Goede bezorging en prijs

Prijs en kwaliteit zijn prima.

snelle en perfecte afhandeling door vriendelijke medewerker

hier heb ik niets aan tot te voegen

Oogmasker brandgat ondanks volgen richtlijnen

Ik moet nog steeds wachten op een reactie van de fabrikant waar Oogzorg het naartoe heeft gestuurd. Maar ik heb heb niets verkeerd gedaan tenzij de gebeuiksaanwijzing niet klopt enheb ook niet gekocht bij de fabrikant... Maar ik wacht nog wel even op de reactie van Oogzorg waar ik kkant ben..

Slecht, aangeboden product was niet meer leverbaar

Het betaalde bedrag zou terug gestort worden op mijn creditcard, Is tot op heden nog niet binnen.

prima producten, snelle levering

Prima producten snelle levering

Goede service, snel geleverd.

Prima, snelle levering, goed verpakt

Keurig verzorgd, correcte en duidelijke emailtjes, snelle levering, goede prijs, track en trace- link, leveringstijd precies binnen aangegeven tijdsperiode. Kortom zeer goed.

Wel te tevreden!

Het duurde een beetje lang zonder berichtje. Verder goed. Beetje duur geworden.

Goede artikellen snelle levering

Snelle levering en ervaring

Alleen jammer dat jullie er geen brievenbuspost neer van maken.

Alles is top geregeld

Alles is top geregeld

vriendelijk personeel

het toestel was voorlopig niet te krijgen en dan heb ik de mogelijkheid genomen om mijn bedrag terug te storten gr. marc

Heeft mij goed geholpen!!!

Het product doet wat het belooft.

Ben dik tevreden

Weinig over te zeggen

Bekend product. Arriveerde op tijd.

Meerdere dingen nodig jullie hebben alles

Prima bezorging!

Keurig op tijd bezorgd.

Snelle Levering

Snelle levering van Hylo Gel oogdruppels. Goede klanteservice. Zeer tevreden.

Ik had Saline zonder conserveermiddelen besteld omdat dit in de (fysieke) winkel niet langer wordt verkocht. Gelukkig heeft Oogzorg-Producten dit nog in het assortiment.

Snelle levering van de bestelde ooggel. Werkt zeer goed

Snelle levering van de bestelde ooggel. Werkt zeer goed. Apotheek in mijn dorp had vooropig geen voorraad en met ik maanden wachten. Dus ooggel maar hier besteld en volgende dag binnen.

Matig

Bijna € 300 betaald voor producten. Na een dikke week nog niets ontvangen. E-mail gestuurd. Toen kreeg ik reactie dat een van de producten niet leverbaar was. We zijn inmiddels weer een week verder. Nog steeds m’n geld niet terug.

Ik gebruik jaarenlaang Retaron en MacuPrime en ik denk dat werkt wel uitstekend.

Snelle levering.

Duidelijke uitleg, voldoende aanbod.

geen problemen

Artikelen vlot opgestuurd zoals beloofd op de website, en tegen een redelijk prijs.

Kerkheide 13 A

5513 ND Wintelre