Al een gehele tijd opzoek geweest naar deze tv. Via Von Burg de beste prijs weten te bemachtigen en op service gebied ook nergens over te klagen. In je eentje een 65" scherm in je auto laden is niet fijn, maar zonder te vragen werd er een collega meegestuurd om te helpen. Al met al een hele fijne ervaring om hier aankopen te doen.
Uitstekend!!!!@
Goed geholpen en snelle levering. Ook goed geholpen met de cashback. Erg tevreden.
Wederom home cinnema set aangeschaft, weer perfect geholpen, snel geleverd en scherpe prijs!
Ben er goed geholpen. Ook nog wat tips gekregen van de vriendelijke eigenaar.
Prijzen zijn ontzettend scherp!
Leuke behulpzame mensen, gelegenheid gegeven om alles te beluisteren, klein en persoonlijk, zoals we hier in Friesland gewend zijn.
Met mijn zoektocht naar de Soundbar Q990C (2023) kwam ik uiteindelijk terecht bij von Burg TV in Rotterdam. vanwege de laagste prijs € 899 was ik eerst wat wantrouwend, maar na het eerste telefonische contact voelde het meteen al vertrouwd. De soundbar besteld op maandag 12 februari om 16.30 uur en we kregen gelijk al een telefoontje van de bestelling, kon waarschijnlijk de volgende dag nog geleverd worden, maar wegens Carnaval was het depot al gesloten en werd het product op woensdag 14 februari (Valentijnsdag) bezorgd! Daardoor kregen mijn vrouw en ik van de vervoerder ook nog een leuke attentie. Zoals ik al zei een ouderwets tóp bedrijf. Met een duidelijke beschrijving op de factuur van de volgorde om de soundbar aan te sluiten, was dit een fluitje van een cent. Vriendelijke groet, J.P.
Vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Met de extra bijgeleverde instructies was het aansluiten en installeren een fluitje van een cent.
Veruit de beste prijs, product gewoon opgehaald met flinke extra korting. Snel en goed geregeld!
Binnen 24 uur levering van Rotterdam naar Franeker. Tevens op de verkoopprijs geen extra afleveringskosten die toch er behoorlijk waren gemaakt door bestelbus kosten en niet in rekening zijn gebracht. Product Samsung q serie hw990c is met mijn reeds aanwezige Samsung tv een perfecte beeld en geluidsinstalatie . Pluimpje voor het telefoontje direkt na mijn betaalde bestelling 's middags 16.30 uur, voor de mededeling direkte verzending andere dag 's morgens al levering. Wat ook klopte
Ik zocht een vervanging voor mijn Hifi set in combinatie met een homecinema. Bij von Burg een top product gevonden voor een erg mooie prijs dat het zelfs de moeite was om er van uit België voor naar Rotterdam te komen. De kop koffie en de hulp bij het inladen maakte het plaatje af
Waar zie je het nog.... een "buurt" winkel waar iedereen ff een bakkie komt doen en waar klanten vanuit heel nederland online besteld of gezellig komt kijken/voelen/luisteren en kopen. " Waar staat u ? " dan loop ik even met u mee... priceless!!! Alle medewerkers zijn even vriendelijk en technisch. Ik ga er vaker komen.
Via internet bij Von Burg terechtgekomen omdat ze de beste prijs hadden voor mijn LG tv. Na de bestelling werd ik direct gebeld om de order te bevestigen en dat de levering de volgende dag zou zijn. De koerier was zeer vriendelijk en gaf ook aan dat Von Burg een goede zaak was, met goed advies en scherpe prijzen. Kortom een aanrader!
De afhaalprijs maakte het interessant om de LG oled G3 65 inch hier te kopen. Daarnaast ook prettige service en hulp bij het inladen. Mocht er iets met de tv zijn weet ik dat ik met een belletje naar Von Burg snel geholpen zal worden.
X
Ruim een jaar geleden een soundbar gekocht, en in gebruik genomen, Omdat mijn TV van een ander merk was kon ik er niet optimaal gebruik van maken. Nu pas geleden een tv van het zelfde merk als de soundbar gekocht en toen kwam hetzelfde probleem naar voor. Na 1 berichtje werd ik teruggebeld en heeft de medewerker me geholpen om instellingen aan te passen. Toen dat nog niet werkte is verder meegedacht, en kreeg ik het advies een app te downloaden en daarna de instellingen samen met de medewerker aan te passen. Resultaat een geweldig werkende installatie. Zonder hun hulp en advies was me dit nooit gelukt. Ik verwacht van de grote mediawinkels zeker niet deze service. Chapaeu !!!
Netjes geholpen. Goede uitleg. Niet opdringerig bij aankoop.
Op internet kwam ik bij deze winkel voor een soundbar, ze boden deze voor een zeer goede prijs aan en besloot er 1 af te halen want daarmee kreeg je nog iets meer korting. Daar aangekomen werd ik hartelijk ontvangen en kreeg zeer goede uitleg over hoe de soundbar werkt en hoe in te stellen. Na het afrekenen hielp men mij zelfs met het sjouwen van de soundbar naar de auto. Een winkel om zeer zeker terug te komen.
Scherpe prijzen, goede service en vriendelijk, kundig personeel!
Op zondagavond nieuwe televisie besteld en dinsdagavond al kijken! Zelfs de bezorgdienst vertelde dat Von Burg een hele goede correcte klant is. Graag weer
Bij vragen heb ik een aantal keer zeer snel een reactie mogen ontvangen. Erg fijn. Een klein min puntje is de redelijk lange levertijd wanneer je in het weekend besteld. Ik heb het pakketje vrijdagavond besteld en kreeg hem woensdag pas binnen.
Ik kom al meer dan 15 jaar bij von Burg zowel voor mijzelf als familie. En ze hebben altijd een oprecht advies. Ook deze keer weer ben ik vertrokken met de juiste TV van topkwaliteit! En voor een ieder ook de service na de aanschaf is van hoge kwaliteit en er wordt met je meegedacht!
Via Marktplaats-advertentie contact opgenomen over een bepaalde TV. Mijn vragen werden snel beantwoord en ik kreeg een goed aanbod. Bij ophalen ben ik vriendelijk geholpen, kreeg ik goede uitleg en werd alles netjes ingepakt.
Ik heb een Samsung televisie gekocht bij Von Burg TV. Alles klopte eigenlijk wel. De prijzen zijn scherp, en de communicatie is goed. Ik heb op 1 middag 3 keer contact gehad, en de telefoon werd snel opgenomen, en er werd snel actie ondernomen (ik bestelde net, net voor 17:00 dus het was even spannend of de tv nog wel mee kon in de vrachtwagen voor de volgende dag). Top ervaring dus.
Noordmolenstraat 43-45
3035 RE Rotterdam