snelle levering, prima

Prijsstijging

De prijsstijging is verbazend hoog

prima prijs ,kwaliteit verhouding

geeft een goed gevoel

te kort gebruikt om al een ervaringscijfer te geven

Goed geholpen en snel geleverd

Ik ben goed geholpen door de chat pagina op de website en daarna heb ik voor een mooie prijs een bestelling gedaan en werd mijn pakket snel bezorgd daar was ik erg blij mee!

Vlotte levering

Vandaag besteld en de volgende dag geleverd. Heel fijn!

Goede communicatie, snelle levering.

Producten werden snel geleverd.

Snel en zorgvuldig

Zoals ik van oogzorgproducten gewend ben, een snelle en zorgvuldige afhandeling van mijn bestelling. Dank!

Top producten

Levering mag ook handiger door thuis een plek af te spreken hoef je niet meer naar afhaal plek

ik bestel al jaren je kon altijd achteraf betalen dat is niet meer voor sommige klanten misschien een probleem maar jullie hebben gelijk geen wan betalers meer ik ben nog steeds tevreden

Efficiënt

De site is duidelijk en makkelijk. De bestelling eenvoudig te betalen. Duidelijke mail dat je betaald hebt en de bestelling goed is aangekomen. De bestelling wordt zo klimaat vriendelijk mogelijk verstuurd. En is er altijd snel.

Goed product

Snel geleverd en een fijn product. Ik ben dik tevreden.

Snel besteld en geleverd

Ik heb oogdruppels besteld. Mooie aanbieding die snel is besteld en vlot werd geleverd.

oke

Beste. dit is perfect voor mijn ogen. ik heb geen pijn meer in mijn ogen. ik had eerst andere. ik heb nu ook een nieuwe dokter dus oke. bedankt voor het vertrouwen. ik kan nu 3 maanden voor uit. en komt de volgende bestelling van zelf goed. groetjes. Wilhelmus.

Snel en goed geleverd

Snelle bezorging

Alles perfect, snelle bezorging en goede communicatie.

Conform onze bestelling

Product oog druppels goed voor droge ogen met lenzen

prima product, ruim op tijd bezorgd

idem

Positief

Snelle efficiënte service

zeer goed

snelle levering goede producten.

Optijd geleverd

Heel goed geholpen en uit leg

Snel bezorgd, makkelijk betalen.

Makkelijk betalen en snelle bezorging na 1 dag dus ideaal als iets onverwacht op is.goede service.

Kerkheide 13 A

5513 ND Wintelre