Uistekende service Toen er iets mis ging met de verwerking werd ik direct op de hoogte gesteld.

makkelijk hanteerbaar

Ben heel erg blij met deze flesjes want andere soorten kan ik slecht mee overweg omdat ik artrose in mijn handen en vingers heb.

Heel goede begeleiding en hulp bij betaling .

Heel goede begeleiding en hulp bij betaling.

Niks op aan te merken, prima dus.

Makkelijke via de site, duidelijke communicatie en op tijd geleverd zoals afgesproken.

Altijd snel en goed ontvangen!

Ik heb een aantal keren produkten besteld en ik ben zeer tevreden over de snelle en altijd correcte levering. Ook mijn nieuwe adres was goed ingevoerd.

Bestellen gaat makkelijk. Wordt ook snel geleverd.

Duidelijke overzichtelijke site.

geweldig !

correct en snel geleverd.

Snelle levering, alleen het verstuurd als brievenbus verzending, maar de verpakking kon er niet door. Dus afgeleverd bij afhaalpunt post nl.

Ik ben het tevreden.

Ik heb een goede ervaring. De verzenden is altijd op tijd.

Wij gebruiken dagelijks de macula support wat ontzettend goed bevalt. En dan hebben jullie het over een kortinngbon, die heb ik in al die jaren nog nooit ontvangen. H.G. H. Kruijning

Vlotte afhandeling

Alleen de site werkt niet met mij mee. Maar dat kan aan mijn onkunde liggen.

Snelle, accurate bestelling en bezorging!

Besteld en betaald... de volgende dag werden ze al bezorgd

Levering laat, communicatie onvoldoende

Er bleek met de betaling iets niet goed gegaan maar daarvan lreeg ik geen melding waardoor ik lang wachtte. Bin navraag vanuit mij kreeg ik een reactie en heb ik het direct overgemaakt. De bestelling uiteindelijk duurde zeker nog een week, zo der enige melding of reactie op mijn vraag. Producten ontvangen en verder prima en goede prijs.

Keurig verpakt en super snel geleverd.

Super snel geleverd!

Blephasol gebruik ik al jaren. Is een goed product en ik haalde dit altijd bij de plaatselijke drogist, die dit voor mij bestelde. Voor het eerst bij Oogzorg-Producten.nl besteld en dit ga ik voortaan doen! Gemakkelijke site en het wordt heel snel geleverd!

Product is sinds enige tijd moeilijk te vinden, hier gelukkig wel.

Alles is vlot verlopen.

voldoende

voldoende

Geweldig product, of het echt werkt moeten nog afwachten

Geweldig zie boven

Goede kwaliteit, snel geleverd, makkelijk en veilig betalen.

NIET ZOALS ANDERS

IK HAD DE BESTELLING KLAAR ,EN GELD OVERGEMAAKT, KRIJG IK VOLGENDE DAG EEN MAIL ,DAT IK VERGETEN WAS TE BETALEN., HEB EEN PAAR KEER MOETEN BELLEN VOORDAT HET GEREGELD WAS, DAT VOND IK GEEN LEUKE ERVARING.

Alles goed.

Prima afgeleverd