Pluspunten

Kom hier al vele jaren, zeer vriendelijk en flexibel personeel. Nooit lang wachten! Super!

Pluspunten

Gastvrije en vriendelijke ontvangst. Werken op tijd ! Auto voor APK weggebracht in Spijkenisse. Was met half uurtje gebeurd , snel en vakkundig. Heerlijke koffie tijdens het wachten. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Klantvriendelijkheid. Helaas geven medewerkers zelf aan dat ze slechts klaar staan ( tijdig) voor klanten waaraan ze kunnen verdienen. Bij een apk wordt gewoon het apk rapport in de auto gelegd en de sleutels terug gegeven zonder even te vertellen dat er een afkeur is. Bij klantvriendelijkheid verwacht ik tenminste dat de keurmeester de klant even bij zich roept en aangeeft wat er niet goed is. En wanneer ik dan de dag erna voor een herkeuring bel, krijg ik als antwoord " ja, pas na 3 weken hebben we tijd, want klanten aan wie ik iets kan verdienen gaan voor".

Pluspunten

Vestiging Barendrecht: stoeprand geraakt ih weekend, maandags om 800 bij Profile en om 1130 nieuwe band erop. Vriendelijk personeel, ben zeer tevreden.

Pluspunten

Vestiging Venlo - Broekestraat: super service, meedenken met de klant en vriendelijk personeel.

geen.

Pluspunten

Vestiging Drachten : Goede samenwerking receptie / werkplaats. Via mail altijd reminder afspraak.

Achtergrondmuziekje...in wachtruimte c.q. koffiecorner.

Pluspunten

Voor de 1e keer kennis gemaakt met het bedrijf ivm de aankoop van 4 nieuwe banden.Heel vriendelijk personeel en een zeer vlotte montage.van de banden.Ook een goede prijs betaald voor de banden.

Niet gezien.

Pluspunten

Profile Hogendoorn Mijdrecht is echt top. Wil wat zeggen als ik 2x per jaar naar Mijdrecht ga vanuit Zaandijk. Top team. Daan ga zo door samen met de medewerkers.

geen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zeer slecht...! Monteren velgen en banden die niet zijn toegelaten volgens het instructieboekje en de Fabrikant van de Auto. Lossen het probleem niet op en komen zonder duidelijk bewijs met uitspraken dat e.e.a. conform de Nederlandse Markt is toegestaan. Terwijl zowel de velgen leverancier als de Auto fabrikant duidelijk andere zaken bewijsbaar kunnen overleggen.

Oplossing bieden voor de ontstane fout. En erkennen dat er een grove fout is gemaakt. Dus Geld terug en nooit Meer naar Profile Car Center! Liever weer naar een officele dealer van mijn auto.

2 sterren: slechter dan verwacht

Bij een APK keuring zijn mijn lichten afgesteld. Helaas niet goed. Iedereen seinde naar me. Auto naar de garage gebracht en 1 koplamp zat helemaal los en de ander stond helemaal naar boven afgesteld. Hierover een mail gestuurd naar het betreffende filiaal, maar hier helaas geen reactie op ontvangen. Voor mij dus geen 2e keer naar Profile.

Pluspunten

Toen ik nog geen klant was werd ik al direct geholpen. Een spiegel die niet goed zat, een lichtje wat op mijn dashbord brandde. Helpen? Natuurlijk mevrouw. Kosten? tot nu toe niet; Nu ben ik klant geworden en eerste fase heb ik gehad. Wat zal ik daarvan zeggen........uitmuntend.

geen

Pluspunten

Al jaren top service, al zijn ze nog zo druk, ze proberen altijd een oplossing te vinden je snel te helpen. Een zeer klantvriendelijk bedrijf

------

Pluspunten

Zeer goede service Wij werden vlak voor sluitingstijd op zaterdag met een lekke band zeer vriendelijk en vakkundig geholpen zodat wij veilig en met minimaal oponthoud onze geplande reis konden vervolgen

Geen Perfect zo

Pluspunten

Reden bezoek: Voor een onderhoud, of een APK keuring of bij enige twijfel over een mogelijke technisch te verwachten mankement, breng ik al meer dan 5 jaar onze zakelijke, en gezin auto's naar de vestiging Spijkenisse van Profile Car & Tyreservice, Onze ervaring: Klant - gericht en - vriendelijk, deskundig, integer, uitstekend service, complimentwaardige en top service.

Geen noemenswaardige verbeterpunten; want zoals beschreven bij de positieve punten: Hele team van vestiging Spijkenisse levert uitstekend dienst.

Pluspunten

Grandioze snelle en vakkundige service. Zeel heldere uitleg en offerte vooraf, dus nooit geen verrassingen. Pijs/kwaliteit is uitstekend. Bedrijf doet nergens moeilijk over en je merkt dat de klant koning is. Dat zie je niet overal. Geholpen op 23 februari 2017 bij Profile Car & Tyreservice Raalte.

Geen.

Pluspunten

Bedrijf is Klantvriendelijk met gekwalificeerde medewerkers. Wachtruimte als prettig ervaren koffie en Wi-Fi gratis aanwezig. We zijn erg content v.w.b. Profile CAR heb tevens een APK&Grote beurt afspraak ingepland voor de C Max.

Geen verbeterpunten, Profile Car & Tyreservice is een gekwalificeerd bedrijf!

Pluspunten

vriendelijk en behulpzaam goede service en bij reparatie een leen auto mee

niks top bedrijf

Pluspunten

Complimenten voor de snelle en goede service bij profile Kossen in Alkmaar. Ik ben echt heel tevreden!

Pluspunten

Snelle service Fijne wachtruimte lekkere koffie Kinderhoek ook goed bevallen door zoontje 3 jaar

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Accu vernieuwd en ruitenwisserbladen. Ben op mondelinge prijsopgave afgegaan. Art. niet op voorraad, maar 's middags wel. Krijg telefoontje: bij accu komt nog "loodbijdrage". a € 11,25. Ben heel onaangenaam verrast maar stem toe in montage. Dit is laatste bezoek aan Profile.

Pluspunten

snelle service

Pluspunten

alles

Citadel 14

3905 NK Veenendaal

Over Profile Car & Tyreservice

Profile Car & Tyreservice is een toonaangevende Nederlandse keten gespecialiseerd in banden, velgen, en auto-onderhoud. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder bandenvervanging, balanceren, uitlijnen en uitgebreide onderhoudsbeurten voor personenauto's, bedrijfswagens en elektrische voertuigen. Met vestigingen door het hele land richt Profile zich op kwaliteit, veiligheid en snelle service, ondersteund door deskundig advies en innovatieve oplossingen zoals online bandenreservering.