Na 1 week had ik mijn bestelling nog niet ontvangen. Ik heb gebeld, en mij werd verteld dat het post.nl depot in Den Bosch stil lag. Ze hadden oogziekte beloofd om voor het wkd alles achter werken. En dat klopte ook. Toen heb ik oogzorg gebeld dat ik alles ontvangen had. Zij waren net zo blij als ik.

Goede sortering

Zeer snelle levering van de producten

op dit moment en na 2 dagen voelt ik mij prima.

In 1983 en 1984 een hoornvliestransplantatie ondergaan. In 2008 na een neusoperatie in het AMC een infectie op mijn rechteroog. Ik kon niet meer geholpen worden slecht zicht en droge ogen en slijmdraadjes waar ik de gehele dag last van heb. Allerlei reguliere middelen gehad maar die hielpen niet. In 2015 een 2e transplantatie en staar operatie rechts en 2016 staar een operatie links. Maar het bleef pappen en nat houden met droge ogen. Kamille thee verzachtte wel dagelijks. Hylo-commod en de gel hebben mij niet geholpen en ik tobde maar verder met reguliere middelen. Als laatste Hylan gebruikt maar zonder resultaat. Ook vidisic en Liposic voor de avond maar overdag is het echt knudde. Terug naar Oogzorgproducten en overlegd wat het beste voor mij zou zijn. Als proef heb ik Hylo dual intense en Evotears ontvangen. Ik merk dat ik af en toe vergeet dat ik last van mijn ogen heb. Ik druppel 2x per dag. Het is dag 2 en het ie stukken beter. Ik ben benieuwd, op langer termijn, of deze middelen beter bij mij passen.

Prima met oogzorg zelf

Op 3 februari besteld en op moment van schrijven is het de 13e en nog steeds niets ontvangen. Reden PostNL. Deze heeft het pakket nog steeds niet bezorgd.

Netjes en op tijd bezorgd

Alles is goed verlopen

Het ging allemaal naar wens

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Mijn bestelling kon alleen verlaat geleverd worden. Daar werd ik keurig over opgebeld.

Prima verzorgd en snel geleverd.

Nu door de corona duurt het bezorgen soms wat langer. Voor de corona was het vandaag besteld morgen in huis.

Snelle levering, prima product

Snel en goed verpakt.

Een dag van tevoren besteld; de volgende dag in huis. Ondanks alle drukte. Top georganiseerd.

Niet tevreden

Een zijde van het masker blijft niet zacht, dus niet bruikbaar Ik heb ontvangen Posiforlid EyeCure was niet leverbaar Wat nu? Vriendelijke groet Marjo Hendrix

Geleverd zoals aangegeven

De producten worden geleverd zoals beloofd.

een prima product

macu prime is een uitstekend product waar wij al veel reclame voor hebben gemaakt naar vrienden en kennissen. Zij gebruiken dit nu ook. Ook de service is uitstekend, meestal een dag na de bestelling in huis.

makkelijk toegangkelijke website en vlotte aflevering product. Prima toch !

zie boven.

Uitstekende service en product

Bestellen bij Oogzorg is een plezierige ervaring. Goede service en uitstekende producten. Zeker aan te bevelen.

Betrouwbaar en voordelig

Altijd voorraad en snelle levering

Zeer te vrede met behandeling van mede werker bij oogzorg

Mijn ervaring met oogzorg is perfect zeer snelle afhandeling. Zelfs door oogzorg mede werker gebeld dat er iets langer kon duren met levering maar toch binnen 4 dagen kwam het product al.

Prima geregeld

Duidelijke site, gemakkelijk bestellen

Handig bestellen en snel geleverd. Prima!

Handig bestellen en snel geleverd. Prima!

Zijn prima.

Mijn ervaring met oogzorg-producht is prima

Snelle levering, prima service

goed op tijd, goed verpakt

vlotte levering, pakje keurig verzorgd

Goede service en vlotte levering

Ik ben gebeld met de mededeling dat de gewenste oogmaskers niet leverbaar waren maar wel dezelfde, van een andere leverancier. Top klantenservice!

Ben zeer tevreden

Ben zeer tevreden