Goede eerlijke winkel

Mensen met kennis en eerlijk advies gewoon een top winkel

• soort LG OLED
  • Type nr : 55" OLED 4K S95C (2023)

Ze staan echt voor je klaar. Dit wat zij doen is een service die je in de jaren 80 nog kreeg. Ze kijken echt wat bij je past en ze zijn ook eerlijk. Het gaat hun niet erom dat jij de duurste tv koopt. Maar meer om wat bij je past. Ik denk dat ik zeker meer dan 50 tv daar heb laten kopen door familie vrienden en kennissen. Daarvan was 1 die terug gestuurd moest worden. Ze zijn het netjes komen ruilen en de tv naar Samsung gestuurd. De koffie staat al klaar als je binnen komt

• soort LG OLED, LG Soundbar

Zeer hulpvaardig en attent

Zeer hulpvaardig en attent

Goed geholpen

Netjes uitleg gekregen over de instellingen van de tv en lekker scherp geprijst

• soort Samsung QLED, Samsung Soundbar

Aardige en professionele adviseurs

Ik ben eerlijk en goed geadviseerd door Hamid en daarvoor ook door een andere collega. Het verschil in homecinemasets en de mogelijkheden ermee werden heel helder toegelicht. Na een luistersessie met verschillende (muziek/film) stijlen, direct besloten om een set aan te schaffen. Verkoopadviseurs zijn geduldig en oprecht. Bedankt vd fijne ervaring!

Goed geholpen.

Fantastische aanbiedingen vergeleken met andre zaken.

• Type nr : HWW990C

De winkel voor volgende tv.

Op het gebied van tv's beschik ik zelf over redelijke kennis en daarmee heb ik al regelmatig gemerkt dat de verkopers van van hellotv en mediamarkt belachelijke dingen vertellen tegen klanten die het op hun beurt weer geloven. Bij von burg weten ze veel en vertellen je ook de dingen zoals ze zijn. Een eerlijke verkoop is zeker iets om te waarderen. Wat. Verder voor iedereen belangrijk is, is de prijs. Deze is altijd scherp en vaak zelfs niet scherper te krijgen bij een ander. Ik kom al vele jaren voor mezelf en mijn omgeving bij hun.....en ik zal er nog vele jaren naartoe blijven gaan

• Type nr : 55 s95b

Top aankoop en goede prijs.

Mooi product en een super beeld. Ook de bediening correct en goede info over de levering.

• Type nr : Oled tv 55”

Snel en netjes

Zeer goed geholpen met goede uitleg en ze nemen ruim de tijd voor.

• Type nr : HW-Q990C/XN

Zeer snel geleverd en klantvriendelijk

uitstekend

Goede kwaliteit en super goede service !!!!

• soort LG OLED, LG Soundbar

Vriendelijk en deskundig personeel

Op de afgesproken tijd aangekomen, prima de tv opgehangen en ingesteld.

• Type nr : 55c35 la

Netjes en perfect geholpen , denken mee met de klant.

Fijne zaak , denken mee met de klant . Advies zeer goed

Zeer goede service

Hier word je nog ouderwets geholpen zeer vriendelijk en een zeer goede service en mensen die er verstand van hebben en je niet iets willen aansmeren zoals de grote bedrijven. Ik ben super tevreden en als ik in de toekomst wat nodig heb ga ik zeker weer terug. En de prijzen zijn ook zeer aantrekkelijk

• soort SONY OLED
  • Type nr : A95L 65 inch

Top service en voor een mooie prijs

Heb hier een Samsung oled tv gekocht en soundbar tegen zeer aantrekkelijke prijzen elders veel duurder!

• soort Samsung LED, Samsung Soundbar

Top zaak!!

Haal al jaren me televisies hier en altijd een goede service en de beste prijs.

• Type nr : N.v.t.

Netjes gebeld voor bezorgafspraak wanneer ze onze tv konden leveren. Volgende dag was geen probleem. Bezorger ook netjes gebeld dat hij er met een half uur zou zijn.

Fijne zaak

Fantastisch en met veel enthousiasme geholpen. Zelfs even meegeholpen om alles de auto in te tillen. Qua prijs helemaal super maar daar lijdt de service niet onder

• Type nr : Q990c

Mijn vragen werden heel snel beantwoord via de mail. Mooie soundbar besteld bij von Burg TV.

Zeer goede informatie

Wij werden erg goed geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. En een hele mooie prijs. Hier kan je echt naar toe gaan.

Top geregeld!

TV was niet voorradig. 1 belletje en tv kon volgende dag worden bezorgd. Levering zelfs iets eerder dan opgegeven tijdstip.

• Type nr : G3 65 inch

beste ervaring in electronicawinkel

De winkel kende ik eigenlijk al jaren zonder er ooit binnen geweest te zijn. Aan de buitenkant zie je niet hoe speciaal het eigenlijk is. Bij het kopen van een nieuwe tv zag ik wat reviews en zijn allemaal goed. Dat maakt Von Burg ook helemaal waar. het is advies op maat. er is alle tijd om van alles uit te proberen. er is veel verstand van zaken. en als kers op de taart krijg je een scherpere prijs dan bij de grotere winkels. echt een aanrader dus. ik ga zeker weer terug.

• soort Samsung QLED, Samsung LED, LG OLED, LG NanoCELL, SONY OLED, SONY TRILUMINUS, Samsung Soundbar, LG Soundbar
  • Type nr : N.v.t.

Doet wat afgesproken is mbt bestelling van een tv

Ik kan alleen iets zeggen over een geplaatste bestelling. Dat ging heel snel en alles is gegaan zoals het moest gaan. Conplimenten daarvoor!

• soort Samsung QLED, Samsung LED
  • Type nr : Samsung QE55S95B OLED, dit type staat niet in bovenstaande lijst.

Super goeie service, dik tevreden!

Ze hebben verstand van zaken, en rekenen een mooie prijs!

• Type nr : Neo Qled 55 inch 2023

Ik werd netjes teruggebeld over een vraag die ik stelde

Waar vind je dat nog tijdens online shoppen, dat je persoonlijk wordt teruggebeld, top! En, een goede prijs voor de soundbar waar ik naar op zoek was. Ook na de bestelling werd ik nog een keertje gebeld of het mij uitkwam dat de soundbar de volgende dag geleverd kon worden. Ik ben meer dan tevreden!

• Type nr : HW-Q990C

Noordmolenstraat 43-45