goed produkt en snel geleverd

Steriele gaasjes voor ogen besteld. De dag na bestelling heb ik ze ontvangen. De gaasjes hebben een goede en constante kwaliteit

Schandalig

Ik had een product besteld dat 6 maanden gebruikt kan worden, maar de houdbaarheidsdatum van het geleverde product was slechts 2 maanden. Retourneren is vervolgens voor eigen kosten.

Ben er heel blij mee, geweldig resultaat.

Geweldig product, het helpt voortreffelijk

Prima spul

Makkelijk te gebruiken. Alleen jammer dat in de gebruiksaanwijzing niet staat of je deze oogwarmer met dichte of met gesloten ogen moet gebruiken. Ik heb de sitributeur gebeld. Ze belden me direct terug met de mededeling "ogen gesloten" en de toezegging dat ze de gebruiksaanwijzing zouden aanpassen

Fijn geholpen

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goed product

Resultaten kan ik nog niet beoordelen.

Snelle levering.

Goed!

Snelle reactie, prettig van toon en snelle levering

Ik ben niet tevreden

Het product dat ik gekocht heb om mijn ogen te onderhouden zou 75 keer te gebruiken zijn. Ik nam het mee op een fietsvakantie, om zo bij gebrek aan magnetron toch mijn ogen te kunnen verzorgen. Helaas had ik er niks aan omdat het product alleen werkt als je het na gebruik 10 minuten uitkookt. Dat lukt niet als je in een hotel overnacht. Het had mij geholpen als in de bijsluiter nadrukkelijker had gestaan dat het product ALLEEN herbruikbaar is als het na elk gebruik 10 minuten wordt uitgekookt.

Dit had ik echt nodig,het heeft goed geholpen mijn ogen zijn niet meer droog en het buld is binne een week zicht baar kleiner geworden en geen last meer gehad.

geleverd conform

Goed product met duidelijke beschrijving

Alles prima.

Goede prijs, snelle en goede levering.

Uitstekend geholpen

Ik kon er heel snel terecht met een ontsteking aan mijn ooglid. Heb veel praktische tips gekregen en ze namen de tijd om het goed te beoordelen.

Warmte oogmasker werkt goed

Hij werkt goed

Een goed product en vlotte levering.

Ik heb goede ervaring met het merk RETARON. Voor mijn gevoel gaat het zien bij mij ( man van 81) niet of nauwelijks achteruit.

Producten prima

Heel goed verzorgd en snel geleverd.

Een week wachten op je bestelling, niet fijn

Een week wachten op je bestelling, niet fijn

Snelle levering. Top

Gemakkelijk bestellen, snelle levering.

Nog geen ervaring

Ik ben net aan deze supplementen

Goed product en service

Mijn man gebruikt het product wat ik besteld heb en is er tevreden over. Hij gebruikt het al jaren voor zijn macula.

Prima artikelen

fijn dat de artikelen nu als een brievenbus pakje worden verstuurd. Ik ben tevreden met mijn bestelde artikelen. Jammer dat de gratis proefflacons zijn afgeschaft.

GOEDE SNELLE SERVICE

vandaag besteld morgen echt geleverd via brievenbus

Kerkheide 13 A

5513 ND Wintelre