Pluspunten

prima service

afspraak maken op een kortere termijn zou mogelijk moeten zijn

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De banden zaten er snel onder

Zorgen dat de banden voor de afspraak aanwezig zijn

Pluspunten

klantvriendelijkheid, service, snelheid, prijs, assortiment, bereikbaarheid, wachtruimte

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik moet mijn banden nog krijgen

Op mijn factuur is de gratis carcheck helemaal niet gratis Na contact met klantenservice is dit nog altijd niet verholpen.

Pluspunten

klantvriendelijk,

Pluspunten

Prima service, vriendelijk personeel. Zetten graag dat ene stapje extra.

Wachttijd aan de balie kan beter.

Pluspunten

Profile Wijchen is een zeer professioneel bedrijf. Je krijgt eerlijk advies, je auto wordt netjes behandeld. Vriendelijke werknemers en een nette prijs

Blijf concurrerend op prijs. Zorg dat er altijd scherpe acties lopen. Blijf je onderscheiden van de Kwikfits. Euromasters en locale banden bedrijven. Goede en stabiele app!

Pluspunten

Snel geholpen, prettig contact.

Moet beter de naam van de afspraak noteren

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst. De auto stond klaar op het afgesproken tijdstip.

Geen.

Pluspunten

Snelle service, goed advies en goede prijs/kwaliteit verhouding

Wachtruimte is wat rommelig en Wi-Fi aanbieden

Pluspunten

Kon er terecht zonder dat er nog plek was volgens de kalender op de site

Op tijd terugkoppeling wanneer auto gereed was

Pluspunten

Klantvriendelijk, snel

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- Complimenten voor de medewerkers van filiaal Venray die uiteindelijk toch de daadwerkelijke 10% korting voor me hebben geregeld. Echter komt dit niet vanuit het bedrijf profile tyre Centre maar hebben de medewerkers dit zelf met pijn en moeite kunnen regelen.

- Eerst prijs van banden flink verhogen en vervolgens doen alsof ze korting geven. Chique hoor, profile............

Pluspunten

Nou wàs ik al heel tevreden met vestiging Den Bosch, maar vandaag hebben ze dus ècht 5 sterren verdiend. Bij eerdere "pech" altijd prima geholpen. Vandaag dacht ik weer eens in een schroef of spijker te hebben gereden omdat mijn bandenspanningscontrolesysteem aangaf "lekke band". Maar deze keer was er gelukkig niks aan de hand, vanwege temperatuursverschillen "gewoon" een te lage spanning. Maar bij twijfel rij ik meteen naar Profile Tire Center. Meteen gedemonteerd en hup in de waterbak gecontroleerd. Niks aan de hand, dus op spanning gezet en gemonteerd. De andere 3 ook meteen gecontroleerd en op spanning. En alles was gratis en voor niks : met recht dus SERVICE met HOOFDLETTERS ! ! ! Alleen... nou raken ze me dus nooit meer kwijt als klant ! ! !

Geen enkele ! Of eh... zou een Bossche Bol bij de koffie 'n goed idee zijn ? Geintje ! ! !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemakkelijk afspraak maken via internet en afhandeling

Matige ontvangst bij de receptie. Dat kan vriendelijker en meer service gericht voor een nieuwe Klant!

2 sterren: slechter dan verwacht

Behandelaar stelt vragen die onnodig zijn, want blijken uit de order

Pluspunten

Snelle goede service Vriendelijk klanten contact

Pluspunten

Vandaag weer een storing in het motormanagement voor de zoveelste keer in een paar jaar tijd en meteen tijd en meteen opgelost (reset) zonder kosten. Helemaal top! Ik blijf mijn auto onderhouden bij Profile.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle service en goed advies

Pluspunten

Betrouwbaar, vriendelijk, koffie en WiFi.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

correcte ontvangst en gastvrijheid

communicatie tussen receptionist en de werkplaats niet correct. Ik had nieuwe wieldoppen in de kofferbak liggen en vroeg of deze gemonteerd konden worden bij de bandenwissel. Hierop werd bevestigend geantwoord. Echter: ik kon de auto meenemen zonder wieldoppen.

Pluspunten

Alles volgens afspraak, met een reminder een dag tevoren.

Pluspunten

Na 19 dec

Na 19 dec

Citadel 14

3905 NK Veenendaal

Over Profile Car & Tyreservice

Profile Car & Tyreservice is een toonaangevende Nederlandse keten gespecialiseerd in banden, velgen, en auto-onderhoud. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder bandenvervanging, balanceren, uitlijnen en uitgebreide onderhoudsbeurten voor personenauto's, bedrijfswagens en elektrische voertuigen. Met vestigingen door het hele land richt Profile zich op kwaliteit, veiligheid en snelle service, ondersteund door deskundig advies en innovatieve oplossingen zoals online bandenreservering.