Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Een paar keer met de winkel gebeld over informatie LG tv, iedere keer heel netjes en tijd genomen om het een en ander uit te leggen. Tv online besteld en binnen een dag in huis. Super

• Type nr : LGoled55c25

Scherp geprijsd en snelle levering

Gisteren mijn nieuwe TV ontvangen. Zeer scherp geprijsd en snelle, keurige levering. Wij waren pas een paar dagen na bestelling weer thuis en hier hebben ze netjes rekening mee gehouden qua levering. Extra complimentje daarvoor! Ga zo door.

• Type nr : 55C25LB

Top!!!

Duidelijke uitleg, de persoon denkt mee en geeft tips!. En een super snelle levering. Niet twijfelen bij dit bedrijf … gewoon doen !!!!

• Type nr : N.v.t.

Goeie service en goeie prijzen

Deze winkel is een echte aanrader! Goed prijs en top service

• Type nr : Q990

Goede duidelijke uitleg. Meteen wordt je persoonlijk gebeld na de bestelling. Vriendelijke medewerker levering TV

• Type nr : LG OLED55C25LB

Bij het zien van een mooie soundbar, heb ik besloten om het op te halen. Bij binnenkomst wordt je vriendelijk begroet en een kopje koffie aangeboden, ik vertelde dat ik al weet wat ik wilde, en er was nog 1 op voorraad. Men deelidemij mede dat ik op een aantal dingen moest letten tijdens het aansluiten en vermelde dat ook op de factuur. Ook heeft men mij geholpen met de soundbar in de auto te plaatsen. Prima service Dank U

• Type nr : Q990C

Goede producten voor een scherpe prijs

Een mooie soundbar gekocht voor de scherpste prijs die ik kon vinden. Werd netjes aan huis afgeleverd en niks op aan te merken verder

• Type nr : HW-Q990C

Goede en klantvriendelijke service

Snel geregeld

Altijd goed

Beste prijs/service kom er al zo'n 15 jaar diverse toestellen afgenomen..

• soort Samsung QLED, Samsung LED, LG OLED, PANASONIC OLED
  • Type nr : N.v.t.

Eerlijk en goed advies op basis van kennis

Ik heb de LG G2 65" tv gekocht die als showmodel in de winkel hing. Een relatief kleine TV winkel in Rotterdam met een vriendelijke en deskundige eigenaar en personeel. Veel beter dan bij de grote ketens waar de kennis bij het personeel beperkt is en het advies toch vaak een wassen neus is. Von Burg TV bedankt!

• Type nr : LG G2 65"

Goed geholpen goede prijs

De sounbar die ik zocht kwam al beste geprijst bij Von Burgh op goolgle. Echter was er nog een extra korting bij afhaal. Prima geinformeerd door de verkoper. Volgende dag in huis al met al top verlopen.

• Type nr : 990 c

Prima winkel

De klantvriendelijkheid en dienstverlening zijn uitstekend.

• Type nr : Lg oled65c25lb

Heel fijn geholpen. Heel vriendelijke mensen.

Het leveren en instaleren van onze nw tv ging perfecht. Had nog nooit iets gekocht bij deze zaak. Maar service is uitstekend, we raden dit bedrijf zeer Aan.

• Type nr : Oled42c35la

Absoluut de goedkoopste!!

Bij mijn zoektocht naar een nieuwe soundbar kwam ik uit op de Samsung HW-Q990C. Bij het prijsvergelijken kwam ik al snel terecht bij von Burg. Het scheelde echt bijna €200 met de bekende aanbieders, en bij sommigen zelfs nog meer!

• Type nr : HW-Q990C

Great deal

My experience buying a soundbar was great, it arrived fast and without any problem and the price was a very good one, better than others stores actually, the website could be improved by updating the order and delivery status accordingly or at lest by email.

• Type nr : Samsung Cinematic Q-series HW-Q990C

Snel, vriendelijk en goedkoper

Een paar keer gebeld naar Von Burg om advies in te winnen over tv’s, iedere keer werd er de tijd genomen en op een hele vriendelijke manier uitgelegd welke kenmerk verschillen en prijsverschillen. İk heb besloten om een OLED tv te kopen waarop ik ook best veel korting kreeg. Rond 15 uur telefonisch de bestelling doorgegeven en de betaling via vonburg site gedaan, volgende ochtend 10 uur is de tv bezorgd. İk raad deze firma iedereen aan. Het scheelt een hoop tijd en geld als je bij Von Burg besteld.

• soort Samsung QLED
  • Type nr : S95C

Goede prijs, behulpzaam en vriendelijk personeel

Voor een zeer scherpe prijs een soundbar gekocht. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

• Type nr : Hw q990c

Goede service.

Ik mocht een nieuwe model voor de zelfde prijs als de oude model terwijl de nieuwe model duurder is. Super bedankt voor de service en het persoonlijk bezorgen van de lg oled z3.

• Type nr : Z3

Prima service tegen een mooie prijs

De soundbar werd voor een hele mooie prijs verkocht. De service in het bedrijf was uitstekend en er werden goede adviezen gegeven en de soundbar werd door het personeel in mij auto gesjouwd.

Geweldig!

Zeer goede voorlichting en snelle levering.

• Type nr : Lg oled 65c25lb

Goed advies gegeven en prima geleverd

2 jaar geleden een tv gekocht en nu muurbeugels om de tv op te hangen. Even gemaild of hetgeen wat ik las op internet moest kopen. Zij kwamen met een goedkopere oplossing. Advies opgevolgd en bij hen besteld, prima geleverd.

• soort PANASONIC OLED
  • Type nr : N.v.t.

Klantvriendelijk. Goede en snelle communicatie.

Bestelling was meteen leverbaar. En goede uitleg. Soundbar was ook goedkoopst bij hun te verkrijgen. zou hier weer bestellen in de toelomst.

Great Experience

The support was great, I bought Samsung soundbar which was delivered on time.

• Type nr : Q990c

Uitstekend geholpen!

Goede prijs, goed advies. Kortom, perfect. Kom zeker nog terug.

• Type nr : C3

Echt grote klasse.

Ik ben keurig geholpen het kan niet beter !!

• soort Samsung QLED
  • Type nr : Samsung tv