Dit bedrijf heeft veel vakkennis en geeft een eerlijk advies. Top service!

Zeer vakkundig geadviseerd

• Type nr : QE77S95SCAT

Vriendelijk en goed geholpen

Ik ben blij met mijn nieuwe tv. Ze zijn heel vriendlijk en heel proffesioneel.

duidelijke uitleg ouderwetse klandizie

• Type nr : qn55no93catxxn

Meer dan tevreden!!

Op 22-11-2023 De LG C3 besteld en werd geholpen door Hamid ! Super aardig en ik kon met al mijn vragen bij hem terecht. Nadat de bestelling was geplaatst kon ik zelf een dag uitkiezen voor de bezorging. Ook dit ging vlekkeloos. Ik schrijf echt nooit revieuws maar mijn ervaring was zo goed dat ik er niet omheen kan. Ik kom hier zeker terug ! Bedankt.

• Type nr : LG 65C35LA

Blij gevonden te hebben

Black Friday gemist, prijzen gingen omhoog. Enkel prijsvechters met parallel import goedkoop. Tot ik deze winkel tegenkwam. NL model voor scherpe afhaal prijs. Vind het zelf ook niet prettig om een TV via de post te doen.

• soort Samsung LED
  • Type nr : S90c

zeer goed bedrijf heel goed geholpen en goedkoper dan menig andere grote winkels van mij een 10

een dikke vol doende prima verkopers en weten waar ze over praten top hoor

• Type nr : lg oled 55c35la

Top service en high quality producten

Wat is het geweldig shoppen bij Von Burg. Ik was op zoek naar een soundbar. Natuurlijk even online kijken (rond back friday) en toen kwam ik Von Burg tegen. Klein winkeltje in Rotterdam. Ze hadden de beste prijs en voor mij makkelijk om even op te halen. Je wordt als een koning behandeld. "Ah, je kwam voor de Samsung soundbar", "zullen we hem nog even testen" en "zal ik even helpen om in je auto te leggen". Top toch! Prima prijzen en top service. Ik kan Von Burg van harte aanbevelen.

• Type nr : Q990C

Tevreden

Scherpe prijs, snel geleverd.

• Type nr : Oled65c35la

Hele goede ervaring

Perfect afgehandeld zowel telefonisch over bestelling en de bezorging was ook helemaal top

• Type nr : Hw q 990c

Uitstekende service en scherpe prijzen!

Ik ben zeer tevreden met mijn ervaringen bij Von Burg. Ik heb hier twee LG OLED tv’s gekocht, en niet alleen waren ze aanzienlijk goedkoper dan elders, maar de service was ook uitstekend. Het personeel heeft me vriendelijk en deskundig geholpen, en ik waardeer de persoonlijke aandacht die ik kreeg. Von Burg is absoluut mijn go-to plek voor tv-elektronica. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit tegen een betaalbare prijs!

• Type nr : N.v.t.

Helemaal top eerlijk goed advies

Dank je akram en Hamid Zal jullie zeker aanbevelen

Perfect service!

I bought LG G365 and the scren was broken when we tried to turn it on for first time. Called Burg TV, send few pictures of the damage. New TV was delivered next morning. I couldn’t be happier with the service!

• Type nr : G365

Eerlijke uitleg

Eerlijke uitleg en keuze voor andere opties.

• Type nr : N.v.t.

Behulpzaam vriendelijk en kennis van zaken.

Prettige ontvangst, goede uitleg over mogelijkheden en professionele advies.

• Type nr : 55" OLED 4K Smart TV S90C (2023) 55” 4K S95C

Prima geholpen en voorgelicht,tv’s zijn scherp geprijsd.

Via mond op mond reclame bij Von Burg terechtgekomen;maakte de verwachtingen zeer zeker waar.Goed geadviseerd over de te kopen tv(Samsung Oled qe55s95c).Televisies zijn scherp geprijsd voor een zaak die niet aangesloten is bij een grote keten zoals bijvoorbeeld Mediamarkt en je krijgt hier wel een service en een persoonlijke benadering die bij dergelijke ketens ver te zoeken is. Deze zaak is zeer zeker een bezoek waard bij de aankoop van een nieuwe tv. Rob Kleinlugtebeld

• soort Samsung LED
  • Type nr : Samsung OLED QE55S95C

Betrouwbaar en vakkundig advies.

Goed geadviseerd, wij hadden een tv en soundbox gekocht en hadden probleem met de soundbox de fabrikant vd soundbox bleef in gebreke. Wat door de heer Von Burg naar volle tevredenheid werd opgelost. Ik beveel deze firma aan, niet zo'n massa ondernemer waar je een nummer bent maar klant. Een zaak met jarenlange ervaring, waar je met vertrouwen kunt kopen.

• soort PANASONIC OLED
  • Type nr : N.v.t.

Professioneel en vriendelijk kundig snel reagerend personeel met uitstekende prijzen

Ik heb onlangs een Samsung tv Oled 55S95 2023 & een Samsung soundbar HW-Q990C gekocht bij Akram & Sjaak. Zelden (lees nooit) was ik zo goedkoop uit met een top product en ben ik zo goed begeleid met snel beantwoordde e-mails. Uitstekend advies en geweldige service (online als wel in de winkel). Ik wil deze winkel dan ook ten zeerste aanraden. Rik

• soort Samsung LED, Samsung Soundbar
  • Type nr : HW-Q999C

De moeite waard om te bezoeken

Tv gekocht, goede begeleiding, expertise vd produkten. Ruimte winkel is niet groot, maar genoeg keuze van de produkten. Parkeren is helaas minder, een tip...iets gekocht en zelf afhalen, doordeweeks en niet in het weekend afhalen.

• Type nr : Samsung QDOled 65S95C

Kan niet beter

Heldere uitleg, snelle levering en goede prijs! Volgende keer eerst bij Von Burg kijken

• Type nr : 990c

Super !

Ja in een woord SUPER! LG tv en soundbar gekocht en laten bezorgen. Erg goed geholpen, tijd van brengen zelfs met elkaar afgestemd. Liep perfect. En niet duur. Perfect.

• soort LG OLED, Samsung Soundbar
  • Type nr : LG OLED65C35LA

Goede uitleg

Top winkel

Vriendelijk en service gericht

Bij binnen komst vriendelijk te wordt gestaan en mijn vragen beantwoord over de soundbar hij was al scherp geprijst maar omdat ik hem zelf kwam halen ging er nog iets van de prijs af kreeg zelfs een bakkie en de verkoper hielp nog mee om hem naar mijn auto te brengen echt top kom hier zeker terug top bedrijf

• Type nr : Q990c

Attent

Goede communicatie en service

contact en service prima

contact en service prima zowel over de telefoon als fysiek

• Type nr : ?

Noordmolenstraat 43-45