Makkelijk te bestellen en snelle bezorging

Ben perfect geholpen

Had een probleem met een kortingscode en dat is meteen opgelost en kon de code dus direct gebruiken. Al een paar keer wat besteld en krijg het goed en snel geleverd. Het enige probleem ligt bij post NL. Het bedrijf zit in Belgie en dan krijg je van Post NL een berichtje dat het pakketje door hun ontvangen is en daarna hoor je heel lang (langer dan bij een Nederlandse zending) niets. Ook zeggen ze dat je je moet legitimeren en tekenen, dat is nog geen enkele keer gebeurd. M.i komt het late vervolg bericht omdat het pakje dan nog niet in Nederland is. Als je dit eenmaal weet is er niets aan de hand.

Snel en efficient

Snelle bezorging, efficiente dienstverlening

Zeer snelle levering, zeer interessante prijzen, goed verpakt. Ik zal er nog bestellen.

Heldere site, product op tijd geleverd.

Kan product (Tea Tree eyelid and raciale cleanser) nog niet beoordelen op werking; te kort in gebruik. In gebruik prettig: zachte schuimvorming; prikt niet in ogen.

Uitstekende service

Producten werden netjes op tijd geleverd mét een sample.

Snelle en deskundige dienstverlening.

Klantvriendelijk en meedenkend.

Het helpt mij goed. Geen droge ogen meer.

Snelle levering, zorgvuldig verpakt.

Of dit supplement gaat werken, weet ik nog niet. Daarvoor gebruik ik het nog te kort. Mijn oogarts heeft het aangeraden.

Snel in huis; doet (hopelijk) wat 't moet doen.

Duidelijke gebruiksaanwijzing; handzaam ogenmasker.

Prima levering

Uu

Goed adres voor al je oogverzorging producten

Snelle verzending en goede producten. Ik gebruik een warmtemasker, blephasol en oogdruppels voor meibomklierdysfunctie. Dit werkt goed, ik kan mijn contactlenzen vooralsnog blijven dragen.

ik ben nogal teleurgesteld

Ik heb niets ontvangen! Wel betaald.

Goed product

Ik kan er niets anders van zeggen

Ik had snel wat producten nodig, deze waren op de website makkelijk te vinden en te bestellen. Producten zijn ook snel geleverd.

Snel, duidelijk en goede prijzen

Snel, duidelijk en goede prijzen

Mooi product

Mijn ogen voelen rustig en verfrisd na gebruik van deze oogdruppels.

Prima product.

Fijn product. Maakt m’n droge ogen zacht

mooi op tijd bezorgd

Op tjd bezorgd goede kwaliteit

Goede website, op tijd bezorgd, goede kwaliteit.

Doosje oogdruppels was open bij ontvangst flesje zat ondersteboven in doosje. Durf ze niet te gebruiken

Zeer goed.

Zeer snelle levering, producten zijn van goede kwaliteit.

Producten snel geleverd, netjes verpakt.

Had een aantal verpakkingen oogdruppels nodig. Oogzorg-Producten had een goede prijs, het is snel geleverd en was netjes verpakt.

Kerkheide 13 A

5513 ND Wintelre