Tot nu toe gaat alles prima

Na bestellen alles snel in huis, de bestelherinnering is ook fijn

Makkelijk te gebruiken

Ik weet niet of het goed gaat werken maar het is wel makkelijk in gebruik

Snelle levering en prima service.

te duur oogmasker (25.-)

hetzelfde masker aangetroffen voor 10.- bij de Etos

gebruik het nog te kort

gebruik het nog te kort

Prima, zoals altijd

Naar verwachting...

Snel bezorgd

Super goede service

Heldere site snelle levering en goede communicatie hierover.

Alles is prima gegaan

Prima service en goed produkt

Absoluut fantastisch en heel effectief!

Ben er enorm blij mee, helpt mij enorm met het droog/brandend gevoel in mijn ogen. Merkte al binnen een paar dagen dat ik veel beter tegen schermen en wind kon. Wat een opluchting! Het ding zelf is ook heel comfortabel en voelt heel lekker, je valt bijna in slaap.

Hele snelle en fijne service!

Producten bestellen gaat heel gemakkelijk, Verzending via de post, goed verpakt. Heel fijn om hier te bestellen.

Goede sevice en snelle levering

Duidelijke website en ruim assortiment en voordelig en een snelle levering

Producten zoals verwacht geleverd

Goed en snel geleverd

Niet ad orde

Ze leveren op tijd. Niets meer, niets minder. Is dus goed

Ze leveren op tijd. Niets meer, niets minder. Is dus goed

Fijne oogcreme,snel geleverd

Fijn dat er een oogcreme is voor droge oogleden niet al te duur. De creme was snel geleverd in een brievenbusenveloppe. Ga de creme hier vaker bestellen.

Gewoon goed

Alles is in orde. Prijs, kwaliteit, verpakking, levering en informatie is gewoon goed.

Geweldig, alles goed voor elkaar.

Een heel mooi oogcentrum waar alles in één keer nagekeken kan worden. Heel blij mee dat ik hier terecht kon. Aardige mensen.

Helemaal goed! Top!

Totaal geen moeilijkheden! Snel bezorgd.. enz.

eyecure

eyecure ooggel wordt na 15 x in een dop na zacht koken weer vloeibaar en na het laten drogen op dikke zachte handdoek met ijzer naar boven wordt het zonder te gebruiken weer spontaan hard. Bij vorige eycure zending door een opticien werkte het allemaal oke. te lang in magazijn gelegen?

voldoet aan de verwachting.

Het produkt (of een soortgelijk produkt) werd aanbevolen door de oogarts en voldoet geheel aan de verwachting

Prima oogdruppels hylogel en hylo dual en snelle levering.

Top, snel en goed

Knudde

Oogmaskers past niet, Na reklameren krijg ik een elastiek opgestuurd waarvoor ik zelf maar moet bedenk en hoe dit te monteren. Een opmerking daarover van mij wordt wat geringschattend afgedaan door uw medewerker. Ik zoek wel een andere leverancier die iets meer aandacht heeft voor wat ik naar voren breng.

Kerkheide 13 A

5513 ND Wintelre