Prima product en snel geleverd.

Na de afhandeling op de website was het alleen bij de post nl dat het pakketje langer wegbleef en ook in de brievenbus terecht kwam zonder een handtekening van ondergetekende, maar het is goed afgelopen. Bij het vermelden via mail direct een antwoord terug dat heb ik zeer gewaardeerd.

Verzachtend, rustgevend en ca 5 uur met 1 druppel actief.

Geleerd om de ogen, met name de oogleden goed schoon te maken en de traanklieren weer te activeren. Daarna 1 druppel evo tears met de genoemde resultaten als boven vermeld. Groet

Goede ervaring

Snelle levering en een goede vervaning aangebode voor mijn oude product .

Tevreden klant

snel gevonden wat ik zocht , goede website en snel besteld en geleverd.

redelijk tevreden

redelijk tevreden

Goede prijs en snelle levering

Gebeld en vriendelijk te woord gestaan

Serieus en vriendelijk…..

Goed advies voor probleem…..

Goede ervaring

Product dat ik besteld had snel in huis

Goed verpakt. door de brievenbus. op tijd geleverd

Hele fijne servers

Correcte en snelle levering

Keurig bedrijf, doet wat er van verwacht wordt.

Gunstige prijzen, houdbaarheidsdatum produkt uitstekend, snelle levering, goed verpakt.

goed assortiment tegen concurrerende prijzen

zie titel; en bovendien doorgaans ook snel en goed verpakt geleverd. Aanrader dus!

Goede service snel in huis.

Grote klasse

Prima site. Met ruim assortiment oogzorg producten. Heb zelf problemen met droge ogen. Vindt hier de juiste producten voor een nette prijs. Pakket wordt snel en netjes ingepakt thuis afgeleverd.

Goed product, kan ik een ieder aanraden

de bestelling leverde geen enkel probleem op.

wordt door artsen aanbevolen

gebruik dit i.v.m. mogelijke maculadegeneratie

het oogmasker bevalt goed op één punt na.

na het volgen van de aanwijzingen kan ik zeggen dat het oogmasker naar tevredenheid werkt. het geeft de goede warmte. het is na het opwarmen in de magnetron echter lastig om het goed in de hoes te krijgen door te onnodige nauwe sluiting.

Snelle levering bestelling

Snel geleverd keurig verpakt

Fijn

Fijn product, snel geleverd en goede prijs

Keurig verpakt en op tijd

Prima product, netjes verpakt en snel in huis

Zeer snelle levering

Goede oogdruppels, duidelijke Website, nette prijs en snelle levering

Goede zorg en niet alleen voor de ogen

Je staat er eigenlijk niet meer bij stil, maar voor internetbestellingen ligt declat hoog. - duidelijke website - professionele uitstraling - uitgebreide keus - goede prijs/kwaliteit verhouding en - snelle bezorging. Oogzorg-Producten voldoet aan alles. De naam van het bedrijf is niet echt creatief, zelfs een beetje saai. Maar hij blijft wel hangen, want het zegt precies wat ik wil. Producten waarmee ik mijn ogen kan verzorgen.

Kerkheide 13 A

5513 ND Wintelre