdig) advies.

Pluspunten

Uitstekende service, zeer vriendelijk personeel en goede after sales

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- Korting voor FBTO klanten - Auto rijdt weer goed

Bertreft grote beurt + APK + Airco service Renault Twingo - Sacherijnige baliemedewerkster - Offerte vooraf was rond de €600, ik moest €815 afrekenen - Geen vervangende auto/ fiets tot 2x toe (Pro's service) - Auto niet van buiten en binnen schoongemaakt (FBTO service) - Nabespreking werkzaamheden worden niet door monteur gedaan, maar door baliemedewerkster - Geen foto’s/ oude onderdelen gezien van vervangen of gerepareerde onderdelen

Pluspunten

Zeer kundige en ervaren vakmensen die mij heel duidelijk uitgelegd hebben wat het probleem was en direct een oplossing boden. Mijn wagen rijdt weer als nieuw (18 jaar oud). Een tevreden klant !

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Ik bracht vorige week de caravan naar de dealer voor 'n onderhoudsbeurt en de chefmonteur stelde voor om de banden te vernieuwen waarop ik verbaast reageerde met de opmerking " die zijn in 2013 nog vernieuwd " en wat blijkt, de banden zijn van 2010, dus Profile Car & Tyreservice in Valkenswaard heeft ons behoorlijk belazerd !!! ( rekening ter inzage aanwezig )

Pluspunten

Pluspunten

Klantvriendelijk en altijd bereid om te helpen. Had paar auto storingen en men was direkt bereid om te helpen ondanks een afspraak. Dus snel handelen en goed advies na diverse vragen om iets te laten . Dus men is eerlijk in dingen die moeten gebeuren of nog niet nodig zijn.

Pluspunten

voor een kleine onderhoudsbeurt geweest bij Profile Car & Tyreservice Roosendaal. Super service. Zelfs mijn auto was gestofzuigd!

Citadel 14

3905 NK Veenendaal

Over Profile Car & Tyreservice

Profile Car & Tyreservice is een toonaangevende Nederlandse keten gespecialiseerd in banden, velgen, en auto-onderhoud. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder bandenvervanging, balanceren, uitlijnen en uitgebreide onderhoudsbeurten voor personenauto's, bedrijfswagens en elektrische voertuigen. Met vestigingen door het hele land richt Profile zich op kwaliteit, veiligheid en snelle service, ondersteund door deskundig advies en innovatieve oplossingen zoals online bandenreservering.