Conform aan de verwachtingen

Levertijd gerespecteerd. Product conform aan de verwachtingen

makkelijk en snel gevonden en bezorgd

makkelijke side en snelle bezorging

Fijne servers

Raad iedereen aan

Snelle bezorging

Goede producten en snel in huis

Probleemloos

Uitstekende service

Goedproduct

Helemaal oke

Bestelling gedaan volgende dag in goede staat ontvangen.

Snelle bezorging goed produkt handig in gebruik

Goede producten en goede service. Veel keuze

Ik merk dat met het ouder worden, dat je ogen meer zorg nodig hebben. Droge ogen geïrriteerde ogen en oogleden. Daardoor wazig zien. Met jullie producten zijn de klachten verdwenen.

Geen idee van succes

De levering was 5 sterren. Maar of het product helpt kan ik niet beoordelen. Is meer “baat het niet dan schaadt het niet”

Boven verwachting!

Na anderhalve week gebruik van de producten al zeker 80 procent verbetering. Waar ik 2 weken geleden nog met een dik droog en rood oog rond liep is de zwelling geslonken en voelt het droge oog 10 x beter aan. Ik raad wel aan om de producten echt te gebruiken zoals voorgeschreven. Met de tissues is het handig om ze niet om je vinger maar om een wattenstaafje te wikkelen om zo je ooglid te poetsen.

goede ervaring

wat ik besteld heb is keurig aangekomen heb de site eens goed bekeken en bestel over een maand of twee iets voor oog allergie

Prettig telefonisch afhandeling van de bestelling

Goed ontvangst en snel geholpen, bestelling op tijd ontvangen! Dank voor de service! Groeten, Falou

Weekend besteld, dinsdag binnen. Klant service was netjes. Prima! Als ze op zijn, ga ik weer bestellen!!

Ervaring bij gevraagde levering

Snelle verzending en goede oogdruppels

Perfect!

Zeer interessante prijs voor dit product en bovendien snel geleverd en goed verpakt! Een aanrader!

Prima service en product!

Prima service en product!

Overzichtelijke website product makkelijk te vinden en het goedkoopst van allemaal op e div. websites

Geen minpunten. Snelle levering. De service is prima. Bij vragen word ik netjes te woord gestaan.

Snel bezorging. Heel goed kwaliteit

Wat een gezeur

Ik bestelde een standaard product dat ik ook elders kan bestellen en dat werd de volgende dag geleverd. Dat is de standaard gang van zaken bij de meeste bedrijven waar ik bestel en het gaat meestal goed. Het is dus de normale gang van zaken. Toch wordt er dan elke keer gevraagd om een beoordeling te geven om aan te geven hoe vreselijk goed de service wel was. Nog even en de plaatseljke bakker vraagt ook om een beoordeling van zijn service en zijn brood. Normaal klik ik dit soort beoordelingen direct weg, maar het ergert me wel. U kunt uw service dus verbeteren door dit soort verzoeken achterwege te laten bij klein, eenmalige bestellingen. MvG Hans Ooms

bedankt! mensen van Oogzorgprodukten.

Prima, snelle levering, klantenservice oké.

Kerkheide 13 A

5513 ND Wintelre