Pluspunten

Goed geholpen. Ook gelijk nog gekeken naar een ander probleem.

Het is best leuk om te kijken hoe dat omleggen van banden in zijn werk gaat. Maar je mag de werkplaats niet in. Vanwege veiligheid te begrijpen, maar zou toch leuk zijn als er iets gecreëerd werd waardoor je wél kan kijken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De mensen denken mee met de klant.

Verduidelijking bij bestellen van in dit geval velgen de lijst van mogelijkheden. In deze stonden 15" en 16" typen door elkaar. Waardoor ik de verkeerde type besteld heb en daardoor extra kosten moeten maken.

Wachtruimte verwarmen. Op mijn factuur stond dat mijn remschijven/blokken aan vervanging toe zijn. Om allerlei redenen heb ik een second opinion laten uitvoeren. Dit was echt nog niet nodig!

Pluspunten

Snel een afspraak en ook op tijd weer weg. Prima dus.

Pluspunten

Goede service en faire prijzen.

Pluspunten

al jarenlang ben ik klant van de vestiging in Assen. Daar wordt ik altijd heel vriendelijk geholpen en de services is optimaal ik heb ook mijn kinderen als klant aangebracht en ook die zijn tevreden

Pluspunten

Hele mooie nieuwe vestiging in Zeist, Verkade Profile , met de vertrouwde services, goede koffie, vakmanschap. Top

geen

Pluspunten

weer nieuwe caravan banden laten monteren prima voorelkaar, was sleutelje verloren de monteur heeft helpen zoeken en gevonden mijn dag kon niet meer stuk gr jhekman

Pluspunten

Zijn niet capabel om banden met bandenspanning-sensoren op een juiste wijze te monteren en in te stellen ondanks dat ze pretenderen een bandenspecialist te zijn. Is in mijn geval 6 keer verkeerd gegaan!!!!! Ben inmiddels geen klant meer en laat de bandenwisselingen door mijn merkdealer uitvoeren.

Pluspunten

Voor de tweede keer een eerlijk advies gekregen en een super service ontvangen op de vestiging in Hoofddorp. Hier voel je je echt als klant behandeld en gewaardeerd. Klasse mannen.

Pluspunten

Ze blijven doorgaan met oplossing zoeken tot het probleem echt verholpen is. Nieuwe banden gekocht voor bestaande velgen. Banden bleven echter leeglopen. Dat is nu verholpen binnen de afspraken. Nu enkele maanden later en de banden zijn niet leeggelopen. Dank voor doorzetten!

Mocht dit vaker voorkomen, dan loont het Profile ook om eerder de ventielen te controleren en schoonmaken.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kan er geen bedenken, tot op heden geen enkele service gezien.

Kijk zodra afspraak gemaakt wordt na of de banden vervangen moeten worden en regel dit dus voor de afspraak. Bel iemand op als afspraak niet doorgaat omdat banden er niet zijn. Waarom langskomen als er banden vervangen moeten worden bij wissel zomer-winter als de andere banden gewoon in magazijn zijn. Je weet dan welke banden er moeten komen.

Pluspunten

Snelle en vriendelijke service. Uitstekend!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bedrijf ziet er keurig uit en de koffie (je moet wel vragen of je koffie mag nemen uit een automaat) is goed.

Oliefilter is niet vervangen bij het vervangen van de olie. Moest de klant zelf ontdekken. Vertel geen smoesjes waarom het niet gedaan is maar geef gewoon toe het niet gedaan te hebben. Geen checklist gekregen van de punten die bij de kleine beurt zijn gecontroleerd. Vooraf geen offerte / prijs indicatie gekregen wat de kleine beurt ging kosten. Ook geen vraag of vervangend vervoer gewenst was.

Pluspunten

Goede afhandeling van reparatie, heel behulpzaam personeel. Ik werdt tussentijds naar en van huis gehaald.

Pluspunten

Top service. Aardig en vriendelijk personeel en eigenaar.

Pluspunten

Juist op tijd de auto gebracht voor de APK Binnen een uur met goedkeuring incl reparatie aan knalpijp weer terug thuis. perfect voor een aangename prijs. Super gedaan.

Ga zo door.

Pluspunten

Zoals gewoonlijk ,afspraak ,koffie , vriendelijk ,goede offerte en betaalbaar,kwaliteit en zelfs de korting op een actie van de banden ,2 weken later werd herberekend , klasse. Vaste klant Jan Ravia Zierikzee

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Grote reklame dat er korting op Continental banden wordt gegeven. Blijkt dan maar 10,- per band te zijn en er moet bijna 33,- extra betaald worden voor montage en balanceren e.d.. Vrijwel overal is dit dit 15,- - 18,- euro maar zo verdient Profile hun korting dus weer terug...

Pluspunten

Goede service en communicatie naar de klant toe. Leenauto mee kunnen krijgen, dit is erg fijn in verband met werk en kinderen sporten etc, ondervind je erg geen last van dat de auto bij de garage staat. Volgende dag de auto weer gelijk op kunnen halen. Ik ben net een nieuwe klant bij Profile geworden ivm verhuizing en ik kom zeker weer terug!

Pluspunten

Op de avond voor de APK-afspraak bij Profile Willems Isarweg deed opeens de stuurbekrachtiging het niet meer. De volgende ochtend aan de mannen gemeld en ze zouden ernaar kijken. 's Middags belde de monteur: de stuurolie was weggelekt, of hij met de auto naar de dealer mocht rijden voor een reparatiesetje. Tuurlijk. Later vertelde hij dat de dealer het spul niet had, maar hij had zelf wat bedacht om e.e.a. weer goed dicht te maken. En hoewel er toch aardig wat gesleuteld moet zijn, vond ik op de factuur alleen een liter stuurolie terug. Ter vergelijking: twee wisserbladen (die waren op na 10 jaar) waren duurder!

Deze tent is top. Houden zo!

Pluspunten

Vriendelijk en deskundig personeel. De klant wordt nog met U aangesproken. Welk bedrijf doet dat nog heden ten dage?

Geen!

Pluspunten

vriendelijk personeel, vakkundig

Citadel 14

3905 NK Veenendaal

Over Profile Car & Tyreservice

Profile Car & Tyreservice is een toonaangevende Nederlandse keten gespecialiseerd in banden, velgen, en auto-onderhoud. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder bandenvervanging, balanceren, uitlijnen en uitgebreide onderhoudsbeurten voor personenauto's, bedrijfswagens en elektrische voertuigen. Met vestigingen door het hele land richt Profile zich op kwaliteit, veiligheid en snelle service, ondersteund door deskundig advies en innovatieve oplossingen zoals online bandenreservering.