Zeer slecht! Nooit met Lekkerleasen.nl in zee gaan is het advies!
In het verleden heb ik een leaseauto gehad via Lekkerleasen.nl. Bij een aanrijding is de auto total loss verklaard.
Dat de auto total loss is verklaard heb ik niet eens van Lekkerleasen.nl zelf te horen gekregen, maar van het autoschade bedrijf waar ik zelf achteraan ben gegaan.
Na een week belt Lekkerleasen.nl mij op om een andere auto aan te bieden zonder eventuele BKR-checks uit te voeren. Alles moest heel snel gaan. Hoe mooi is dat zijn de woorden van Lekkerleasen.nl.
Dit allemaal zonder aan te geven dat de auto total loss is verklaard, waardoor meteen het leasecontract komt te vervallen. Dit is natuurlijk een verlies voor hun.
Toen duidelijk werd dat ik geen leaseauto meer wilde van hen, kreeg ik een brief dat de auto total loss was verklaard.
Hoe verschrikkelijk kan je wel niet zijn. Zeer slecht, amateuristisch bedrijfje met alleen maar oplichters. Er werken telkens weer andere mensen, zodat de truc die het bestuur uitvoert niet wordt ingezien.
Daarnaast heb ik ook veel verschillende facturen ontvangen, waarbij de bedragen niet klopte en vervolgens weer opnieuw moesten worden berekend. De fout ligt ook nooit bij hun en een excuus hoef je niet te verwachten van Lekkerleasen.nl!
Eveneens op de eindfactuur geen aftrek van de borg te bekennen. Ze denken echt dat je achterlijk bent! Uiteindelijk deels zelf opgelost en deels met juridische stappen! Overigens alles gerapporteerd bij Radar en Kassa.
Nu de eindfactuur binnen gekregen. Dit was een aardig hoog bedrag.
Vervolgens na maanden krijg ik een mail met een nieuwe factuur en het zelfde onderwerp als de laatste factuur. Het bedrag verschilt een beetje om het niet op te laten vallen. Maar het gaat om het zelfde zoals dit ook in de omschrijving van de factuur staat. Lekkerleasen.nl wilt dus twee keer een bedrag bij mij innen als eindfactuur onder een ander factuurnummer en een net iets andere omschrijving.
Grote oplichters zijn het! Advies: Nooit met deze partij LEKKERLEASEN.NL in zee gaan.