Mijn oogdruppels altijd beschikbaar

Betrouwbare website

Correct en vlot

Maak al jaren gebruik van OP.NL. Altijd correct en vlot geleverde producten. Ze schromen niet om contact met je op te nemen als je bestelling twijfels oproept. Bv als het bestelde aantal conflicteert met de houdbaarheids-datum van het product.

Superbe

Satisfait, merci

Goed geholpen en snelle levering

Heb de oogmasker besteld en de verkoelende gel. Helpt goed en ook de prijs/kwaliteit prima.

Prima! Vlotte service.

Geen klachten

possitief

Snelle en correcte levering

Snel en goed geleverd

Keurige afhandeling van mijn bestelling.

Perfect geregeld

Perfect geregeld

Ik heb begrepen dat de levering uit België kwam dat het langer duurde dan een levering uit Nederland

Overigens geen problemen

bestelde producten vlot ontvangen

bestellen en verzenden duidleijk

Mooie site en snelle levering

De bestelling en levering gingen correct en de oogdruppels voelen prettig aan.

Goed en volgens afspreken

Ga zo door

Goed product

Gebruik het zelfwarmend oogmasker nu 2 weken lastig om het na gebruik 10 minuten te koken om het weer vloeibaar te maken!

Uitstekende en snelle service

Ik heb veel oogdruppels nodig. Bij oogzorg-producten kan ik die snel en goedkoop aanschaffen.

Goed bereikbare site. Stond nog wel een product op dat ze niet meer verkopen en dit ook gemeld.

Snelle en correcte bezorging

Prima, snelle levering. Goede producten.

Heel tevreden

Makkelijk te bestellen,en snelle levering

snel geleverd zonder problemen

Uitstekende service

Bestel hier vaak mijn oogdruppels. Wordt altijd netjes verpakt en Verzonden. Zeker een aanrader om hier te bestellen.

betrouwbare webshop

al aantal keer hier besteld niets op aan te merken

jammer dat onmogelijk is om in te loggen op uw site

On mogelijk om een paswoord te plaatsen. Ik moest via uw aardige secretaresse op een pagina komen die geen wachtwoord vereiste.

Alles was goed.

Levering volgens afspraak

De gevraagde producten werden netjes en op de afgesproken tijd geleverd. Geen problemen.

Tot op heden bevalt het goed, maar ik gebruik de producten pas twee weken. Een kennis heeft mij dit aangeraden, want zij heeft, net als ik van alles al geprobeerd tegen jeukende ogen (ook de wimpers) en niets hielp. Ik heb haar raad opgevolgd en ben tevreden.

Voor de eerste keer hier ooggel besteld en binnen enkele dagen keurig thuisbezorgd!

Kerkheide 13 A

5513 ND Wintelre