De bezorging was snel maar niet aan huis. Ik was thuis maar men heeft het direct aan het ophaal punten gebracht. Daar hoorde ik dat dit heel vaak gebeurt!

Prima webwinkel voor al mijn oogproducten.

Groot assortiment oogzorg producten. Nette prijzen. Alles wordt netjes en zorgvuldig bezorgd aan het huisadres. Bestel er geregeld en ben zeer tevreden.

Snel en keurig bezorgd

Snelle afhandeling

Snelle levering.

Zeer snelle service

Makkelijk te bestellen, goede overzichtelijke site en snel geleverd

Kreeg een ander product geleverd

Op zich ging het zoek- en bestelproces prima, evenals de bezorging. Alleen is het niet het exacte product dat ik volgens de foto's op de site besteld heb.

Bezorging was prima. Product is wat ik er van verwachte.

Lange termijn effect kan ik niet beoordelen.

Snel het juiste product geleverd. Perfect.

Vanaf het begin tevreden gevoel

Toppie

Ik had een posiforlid oogmasker dat doe ik al een jaar vanwege blefaritis helpt ook goed. Maar word niet meer geleverd. Nu heb ik deze gevonden veel makkelijker niet meer uitkoken. En word net zo warm. Ben er blij mee.

Topservice: kwalitatieve producten met correcte & snelle leveringstermijn

Mijn eerste bestelling overtrof mijn verwachtingen. Vriendelijke advies, snelle & correcte levering.

Zeer fijne oogdruppels tegen hooikoortsallergie

Ik druppel 2 x per dag in beide ogen en heb veel minder last van 'lopende ogen' door de allergische reactie i.v.m. hooikoorts.

normaal goed, 1x niet goed

heb een tijd geleden sanatears capsules besteld, de geldigheidsduur van een pot is tm april 2023 en de andere pot tm mei 2022 met als gevolg dat ik een pot maar voor de helft kan gebruiken. houdt er rekening mee dat de geldigheidsduur van beide potten overeenstemd en niet met 1 jaar verschil. ben 23/4 begonnen met deze verpakking en er zit voor 3 maanden in.

Snel en goed

Mijn bestelling kwam super snel en de produkten zijn goed. De prijs was goed. De verpakking was ook prima in orde. Helemaal tevreden dus.

Oogdruppels besteld

De oogdruppels, die ik besteld heb zijn heel goed en snel geleverd.

Prima produckt

Had erg droge ogen vanwege een ongeluk bedrijfsongeval pallets om mijn hoofd gekregen daardoor aangezichtsverlaming gekregen inmiddels gaat dat wat beter maar mijn ene oog doet niet wat ik wil zo droogt het wat uit en is dit product een goede uit komst

uitstekend

vlotte afhandeling, snelle verzending

Zoals beloofd op de site

Dit was de eerste keer dat ik wat bij oogzorg bestelde en dat werd prima geregeld.

Snelle levering, goed verpakt. Prima klantenservice

Snel besteld en snel geleverd. Heel makkelijk

Fijn dat alles weer zo snel en zonder problemen in huis was.

Slecht product

Minder seconden en op lagere magnetronstand in de magnetron gedaan als word aangegeven maar vliegt in de brand als je niet op past. Daarna nog weer verpakt in een washandje maar ook daarop flinke schroeiplekken . Erg gevaarlijk. Een paar dagen later las ik dat er in Groningen brand is ontstaan in een bejaardentehuis door dat er ook zo,n pittenzak in de magnetron is gedaan en daarbij dus brand is ontstaan

Heel goed!

Mooie adviezen bijzonder fijne producten

Zoals steeds weer volledig en op tijd ontvangen, fijne producten

Duidelijke website, levering volgens afspraak

Duidelijke website, levering volgens afspraak