Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en een hele goeie service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kan tot op heden alleen maar tevreden zijn. Aankondiging factuur, prima. Echter de tijd van ervaring is wel heel erg kort. Graag zou ik nog wel een kopie van de overeenkomst ontvanen. Deze heb ik tot op heden nog steeds niet

geen

Pluspunten

Tot nu alles super service

Pluspunten

snelle afhandeling

Pluspunten

Goede service en heel erg vriendelijk en een mooi bedrijf aanbevelen waard

Pluspunten

Super goede en snelle service! Arno Boer heeft het allemaal goed voor ons geregeld. Binnen 3 dagen kon ik de nieuwe auto al ophalen.

Pluspunten

Snelle afhandeling

Pluspunten

Zeer snelle antwoorden op mijn vragen en ik reed binnen een dag in mijn nieuwe auto! Top geregeld. Bedankt voor de goede service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel handelen geen geouwehoer goed zaken mee te doen

Pluspunten

Snelle afhandeling en levering

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het zijn vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen ze staan je vriendelijk te woord en willen niet alles per telefoon doen of mail maar echt nog met de klant praten en weten wie de klant is

het oogt wat rommelig dat kan beter ook in de showroom

Pluspunten

Tot nu toe alle communicatie als prettig ervaren. Toekomst gaat uitwijzen of het punt nog hoger wordt ;)

Geen verbeterpunten daarvoor ken ik het bedrijf te kort.

Pluspunten

Snelle en vriendelijke reacties bij vragen

Pluspunten

Denkt mee met de klant. Servicegericht dus, klantvriendelijk Reageert snel en duidelijk Heldere info

Nog even de aandacht van de klant vasthouden, vooral als de deal net is gesloten. Bel bijvoorbeeld twee weken na overeenkomst hoe de auto bevalt.

Pluspunten

Snelle reactie Goede adviseur makkelijk zoals beloofd word. aantrekkelijke aanbod !

tot heden nog geen minpunt geconstateerd, ik ben geholpen door Arno Boer en hij heeft mij top geholpen.

Pluspunten

Goede en snelle service. Vriendelijk personeel. Duidelijkheid in communicatie.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle reactie toen ik ons aanmelden om voor een auto te kijken, via de site zelfs op zondag .. we kregen gelijk een mail terug... verder zijn we netjes behandeld en is alles keurig uitgelegd toen we de auto op kwamen halen......

Een vestiging in de buurt want nu moesten we de auto ophalen in Rotterdam terwijl wij in IJmuiden wonen.. dus met de servicebeurt moeten wij ook weer naar Rotterdam dat vinden wij een nadeel.. IK had wat meer communicatie verwacht qua levering auto.. ik heb meerdere malen gemaild en gebeld, of hij al wat wist over de levering ...

Pluspunten

Snelle levering, fijne persoonlijke service

Pluspunten

Snelle afhandeling goed geregeld

Pluspunten

Vriendelijke en deskundige aanspreekpunten.. Goed geholpen bij correspondentie/ gesprekken..

Niet zo zeer op dit moment.. Misschien na een later tijdstip..

Pluspunten

Snel geregeld is .!!

Pluspunten

Klantvriendelijk Snelle service

Aploniastraat 8

3084CC Rotterdam

010 – 820 22 01

Over LekkerLeasen.nl

LekkerLeasen.nl is een Nederlandse aanbieder van leaseoplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Het bedrijf biedt een breed assortiment auto's van verschillende merken en modellen, met flexibele leaseconstructies zoals private lease, operational lease en shortlease. LekkerLeasen.nl richt zich op transparantie, scherpe tarieven en een gebruiksvriendelijke dienstverlening, zodat klanten zorgeloos kunnen genieten van hun nieuwe auto zonder verrassingen.