Goed product en snelle bezorging.

Geen gedoe met allerlei onnodige bijkomstigheden. Bestellen, betalen en een vlotte bezorging.

Super snel levering,top service

Zeer goed en snel.

Ben zeer tevreden met de afhandeling.

Prima, snel geleverd!

Ik kende ze niet en heb vanwege de lage prijs een bestelling van oogdruppels gedaan die al de volgende dag geleverd werden!

Pakket nooit ontvangen

Ik heb mijn pakket met de bestelde artikelen nooit ontvangen. Vanuit Oogzorg hebben ze bestelde artikelen alsnog toegestuurd. Fijne service….

Ik ben er erg tevreden. Bedankt voor je goede service

Ik had niet meteen de betaling gedaan voor de bestelde oogdruppels dus toen ik eenmaal betaald had kreeg ik niks toegestuurd. Na emailcontact konden ze mijn betaling niet vinden en vroegen om een printscreen van de overschrijving. Toen dat niet lukte heb ik ze gebeld en ging ze toch weer op zoek naar de betaling en uiteindelijk had ik de oogdruppels de volgende dag in huis. Dus eind goed al goed. Overigens was de mevrouw aan de telefoon heel vriendelijk

Hele goede artikelen

Heeft hele goede artikelen in hun assortiment en houdbaarheidsdatum is ook correct. Ze leveren snel en netjes verpakt. Een bon zit er ook bij. Al met al, goede ervaring!

Snel en goed

Goede prijs/kwaliteit-verhouding en snel geleverd

Prima vlugge levering

Oogt goed

Prima kwaliteit, ruim voldoende aanbod en ogenblikkelijke levering!

Net als mijn eerdere ervaring. Kijken wat je nodig hebt, bestellen en de volgende dag is het er. Prima service.

Nooit ontvangen

Besteld, optie brievenbuspakje aangeklikt, maar blijkbaar verstuurd als gewoon pakket. Dus niet thuis toen het bezorgd werd. Postnl gaf aan dat het naar een afhaalpunt werd gebracht en dat ik een melding zou krijgen als het daar aangekomen was. Daarna alleen nog maar op de Postnl app dat het bezorgmoment nog niet bekend was, tot de melding eind vorige week dat het pakketje retour afzender was gestuurd. Ik wacht nu nog op het terugstorten van mijn geld. Al met al geen reden om hier nogmaals te bestellen.

Geweldige service

Goede communicatie, snelle levering. Helaas ontbrak er een item in mijn bestelling, maar Oogzorg-Producten heeft dat snel en zeer klantvriendelijk voor me opgelost. Volgende keer bestel ik zeker weer bij hen.

Slecht

Bijna 2 weken moeten wachten op mijn bestelling, mail werd niet op gereageerd en telefonisch slecht te woord gestaan.

Prima.

Prima.

Helaas niet als brievenbus pakje

Vorige keren zelfde bestelling altijd als brievenbuspakje. Ook nu zo aangegeven bij bestelling. Helaas bezorgd als postpakket, waardoor ik have stad door moest naar afhaalpunt. Vee moeite voor 2 kleine flesjes…..

Lekker snel

Gewoon goed

Ben tevreden bestellen en bezorging wasgoed

Goede service, vlotte bezorging

Snel bezorgd.

Snel bezorgd,en betrouwbaar.

Product goed, service slecht.

3 week geleden oogmaskers besteld en betaald, tot op heden niks ontvangen. Contact met klantenservice hierover gehad, zou terug gebeld worden maar heb nog steeds niks gehoord. Erg terleurstellend.

Snelle levering, nette prijs, nette verpakking

SNELLE en PRIMA VERZENDING

Al vele jaren deze capsules via onze apotheek aangeschaft. NU bij OOGZORG PRODUCTEN .............. dezelfde capsules maar véél goedkoper. ZEER TEVREDEN.

Positieve ervaring met deze webshop

De online bestelling verliep soepel. Het is een overzichtelijke site dus dat helpt al. De levering duurde wel wat langer dan ik had verwacht, waarschijnlijk was het niet op voorraad. Nadat ik bericht kreeg dat de bestelling verzonden was is deze korte tijd later in de brievenbus afgeleverd (brievenbuspakket). Ben dus tevreden over de koop en aflevering. Dit was niet mijn eerste bestelling, zal ook wel niet de laatste zijn.

Kerkheide 13 A

5513 ND Wintelre